- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bıngıl lazımBn çıtırım![]()
Neden spor yok mali menü şahane spor olacak ki o ödem gidecek demi amaHellö
Cumartesi menüm
Sabah 7.00 bi muz
Kahvaltı 11.30
Tereyağında 2 yumurta
2 zeytin
bi dilim peynir
Marul
Akşam 17. 00
3 ceviz
Akşam 19.00
Bi kase tarhana çorbası (bol su kattım tuzu azaldı)
İki çatal kısır
2 yk yoğurtlu kabak yemeği
2. 5 lt su
Spor yok
@MiuLegoWhiteblacklife @cakil80
Kız giriyorum ıkiside yüksek bel benim o kaburgalarin bittiği yer ince de göbek deligimin olduğu yer kalın ve tabi 2 çocuk malum sarkık birazİnanmıyorum esraaaaa
O üsttekine girdiysen belin falan ne kadar inceldi ne kadar fark etti demek ki
Ay maşallah beeeee
Daha da inceleceksin inşallah![]()
Şeytan diyor göster gömlek farkınıBir öncesi sonrasıda benden ama kıyafetleri gostercem Eki Görüntüle 2121987 alttaki etek kizimin mevludunde aldım 85 kilo falandım yüksel bel bir etek üstteki de yüksek bel ve 65 kiloyken almıştım denedim oldu tabi biraz zorladimve lacivert eteği aldığımda içindekilerin izi bile belli oluyordu
@MiuLego
Mali den igdeden gözünü alamıyorsun ki.beni Giresun hihVaaattımmmmmm benimmm nazlı yarim kaçak yarim bir denk gelemiyoeuz kara sevdalım benimWhiteblacklife
![]()
Haftalık mola kuzumNeden spor yok mali menü şahane spor olacak ki o ödem gidecek demi ama
Ooo çok fazla canım tuz miktarınölçtüm şimdi aldığım tutam bi tatlı kaşığı yapıyo.4 kişilik yemek ve çorbaya iki tatlı kaşığı tuz koyuyorum demekki.e salataya da bi çimdik.oha baya tuz kullanıyomuşum lan
Yokya o benim üstad
Datluyum tabi değilmiyim yoksasen bu kadar tatlıysan ben her daim burda olurum tipe bak hele![]()
Bende öyle düşünmüştüm kizİnstgramda bir yerde dukan birasi diyorlar bu içeceğe bazıları bira diyorlar diye icmiyorlarmis![]()
Ay çakıl çok güldüm, eşin seni kucaklamaya bahane arıyor benceYok benim eşim komik her cuma tartı günü beni taşımaya çalışıyor henüz olmamış diyor. Hayır henüz 60 olmadigimi bakınca da anlar neyi zorluyor anlamadı. sorunları var galiba
Evet öyleymiş azaltmaya başladım bugünden itibaren. Sürekli ondan ödem oluyorum demekkiOoo çok fazla canım tuz miktarın
Ne kadar çok istekliymişiniz ayol
Maşallah canım güzel farkBir öncesi sonrasıda benden ama kıyafetleri gostercem Eki Görüntüle 2121987 alttaki etek kizimin mevludunde aldım 85 kilo falandım yüksel bel bir etek üstteki de yüksek bel ve 65 kiloyken almıştım denedim oldu tabi biraz zorladimve lacivert eteği aldığımda içindekilerin izi bile belli oluyordu
@MiuLego
herkes çok faydalı diyor eflal ya ben de yapabilsem keşke ama sirkeden çok tiksiniyorum ıykSabahları sirkeli su içicem ben artık