Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

imagesk.webp

:KK200:

Kızlar lütfen ama lütfen

eğer herkes eş derecede emek vermeyecekse bunu bana söyleyin ya olur mu?

bu kadar kötü bir dönemden geçiyorken ben de çabalamayayım.. neden acaba kendimi salak gibi hissettim bugün. harika bir duygu. ve bu duyguyla uyuyacağım. uyumaya çalışacağım.

kuzucum sporu da eklediysen menü gayet güzel su miktarı az.. inşallah artmıştır..

su çok az
dyette iken asla simit yemiyoruz pembiş.. gereksiz kalori.. ve gün içinde epey karbonhidrat alımı yapmış oldun..
bu kadar karbon artı getirebilir.. bir öğünde karbon varsa diğerlerinde olmamasına dikkat etmek lazım ki senin 3 öğünde de karbon var... e tamam oldu hadi.. o zaman spor olacak ki karbonları eritecek.. bugün spor da yok.. OLMADI:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

kuzucum mercimek köfteli öğünü akşam hafif geçirerek çok güzel telafi etmişsin..
sporunu da yapmışsın su miktarı zaten iyi..

dün kuru bugün mercimek köfte.. aman diyim yarın ve sonrasında dikkat et ödemleri hemen atalım geç olmadan emi:KK15:
Akşam yoğurt da yemedim zaten balım.
İnşallah yarından itibaren atmaya başlayacağım ödemleri.

Ben menüsünün kötü olduğunu düşünmüyorum. Unutmuştur belki. Hippo yapmazdı böyle menü bildirmemezlik.
kızdığım zaten hippo böyle yapmazdı..neti yok.. ama kk ya girdi.. menü de yazabiliri o süreçte.. başka yere yazana kadar menüsünü de yazabilirdi..

ben hippoya güvenip gözüm kapalı aldım listeye.. dün cıs.. bugün menü yok.. bilmiyorum koydu mu? evet çok koydu.

kuzucum sporu da eklediysen menü gayet güzel su miktarı az.. inşallah artmıştır..

su çok az
dyette iken asla simit yemiyoruz pembiş.. gereksiz kalori.. ve gün içinde epey karbonhidrat alımı yapmış oldun..
bu kadar karbon artı getirebilir.. bir öğünde karbon varsa diğerlerinde olmamasına dikkat etmek lazım ki senin 3 öğünde de karbon var... e tamam oldu hadi.. o zaman spor olacak ki karbonları eritecek.. bugün spor da yok.. OLMADI:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

kuzucum mercimek köfteli öğünü akşam hafif geçirerek çok güzel telafi etmişsin..
sporunu da yapmışsın su miktarı zaten iyi..

dün kuru bugün mercimek köfte.. aman diyim yarın ve sonrasında dikkat et ödemleri hemen atalım geç olmadan emi:KK15:
40 dakika delü gibi koşma var parkta
:deli::deli:
Spor kaptanları belli oldu mu acebe?

Benim de gidiyor zaten gözler.:uykucu:
Hadi sen de uyu sıkma canını. Bugün canını sıkanlar yarın yüzünü güldürür. :KK37:
Hayırlı geceler yine yeniden:KK200:
tamammm:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:canım benim:KK200:
40 dakika delü gibi koşma var parkta
Spor kaptanları belli oldu mu acebe?
vayyyyy harikasın

pazartesi belli olacak kuzucum ancak.. sen sakla bir yerde sporlarını emi:KK15:

Koşu:işsiz: yaw biz yürüyüşe çıkıyoz millet level atlamis kosuya çıkıyor. Duy @malipina duy bak neler oluyor
Çakılım ben de ilk yürüyüşle başladım kilo vermeye karar verince, şimdi koşabiliyorum ama sporlar sayesinde, bir de ben koşma özürlüyüm biraz da hırs yaptım, profesyonel spor yaparken bile koşmamla dalga geçerlerdi..
:silah:
Tempolu yürüyüş de süreyi uzatırsan aynı etkiyi veriyor, ben bir de terlemeyi seviyorum koşu orada etkili oluyor

Son düzenleme:
sen neden menü vermiyorsun N Nana :duduk:bak çok kızıyorum sen eski kaptansın ihmalkarlık mı yapıyosun napıyosun neden nedennnnnn:sinirli: en az 3 kez dedim lunya menü nerde diye şimdiye kadar:sinirli:

Back
X