Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O menü (akşam) değişti, ben 10 parça tavuk kanadı yedim, bir de bir dilim pizza, eş kişisinin pizzasından otlandımBak yaaaaa o menüye pizza mı ekledin![]()
Normalde hergun dolu dolu yapardm kahvaltimi mium bungun canim istemedi pek bide cok uykusuzdm sabah 9da geri uyumstm kalkncada hurmali yogurt yedm ama dikkat ederm insAllahcanom akşam öğünü gayet iyi ama kahvaltı çok az olmuş.. lütfen kahvaltı bol yeşillikli peynir zeytin li dolu dolu olsun emi..
su da en az 2.5 lt olsun sporun zaten çoook iyiydi maşallah
ilk menün hayırlı olsun pamık :)
kahvaltıda çeşit yok.. yeşillik özellikle maydonoz ekleyelim bolca ödem için çok faydalıdır.. peynir zeytin de boooolca olsun..
öğle ve akşam gayet iyimercimek çorbanın olduğu öğünlerde ekmek olmaması çok iyi.. bir öğünde bir karbonhidrat varsa (ki sende mercimek çorba) başka karbonhidrat olmamalı dengelenmeli..
su en az 2.5 lt olsun lütfen.. spor da
menünü çoook beğendim fulyacım.. sadece öğlen plav varsa lavaş olmasın.. lavaş varsa pşlav... minickti lavaş deme madem minicikti hiç yemeseydin derim
su miktarı lütfen en az 2.5 lt olsun
yürüyüş ise efsane olmuş![]()
Ben eskiden de boyleydim hiç gelmiyor aklıma menü yazmak, kaynardı hep aradaAha gelmiş uyumadan
Eki Görüntüle 2122235 Eki Görüntüle 2122236 Eki Görüntüle 2122237 Eki Görüntüle 2122235 Eki Görüntüle 2122236 Eki Görüntüle 2122237 Eki Görüntüle 2122238 İ
Gel gel iyice yamacıma gel
Eki Görüntüle 2122235 Eki Görüntüle 2122236 Eki Görüntüle 2122237 Eki Görüntüle 2122238
Ay çok canım çekti, yarın ben de yapacağım kendime, sirke be limon hastasıyım zaten sabahları içerim, bir ara içiyordum her sabahÇok da takılma tariflere her türlü mayalanıyo zaten. Tadı da çok güzel oluyo içimi güzel yumuşak tadı oluyo ben gelip gidip kavanozdan içiyodum![]()
Eeeee sen kaç, biz ne yapahhh bizde mi kacahhhh![]()
O zaman gecelere akiyorsun![]()
Miu dövün demis lunyayi menulerin güzel halbukiMenü
Cuma
Sabah(7:00) : 1 rafadan yumurta, 1 dlm peynir, 3 tam ceviz.
Ara(10:00) : sade Türk kahvesi, 5 fındık.
Öğlen(13:00) : 4 sebzeli köfte ve aysberg ile cacık.
Akşam(18:00) : mercimek çorbası, köz patlıcan, salata
Su: 2.5 lt.
Spor: Tempolu yürüyüş 60*2.5=150
Bölgesel egzersiz 10*3=30
Toplam 180
C.tesi menü:
Sabah(7:00) :
1 ince yuvarlak dilim ananas, 4 yeşil zeytin, 3 tam ceviz, maydanoz, 1 haslahaşl yumurta, 1 kaşık lor peyniri ve Yeşilçay.
Ara(10.00) : sütlü kahve şekersiz.
Öğlen(13:00) : 1 kase mercimek ve yoğurt.
Akşam(18:00) : 1 tabak ıspanak yemeği ve sarmısaklı yoğurt
Şu:1.5
2 lt de ödem cayim var.
Spor:
Egzersiz 20*3=60
Eliptik bisiklet 10*3=30
Tempolu yürüyüş 45*2.5=112.5
Toplam 202.5
nehirnil111
hippotalamus
@MiuLego
Ben küstüm kendisine , bilmiyorumMiu dövün demis lunyayi menulerin güzel halbuki
Menu vermedin diyemi dövün dedi![]()
Önce beeeenn16 nisanda da benim doğum günüm.önce sen al bana![]()
Oyy kiyamamBen küstüm kendisine , bilmiyorum![]()
Evet ya ben de farkettim heeeeeepfiittt özüne, yuvana dön kuzucum, bırak elindeki tatlıyız bize sığın
kuzucum sporu da eklediysen menü gayet güzel su miktarı az.. inşallah artmıştır..
Haklısın kaptan telafi edecem ins
su çok az
dyette iken asla simit yemiyoruz pembiş.. gereksiz kalori.. ve gün içinde epey karbonhidrat alımı yapmış oldun..
bu kadar karbon artı getirebilir.. bir öğünde karbon varsa diğerlerinde olmamasına dikkat etmek lazım ki senin 3 öğünde de karbon var... e tamam oldu hadi.. o zaman spor olacak ki karbonları eritecek.. bugün spor da yok.. OLMADI
kuzucum mercimek köfteli öğünü akşam hafif geçirerek çok güzel telafi etmişsin..
sporunu da yapmışsın su miktarı zaten iyi..
dün kuru bugün mercimek köfte.. aman diyim yarın ve sonrasında dikkat et ödemleri hemen atalım geç olmadan emi![]()
kuzucum sporu da eklediysen menü gayet güzel su miktarı az.. inşallah artmıştır..
su çok az
dyette iken asla simit yemiyoruz pembiş.. gereksiz kalori.. ve gün içinde epey karbonhidrat alımı yapmış oldun..
bu kadar karbon artı getirebilir.. bir öğünde karbon varsa diğerlerinde olmamasına dikkat etmek lazım ki senin 3 öğünde de karbon var... e tamam oldu hadi.. o zaman spor olacak ki karbonları eritecek.. bugün spor da yok.. OLMADI
kuzucum mercimek köfteli öğünü akşam hafif geçirerek çok güzel telafi etmişsin..
dün kuru bugün mercimek köfte.. aman diyim yarın ve sonrasında dikkat et ödemleri hemen atalım geç olmadan emi![]()
su çok az
su çok az
Herşeye senin için ve benim dombik bedenim için ben seni ayakta al kışları uleeeeelif canım siyah ekmek ne ola ki?
çorbanın ne olduğunu da yaz emi karbonlu mu neli çorba anlayalım bu önemli nokta..
su çok az olmuş lütfen daha çok su içelim.. su olmadan diyet olmaz
yürüyüş tempolu mu? öyleyse gayet iyi.. ama avm vs gezmelerini spordan saymıyruz bilgin olsun..
harika bir menü harikaaaa
tebrikler kuzucummm
su miktarı süper
yrüyüş de gayet iyi 45 dk![]()
Ne oldu kuzum dua oku sürekliAy kabus gördüm berbat durumdayim su an oglum uyumadi zaten 2 dakka dalnisim yanina onda da boyle uyandim geri uyuyamiyorum
Yırttım demiştim ama olmadi
Ya bu soğan suyuna ne zaman baslamam gerek rekli olamadim daha ben de yapcamSogan suyu içmiştim halbuki gelmesi gereken yerde gelmedi bu dombik vücut ne çekti be senden pko![]()
Kim bu yağız ben yine bişey kacirmisim.Aramızda kalsın yagız yakışıklı yanı
Bekar olaydım dibim düşerdi
Kocam duymasın
Ay Allah sahibine bağışlasın![]()