- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Koç burcundan oben niye normal insanlar gibi bu saatte kahvaltı yapamıyorum![]()

12 olmadan kahvaltı yapamıyorum ben de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koç burcundan oben niye normal insanlar gibi bu saatte kahvaltı yapamıyorum![]()
Yapıma ters benim deKoç burcundan o
12 olmadan kahvaltı yapamıyorum ben de
![]()
Verom canım verom kimisi sıkı spor yapar cis ağzına sürmez yine de veremez kimisi senin gibi gömer gizlemeyi verir ama şu mantık bana hep yanlış geldi listede lafım sana değil ha sakın yanlış anlama gelen bı bakis acısı ben listede yüzdeki hep 1.5 üstü yada 2 üstü tutmaya çalıştım çünkü sağlam kilo veren biriydim arada bı ciss gomsem yüzde 1 yine garantisi genelde ama ben verebilenlerdendim neden veremeyen arkadaşımın listedeki yükünü hafifletmeyeyeyim ki diye düşünüyorum takım olmak demek bireysel de kendimi kurtarmak değildi ki bence bu hafta ben birinin yükünü alacaktım bir gün biri de benim yükümu alınca vicdan azabı cekmeyeyim sadece 1 kilo altını son haftalarda 1 yada 2 defa gördüm ki o da yüzde olarak 1 yada azıcık.altiydi ona bile aglamisligim var benim yani o gozlemeyi o çayın yanında yediklerini ciss coss larini yemeden belki de listede çok cabalayip başaramayan bir arkadaşının vicdan azabından.kurtaracaksin değmez mi buna
Yediklerini sadece kalori olarak düşünme kilo vermek değil sadece yağ yağmak göbek eritmek fizik.yapmak değil mi diyet peki bu yediklerinde.kilo veriyorsun eyvallah peki yağdan mi gidiyor sıkılaşiyor musun ona da bakmak lazim
Çok güzel açıklamışsın cnm.. yani daha fazlarını verebilecekken hemde kısa sürede neden cıss coss yiyip süreyi uzatiö ve 1 kg verebilecekken neden yarım kilo verim?? Hemde listede..Verom canım verom kimisi sıkı spor yapar cis ağzına sürmez yine de veremez kimisi senin gibi gömer gizlemeyi verir ama şu mantık bana hep yanlış geldi listede lafım sana değil ha sakın yanlış anlama gelen bı bakis acısı ben listede yüzdeki hep 1.5 üstü yada 2 üstü tutmaya çalıştım çünkü sağlam kilo veren biriydim arada bı ciss gomsem yüzde 1 yine garantisi genelde ama ben verebilenlerdendim neden veremeyen arkadaşımın listedeki yükünü hafifletmeyeyeyim ki diye düşünüyorum takım olmak demek bireysel de kendimi kurtarmak değildi ki bence bu hafta ben birinin yükünü alacaktım bir gün biri de benim yükümu alınca vicdan azabı cekmeyeyim sadece 1 kilo altını son haftalarda 1 yada 2 defa gördüm ki o da yüzde olarak 1 yada azıcık.altiydi ona bile aglamisligim var benim yani o gozlemeyi o çayın yanında yediklerini ciss coss larini yemeden belki de listede çok cabalayip başaramayan bir arkadaşının vicdan azabından.kurtaracaksin değmez mi buna
Yediklerini sadece kalori olarak düşünme kilo vermek değil sadece yağ yağmak göbek eritmek fizik.yapmak değil mi diyet peki bu yediklerinde.kilo veriyorsun eyvallah peki yağdan mi gidiyor sıkılaşiyor musun ona da bakmak lazim
Çok beğendim menünü konyakMenüm
Sabah 7.30
Yarım avuç kuru yemiş
1 portakal
12.00
5 köfte
1 közlenmiş kırmızı biber
Salata
Akşam 19.00
Fırında tavuk
Salata
Şu 2 litre spor
45 dkka plates
@MiuLego
Yemek yapiom, sogandan ağlıyorumAy üstüme ağırlık çöktü, maydanoz sapından çay yaptım bitireyim yürüyüş yapacağım
Siz nööörüyonuz kısçeler?
HaahhaaaaYemek yapiom, sogandan ağlıyorum![]()
Saol cnm.. 1 saatten fazla yolumuz var daha..İyi yolculuklar
![]()
26 haziran da başladım diyete 78.5 ileÇok güzel açıklamışsın cnm.. yani daha fazlarını verebilecekken hemde kısa sürede neden cıss coss yiyip süreyi uzatiö ve 1 kg verebilecekken neden yarım kilo verim?? Hemde listede..
Tebrikler cnm.. valla güzel gitmiş. Şu anda kaçsın??26 haziran da başladım diyete 78.5 ile
10 Kasım da bitirdim 50.6 ile
4 buçuk ay giden 28 kilo benim için imkansızdı