Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Sabah 8.30
Yumurta
Yeşillik
Zeytin
Çeyrek simit
Keten tohumu yoğurt bir kase

Öğle yok

Akşam 16.30
Yarım kase kısır
Bir tabak közlenmiş patlıcan üzerine yoğurt

@MiuLego morticanım saydin78 saydin78

Spor bir saat yürüyüş

Aa öğlen bir bardak atom içtim yazmayı unuttum. Akşam üzeri de bir avuç badem ve çekirdek var.

iyi akşamlar canlarım :KK68::KK68::KK68: pazar günü menüm gelsinnn :KK28:

sabah 10.15
1 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet (pulbiberli)
5 zeytin
domates salatalık biber
1-1,5 dilim ekmek kadar yufka

öğlen 14.15
1 küçük yerli muz
2 tk şekersiz fıstık ezmesi
100 mlt kefir

ara 17.00
1 fincan şekersiz Osmanlı kahvesi
1,5 minnak muffin (balkabağı, badem unu, yumurta, tarçın, %80lik bitter)

akşam 19.15
1/2 dilim somon balığı
1 yk mantı :KK51:
turp otu salatası
1/2 minnak muffin

yatana kadar 2,5 lt su

şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı içeceğim. ardından da avakado yaprağı çayı içerim limonla.

spor yoktu bugün vaktim olmadı. az sonra azcuk leslie yaparsam bilemem:KK59: @MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Sanirim tartıda bi yükselme görmüştün yanlış hatırlamıyorsam o yukselmeyi telafi etme menüsü değil bu belki koruma menüsü olabilir canim

Sanirim tartıda bi yükselme görmüştün yanlış hatırlamıyorsam o yukselmeyi telafi etme menüsü değil bu belki koruma menüsü olabilir canim
evet artıdaydım canım. cumadan bu yana karbo biraz aktif oldu menülerimde. telafi etmem lazım :işsiz::işsiz::işsiz:

Menümu vereyim sonra nicki bende kalsın soylemeyeyim kaptan bana laf sokuyor yazmıyorum diye :63:

Sabah (8:00) : 1 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 3 tam ceviz, 1 yuvarlak ince dilim ananas ve Yeşilçay.

Ara(13:30) : 1 büyük kupa sütlü kahve, 3 gün kurusu, 5 fındık.

Akşam(18:00) : kıymalı kabak yemeği, yogurt.

Ara(20:00) : 1 türk kahvesi.

Su: 1.5 lt su.
Spor: tempolu yürüyüş 60*2.5=150

nehirnil111 nehirnil111
hippotalamus hippotalamus
@MiuLego

Menümu vereyim sonra nicki bende kalsın soylemeyeyim kaptan bana laf sokuyor yazmıyorum diye :63:

Sabah (8:00) : 1 yumurta ile peynirli maydanozlu omlet, 3 tam ceviz, 1 yuvarlak ince dilim ananas ve Yeşilçay.

Ara(13:30) : 1 büyük kupa sütlü kahve, 3 gün kurusu, 5 fındık.

Akşam(18:00) : kıymalı kabak yemeği, yogurt.

Ara(20:00) : 1 türk kahvesi.

Su: 1.5 lt su.
Spor: tempolu yürüyüş 60*2.5=150

nehirnil111 nehirnil111
hippotalamus hippotalamus
@MiuLego
Menün çok güzel kabakta yemissin ohh mis sporda var yemede yanında yat

İyi akşamlar
Menüm bugün çok kötü. Arkadaşa kahvaltıya gittim ve yiyebileceğim çok az şey vardı ve çok fazla kalabalıktık pek bişey yiyemedim ekmek yemek zorunda kaldım.
Kahvaltı 11.30
İki çatal yumurta
Bi çatal peynir
İki çatal çökelek
İki dilim domates
2 zeytin
2 dilim normal ekmek:olamaz:

16. 00
İki üç yk kabak yemeği
19.00
Izgara et
Ayran
Su 3ü geçer
34 dk oryantal
56 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife cakil80 cakil80

Hala olmadim içimi endişe kaplıyor gerçi test yaptım ama yine de olmaması endişe verici
Canım cakil80 cakil80 merhaba sennle hic birebir iletsime gecememstik şükür nasip oldunaslsn öncelikle?pko mu var..gebelikmi düsünüyon..bendede tiroid sorunu var gebelk de istyrm hayrlsyla nasip olursas sendde varmı ole durumlar?

Dışarı çıkabilsem alacağım da kuzum yok yuruyemiyorum belki hafifler diye bekliyorummm
Cook gecmiş olsun Whiteblacklife Whiteblacklife simdi nasl oldun kuzunun dogum günü mutlu olsun kutlu olsun hic üzülme seneye inş kutlarsnz canım.
Kızlarr napıyorsunuz?? Bi gelemediö bugün :KK43:
Hosgeldinn:KK200:
Ya ne bilem listede olup da. İki 3 hafta sabit gelen bilirim ben. Ordan öyle dedim. Be 500 ün altında utanırm ama 500 un üstü sevindirir. Liste icndé arti gelmek bence hakka girmek demek bence
vorones vorones neredesin mortimmmfitim güzelimmm:KK200:
Kızımın doğum günü bugün sözde pasta yapacaktım gelinlikler resim falan çektiren ektim hepsi kaldı kalkıp gidip pasta alabilsem yeter gözüyle bakıyorum suan
Olsun annesi iyileşsin kuzuyada yansıren gğzel hediye;):anne::anne::anne::anne::anne::anne:

Iyiyim ablacım, sen nasılsın? Adet olamadım onun stresini ve şişkinliğini yaşıyorum :KK51:
ayyt bende ama kasıklarm nasl ahryor olmk ğzereym bugün yada yarn olmalıyım:eek:

Kpss beni duvardan duvara vuruyor abla:olamaz:
Hiçbişeye vaktm yok:ruh:
bölüm neydi canım:dua:

26 haziran da başladım diyete 78.5 ile
10 Kasım da bitirdim 50.6 ile
4 buçuk ay giden 28 kilo benim için imkansızdı
helal olsun sanaaaaa:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

@MiuLego _900 deyim sen melegi tutmaya devam et
Menum
Sabah
2 yumurta 5 zeytin 2 kasik lor 3 ceviz 2 kayisi 2 ceri domates yarim bag limonlu maydanoz
Aksam
Kiymali pirasa 6 kasik
1 kase yogurt

2.5 litre su
30 dk zumba
@Melegiimm22

Canim ben hafta sonlari pek gelemiyorum
Dunku menum
Sabah
2 yumurtali menemen
5 zeytin 2 ceviz

Aksam
Lavassiz ekmeksiz adana
Yaninda bol sirkeli salata

Su2 litre
Menün cok güzell cokkk

İyi akşamlar
Menüm bugün çok kötü. Arkadaşa kahvaltıya gittim ve yiyebileceğim çok az şey vardı ve çok fazla kalabalıktık pek bişey yiyemedim ekmek yemek zorunda kaldım.
Kahvaltı 11.30
İki çatal yumurta
Bi çatal peynir
İki çatal çökelek
İki dilim domates
2 zeytin

16. 00
İki üç yk kabak yemeği
19.00
Izgara et
Ayran
Su 3ü geçer
34 dk oryantal
56 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego @Whiteblacklife cakil80 cakil80

Dengesiz olmuş ama dışarıdaymışsın güle
Sporun çok iyiymiş, akşam da pro olmuş eritirsin
Tuzsuz mali diyecem sana artık. Tuzu bırakınca ne güzel inmiş ödem. Demek ki epey kullanıyormuşsun
Ay ilk defa içinde +18 olmayan ciddili bi mesaj yazdım sana galiba:deli:

Canım cakil80 cakil80 merhaba sennle hic birebir iletsime gecememstik şükür nasip oldunaslsn öncelikle?pko mu var..gebelikmi düsünüyon..bendede tiroid sorunu var gebelk de istyrm hayrlsyla nasip olursas sendde varmı ole durumlar?

Cook gecmiş olsun Whiteblacklife Whiteblacklife simdi nasl oldun kuzunun dogum günü mutlu olsun kutlu olsun hic üzülme seneye inş kutlarsnz canım.

Hosgeldinn:KK200:

vorones vorones neredesin mortimmmfitim güzelimmm:KK200:

Olsun annesi iyileşsin kuzuyada yansıren gğzel hediye:KK66::anne::anne::anne::anne::anne::anne:

ayyt bende ama kasıklarm nasl ahryor olmk ğzereym bugün yada yarn olmalıyım:eek:

bölüm neydi canım:dua:

helal olsun sanaaaaa:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Menün cok güzell cokkk
Psikoloji. aynı zamanda pedagojik formasyonum var iki alanda da deneyecem şansımı bakalım

İyi akşamlar
Kahvaltı 11.30
İki çatal yumurta
Bi çatal peynir
İki çatal çökelek
İki dilim domates
2 zeytin

16. 00
İki üç yk kabak yemeği
19.00
Izgara et
Ayran
Su 3ü geçer
34 dk oryantal
56 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife cakil80 cakil80

Upss:olamaz:

Dengesiz olmuş ama dışarıdaymışsın güle
Sporun çok iyiymiş, akşam da pro olmuş eritirsin
Tuzsuz mali diyecem sana artık. Tuzu bırakınca ne güzel inmiş ödem. Demek ki epey kullanıyormuşsun
Ay ilk defa içinde +18 olmayan ciddili bi mesaj yazdım sana galiba:deli:
Evet ilk defa normal bi diyalog oluyo aramızda. :deli:
Bi daha kahvaltıya biyere gitmem. Çağırırlarsa kahvaltı yaptım diycem.ekmek yiyince çok rahatsız oldum saat 4 gibi acıktım normalde acıkmam hiç. El ayak titredi gene, kabağı mecbur yedim dinsin diye. İki dilim ekmek bütün düzenimi şaşırttı :bicak:

İyi akşamlar canlar bugün gelemedim ama aklım hep sizdeydi menüyü veripkacayim misafir gidince geleceğim ins
10;00
Peynir
9 yeşil zeytin salatalik
1 küçük ince dilim tepsi böreği
Gezmelere gidince ara yapmaya vaktim olmadı
17;00
Mangalda balık
Bol salata
El kadar lavaş
Su 3 oldu spor 1 saat kadar bazen orta bazen tempolu yürüyüş
@MiuLego

Evet ilk defa normal bi diyalog oluyo aramızda. :deli:
Bi daha kahvaltıya biyere gitmem. Çağırırlarsa kahvaltı yaptım diycem.ekmek yiyince çok rahatsız oldum saat 4 gibi acıktım normalde acıkmam hiç. El ayak titredi gene, kabağı mecbur yedim dinsin diye. İki dilim ekmek bütün düzenimi şaşırttı :bicak:
Ekmek öyle cidden. Ekmeksiz nası doyuyorsun diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. ekmekle nası doyuyorsunuz günü nası bitiriyorsunuz ey diğer insanlar
Ekmek yediğim gün sürekli bir atırtışma durumu oluyor ki ben de normalde ara pek sevmiyorum

Canim sabah 2 dilim ekmeğini yemissin öğlen mercimek karbon akşam da patetes karbonu azaltmayı tavsiye ederim
Canım tesekkur ederim yorumun icin.suan 95 kiloyum.daha once gittigim diyetisyen daha fazla korbon vermisti.cok azaltirsam yapamam.listemi tele kaydetmistim şu:
IMG_20180311_210233.webp

Back
X