- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
ay gel gel sabaha kadar bilgisayar başında bildiri yetiştirmeye çalıştım.. bize gelsen tipimi görüp sivasın soğuğuna koşarak kaçardın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay gel gel sabaha kadar bilgisayar başında bildiri yetiştirmeye çalıştım.. bize gelsen tipimi görüp sivasın soğuğuna koşarak kaçardın![]()
Sen sağol kuzumÇok sağol kuzucum
Kucucuktu hepfitim avmyi gezerken yakmisimdir bileYeme lavaş yeme, hande mahvedecek bizi![]()
Dün 30 dk zumbaStarlar bu hafta beraberiz eksik gedik bana bildirin olur mu hadi bismillah başladık
Eki Görüntüle 2122533
Esra_4378 @hippotalamus @Konyakk @Nevreste @Floweroflife @Cutemom007 @tevafuk55 @Pamukseker19 @vorones @cakil80 @Portakal Sulu Ordek @elfkkk @HAbibte
Heee ondan yani ,senden başkası da yanlış anlamıştı ,ben kulaktan kulağa oyununa dönüşmesin diye yazdım.Olabilir canım ,ne olmuş kii,utanılacak küçük düşülecek bir durum değil kiFalsomu yakaladın beni küçük düşürdün ezdin attın bir kenara köşe minderi gibiuyanamamışım tekrar okudum anladım vayt olmadığını
![]()
bakcam şimdi menüleri topladımAksam telafi ettigimi düşünüyorum mium. Kabak yedim mercimek köfte yedim az di gi erken di
tamam kuzucum sorun değil.. cumaya kaç eksi gelecek çook merak ediyorum amaGünaydın kaptanicemben tartılmayi unutmuşum öyle yorgun kalktimki kızım acıktım deyince kahvaltiya oturduk
oyy tamamNe kizmasi tatlim özledik ondan![]()
aynen öyle yapıyorYenilecegini anladin da yol yapiyon![]()
ivit az bile atıyom benYazdimmm kiii. .hep hemen zopppaaaa
Yok ya. Verir miyim bu son raund![]()
ben bakarım şimdi canomne zaman mezun oldum ben Miu nerden bakabilirim
Dikkat et de yediğin ayva olmasın![]()
ay sormaYine iyi ki doğdum ,bu sefer Hiponun oğlu da yok diyecektim ,şimdi de Vaytın kızı var araya giren![]()
Ben artk senimi etiketlicem begumum spor kaptani olarak?Eki Görüntüle 2122528
kızlar tablomuzuda bir kontrol edelim mi?
haydi boşlukları dolduralım
malipina
hepfit
igdedali
@Lunya
@eflalim
@matematik61
@Ytmz
@GunesinKizi35
Melegiimm22
@Sidelya95
@Whiteblacklife
gaz değil gerçeklerhe he
ver gazı veeeeeer
oyy beni çikinken bile seveceksin heee
Heee ondan yani ,senden başkası da yanlış anlamıştı ,ben kulaktan kulağa oyununa dönüşmesin diye yazdım.Olabilir canım ,ne olmuş kii,utanılacak küçük düşülecek bir durum değil kiBilsem böyle hissedeceğini yazar mıyım
Dur Miu görmeden sana kalp koyayım da affet beni
![]()
Ayy allah kolaylık versinİyi yapmışsın canım afiyet olsun mis
Ohh yap tabi benim ne temizliğim ne yemek hazırlığım bitiyor popomun üstüne de oturamıyorum
Ayyy aynı ben BegüşÖrdek 1 iken 2 olmuş
Bugün belli olur canım henüz belli değil![]()
Hiç alma binpişman olursun elbiler bende cuval hepsini ayırıp terziye verıcemNe güzel ya benim daraltacak bişeyde yok kıyafet yok zaten dolapta zayiflicam almiyim diye diye
Egomu şımartıp popişimi kaldırıyorumDerdini seveyim![]()
günaydın esmer yarimmmmmmmmmmmmmmmGünaydıınn![]()
Kız senin her halin güzeldir ne çirkinigaz değil gerçekler
oyy beni çikinken bile seveceksin heee
yerim la seni
Kendime dün özel özel kahveler aldımGeçmiş bittiiiiiiiiii
menüleri topladımyorumlar geliyorrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
AY RESMEN BANA AŞIKKız senin her halin güzeldir ne çirkini![]()