Yok kuzum geçen hafta 500 verdim ondan önceki hafta 1900 verdiydim onu hatırlıyon senKız eksi var ya işte.. canın sağ olsun olur öle.. geçen hafta efsaneydi yüzden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum geçen hafta 500 verdim ondan önceki hafta 1900 verdiydim onu hatırlıyon senKız eksi var ya işte.. canın sağ olsun olur öle.. geçen hafta efsaneydi yüzden![]()
3. günü bekliyim dedim. bugün 3. gün dün akşam kesildimDoktor noldu gittmedin değil mi
Tebrikler wowww. Çok güzel ..
SelamStarlarım son kontrolleri yapalım mı eksik gedik var mı
Eki Görüntüle 2124296
Megastarlar
@Esra_4378hippotalamus @Konyakk
Nevreste
Floweroflife @Cutemom007
Ultrastarlar
@tevafuk55 @Pamukseker19vorones @cakil80 @Portakal Sulu Ordek
elfkkk @HAbibte @pempisler
La üzülmeeeeeeeeeee. Sen de biliyorsun yalancı kilo o. Regl şişi var. -1 in garanti bu hafta. Üstüne de eklersen oooooooYok kuzum geçen hafta 500 verdim ondan önceki hafta 1900 verdiydim onu hatırlıyon sen![]()
İlacı bi hafta aksattıydım, inşallah gelir adetim yoksa gene doktora taşın durMalim karartma enseyi kız. Bu hafta regl gelirse iner tartı...
86 yı görmüşsün ucundan hem haftaya 85 le coşturursun buraları
Sağol canım. Senin sonuç da çok iyiTebrikler wowww. Çok güzel ..
Oyyyii Gerçekten miiii .Kilo aynı vermişsiniz ama senin yüzden daha yüksek olduğundan sen kazandın sayın vero![]()
Gelir inşallah erotik hırdavatçıİlacı bi hafta aksattıydım, inşallah gelir adetim yoksa gene doktora taşın dur![]()
Evet ya dimi. Eve geldim hedefledigim bi etegim vardı oldu kız nasıl mutluluk anlatamammSağol canım. Senin sonuç da çok iyi![]()
sağlıklıysa
Mali geçen hafta da çok azdı regli mi gecikti çok fazla ondan mı oldu eksi tabi eksi olması güzel de sen daha fazla verecek insansınKuzum tartım çok kötü adetim de gecikti şişim çok fena
Bildireyim kilomu
Geçen cuma :87,200
Bu cuma:86.9
Fark - 300
Özür dilerim
Selam
Perşembe sporu vardı 25 dak. Empolu yürüyüş 62.5 puan söylemeyi unutmuşum
:)
Buna da şükür mali ben artısin diye korkuyordumKuzum tartım çok kötü adetim de gecikti şişim çok fena
Bildireyim kilomu
Geçen cuma :87,200
Bu cuma:86.9
Fark - 300
Özür dilerim
Şimdi yaşlı ingiliz çift geldi ip alıyolarGelir inşallah erotik hırdavatçı
Kız grinin elli tonundaki karı hırdavatçı mıydı?
Sanki adam gelip ip alıyordu ordan.
Var mı krisçın grey kılıklı müşteriler![]()
Senin için kolay tabi cnm.. güveniyorum sanaNe kadar da kolay söylüyorsun![]()
Sabah tartısı çok fenaydı kuzum 88di sabah uyandığımda. Mesai başlamadan yarım saat yürüdüm. Sabahtan beridir de koşturuyom aha şimdi oturdum bi türk kahvesi içebildim anca. İki lokma simit attım ağzıma başım döndü diye. Evdeyken idare ediyoda açlık da, koştururken açlık olmuyomuşBuna da şükür mali ben artısin diye korkuyordum
Daha yenisin diye... alışacaksın cnm inş..Sabah tartısı çok fenaydı kuzum 88di sabah uyandığımda. Mesai başlamadan yarım saat yürüdüm. Sabahtan beridir de koşturuyom aha şimdi oturdum bi türk kahvesi içebildim anca. İki lokma simit attım ağzıma başım döndü diye. Evdeyken idare ediyoda açlık da, koştururken açlık olmuyomuş