- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Ne var kız yaşlılar diye fantazya dünyalarına kilit vurmadılar yaŞimdi yaşlı ingiliz çift geldi ip alıyolarama hiç
seski değiller

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne var kız yaşlılar diye fantazya dünyalarına kilit vurmadılar yaŞimdi yaşlı ingiliz çift geldi ip alıyolarama hiç
seski değiller
kıskandım keşke benim olsaSeLaMlaR
Uyanır uyanmaz tartıldım
Geçen hafta :55,6
Bu hafta:55,5
Fark.100 gr
Yüzde:0,179
Piiiüüüüü sabitten halliceyim yaw
Eki Görüntüle 2124464
Ben tartılmıyorum canım bir ay sonra tartılıcamTeşekkür ederim sen ne yaptın eflalim
hele bide elin kolun 20 kilo pazar alışverişi dolu eve 10 dakika yürüSabah tartısı çok fenaydı kuzum 88di sabah uyandığımda. Mesai başlamadan yarım saat yürüdüm. Sabahtan beridir de koşturuyom aha şimdi oturdum bi türk kahvesi içebildim anca. İki lokma simit attım ağzıma başım döndü diye. Evdeyken idare ediyoda açlık da, koştururken açlık olmuyomuş
Vayy başarabilecek misin :))Ben tartılmıyorum canım bir ay sonra tartılıcam
sebepBen tartılmıyorum canım bir ay sonra tartılıcam
Şimdilik başarıyorumVayy başarabilecek misin :))
Ne için geç?sebep
eflal 1 ay çok geç bir süre değilmi![]()
Dün 40 dk eliptik : 160 puanEki Görüntüle 2124362
kızlar son kontrollerimizi yapalım mı?
@malipina
@hepfit
igdedali
@Lunya
Nego
@matematik61
@Ytmz
@GunesinKizi35
@Melegiimm22
@Sidelya95
@Whiteblacklife
belli değil daha makbuşum akşama doğru belli olur@MiuLego liste ne alemde kuzum heyecanla bekliyorum olacak mı kepım diye iyi ki zamanında 60 yazmışım hedefime
![]()
Bekliyorum kuzum
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 56.6
Bu hafta: 57 dümdük
Fark: +400
Hafta içi 58 gördüm. Hala bi geldi 2 gün durdu sonra ben gidiyorum dedi. Lan geldin 4-5 gün kal bari dedim. Halaya lan denmez dedi çekti gitti @MiuLego
60 a kadan müsaade ettim kendime. Cıss coss yok spor da yapıyorum ama geliyor artılar. 60'ı görünce dank eder belkim![]()
Bekliyorum kuzum
hiçOk ne kız de hele
tartılma aralığı olarak eflalŞimdilik başarıyorum
Ne için geç?
ok.Buluşalım kuzum miu duymasın kıskanır şimdi o
Oyyyyy ne yoğunluk kıyamam sana![]()
Diyet yaptıktan sonra ne zaman tartıldığının ne önemi vartartılma aralığı olarak eflal
nilişko deynepi zorla soyuyo