Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kardeşimin nisan kına düğünü için 3 tane abiye aldım
Hey gidi hey eskiden 46 beden giyiyordum 40 beden aldım kızlar çok güzeldi ya istediğim yere girmek istediğim elbiseleri seçip hepsinin olması ve hangisi alaçam diye kararsız kalmak :KK48:
Yaa bende öle oldum.. 44 46 beden abiye bulmak çok zor.. olanlarda çok güzel değil :(

Hey gidi hey eskiden 46 beden giyiyordum 40 beden aldım kızlar çok güzeldi ya istediğim yere girmek istediğim elbiseleri seçip hepsinin olması ve hangisi alaçam diye kararsız kalmak :KK48:
ay maşallah kuzucuğuma:nazar:
Bu cümlenin mükafatı bu dötler mi olmaliydi :KK70:
ben öyle seviyom :KK53:
Yarin bildirim olmamı kuzum
olar :dondurma:
O değilde kardeşim tatliliginda 6 kişi beni sormuş :eek:herife diyom ki az daha elden gidiyodum diye :KK70:
ay tövbeler olsun :skandal:

Evet canım. Okulda yapmaması gereken ne varsa hepsini ama hepsini yapıyor. Sürekli öğretmenden telefon geliyor. Gelmeyecek gibi değil yaptıkları :KK43: rehber öğretmenle görüşmüstüm o da sizin sorunlar düzelince düzelir demişti, bizimki düzelmiyor işte yok olmuyor. Başka bir çare lazım, bugün yoktu rehber öğretmen, pazartesi görüşücez onunla tekrar. Psikiyatriste götürücem de netten randevu alınmıyor oraya. Hastaneden direk alınıyor heralde. Eşim de götürmüyor oraya. Kp e diyicem onunla gidicem başka çare yok. Yakın olsa hastane kendimde giderim sallamam hiç adamı.
Bir anne için çocuğuyla ilgili şikayet duymak çok kötü . Hiç arkadaşı kalmayacak bu gidişle :KK43:
Tek başıma uğraşıyorum. Çok pişmanım oğlun okula başlamadan ayrılmadığım için bu adamdan hem de çok
ah eflalim ya.. hayır evde çok uyumlu görünüyor seninle falan.. acaba evdeki durumların acısını böyle şeyler yaparak mı atıyor ki içinden.. minicik o da içinde neler oluyor kim bilir..

kp yi ikna edip hastane randevusu çok iyi fikir canom.. bizler anlayamıyoruz ki neler yaşıyorlar ne yapmalıyız.. istesek de yapabildiklerimiz sınırlı..

üzülme kıyamam.. her çocuk sorun çıkarıyor adı üstünde çocuk.. geçecek Allah'ın izniyle be eflalim

Evet canım. Okulda yapmaması gereken ne varsa hepsini ama hepsini yapıyor. Sürekli öğretmenden telefon geliyor. Gelmeyecek gibi değil yaptıkları :KK43: rehber öğretmenle görüşmüstüm o da sizin sorunlar düzelince düzelir demişti, bizimki düzelmiyor işte yok olmuyor. Başka bir çare lazım, bugün yoktu rehber öğretmen, pazartesi görüşücez onunla tekrar. Psikiyatriste götürücem de netten randevu alınmıyor oraya. Hastaneden direk alınıyor heralde. Eşim de götürmüyor oraya. Kp e diyicem onunla gidicem başka çare yok. Yakın olsa hastane kendimde giderim sallamam hiç adamı.
Bir anne için çocuğuyla ilgili şikayet duymak çok kötü . Hiç arkadaşı kalmayacak bu gidişle :KK43:
Tek başıma uğraşıyorum. Çok pişmanım oğlun okula başlamadan ayrılmadığım için bu adamdan hem de çok
Eflalim ne desem bilemedim iyi bı baba demiştin ama iyi bı koca değil demiştin bu da yıkım olabilir çocuk için okulda ki rehber öğretmenler görüşüp direk eşini cagirsa senin haberin yokmuş gibi evde sorun mu var diye konuşsa nasıl sana davranması gerektiğini anlatsa belki de cozulur

Eflalim ne desem bilemedim iyi bı baba demiştin ama iyi bı koca değil demiştin bu da yıkım olabilir çocuk için okulda ki rehber öğretmenler görüşüp direk eşini cagirsa senin haberin yokmuş gibi evde sorun mu var diye konuşsa nasıl sana davranması gerektiğini anlatsa belki de cozulur
mantıklı bu bak

ah eflalim ya.. hayır evde çok uyumlu görünüyor seninle falan.. acaba evdeki durumların acısını böyle şeyler yaparak mı atıyor ki içinden.. minicik o da içinde neler oluyor kim bilir..

kp yi ikna edip hastane randevusu çok iyi fikir canom.. bizler anlayamıyoruz ki neler yaşıyorlar ne yapmalıyız.. istesek de yapabildiklerimiz sınırlı..

üzülme kıyamam.. her çocuk sorun çıkarıyor adı üstünde çocuk.. geçecek Allah'ın izniyle be eflalim
Çok zor canım çok. Boğazım düğüm düğüm, gözümde hep yaş . Aynen intikam alıyor kendince. Ya şimdiki çocukların beklentisi çok yüksek. Öğretmen evde sürekli oynamayı bırakın dedi mesela, haklı mı ne ,ben verdikçe fazlasını istiyor, sürekli sorun çıkarma peşinde. Ya be çok daha berbat bir çocukluk geçirdim, düşünüyorum benim canım yokmuydu, ne okulda sorun ne bir şey. Sıkıyorsa yapıyım babam canıma okurdu heralde. Bu velet çok özgüvenli bu kadarı fazla ya. Yapılarını yazmıyım yazsam ağzınız açık kalır. Acaba bugün okulda ne yapacak diye yüreğim ağzımda.

İyi bir baba da değil kendimi avutuyorum. Konuştu rehber öğretmen canım eşimle. Ona göre onda bir sorun yok tek sorunlu benim. .

79u görmeyi cok umit ediyodum :KK14:
Dün 80.3 tu kilom
Bu gün 80.2
100 grmckmi gitms:KK14:
Oglen kereviz salatasindan sonrada agzima bise vurmadigim halde :KK14:
Demek ki ödem var yani artı fazla değilse :KK43:
SeLaMlaR
Uyanır uyanmaz tartıldım
Geçen hafta :55,6
Bu hafta:55,5
Fark.100 gr
Yüzde:0,179
Piiiüüüüü sabitten halliceyim yaw
:KK12:
Eki Görüntüle 2124464
@MiuLego @hepfit @Nevreste
Çok az canım bence şişkinlik var :KK43:
nilişko deynepi zorla soyuyo :skandal::KK70:
takım nereye gidiyordu...:KK70:
Ahahhaha aklım karışmış :KK45:
:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

bu da nerden çıktı şimdi :KK17:
Aklıma geldi :deli:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: nilişkom bile cıbıldak istiyor artık
Kesmiyor kapalı kapalı:KK70:

Güle güle giy canım bende abiye bakıyorum:cool:

Back
X