Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok zor canım çok. Boğazım düğüm düğüm, gözümde hep yaş . Aynen intikam alıyor kendince. Ya şimdiki çocukların beklentisi çok yüksek. Öğretmen evde sürekli oynamayı bırakın dedi mesela, haklı mı ne ,ben verdikçe fazlasını istiyor, sürekli sorun çıkarma peşinde. Ya be çok daha berbat bir çocukluk geçirdim, düşünüyorum benim canım yokmuydu, ne okulda sorun ne bir şey. Sıkıyorsa yapıyım babam canıma okurdu heralde. Bu velet çok özgüvenli bu kadarı fazla ya. Yapılarını yazmıyım yazsam ağzınız açık kalır. Acaba bugün okulda ne yapacak diye yüreğim ağzımda.
eflal inan ben de mutsuz bir çocukluk geçirdim.. ama ne okul ne başka yerde sıfır sıkıntı çıkarırdım.. o yüzden söylediğin çok doğru.. şimdiki çocukların beklentisi çok yüksek gerçekten.. öğretmenin dediğini bir dene bakalım..

senden ya da eşinden çekinmiyor mu eflalim.. hani öğretmen söylerse annem babam bişey der bana diye falan düşünmüyor mu acaba?

İyi bir vaka sa değil kendimi avutuyorum. Konuştu rehber öğretmen canım eşimle. Ona göre onda bir sorun yok tek sorunlu benim. .
Eflal o zaman rehber öğretmeniyle oturup ikiniz bı arada konuşacaksıniz açık ve net olacaksın örnek veriyorum eşin evde sana psikolojik şiddet uyguluyor diyelim çocukların önünde buraya gidemezsin sen bunu beceremezsin gibi örnek ha bu çocukta annem beceriksiz babam ona öyle davranıyorsa bende davranabilirim mesele eşin su ver diyoraa çocukta su ver diyor eşin su verir misin lütfen derse çocukta öyle diyor
Geçen gittiğim gelişim uzmanı erkek çocuk babayı rol model alır ve onu kendine örnek yapar demişti
Biz oğlundan çok büyük sıkınti çekmiştik derdi ne anlayamadık doktor tak diye çözdü hayatta aklımıza gelmeyecek şey çıktı
Kv bana uzak yazın benim yanımda olasın bı hafta demişti oğlumda bunu duymuş ve annem babam beni istemiyor kardeşim oldu diye beni bırakıyorlar sanmış aklımın ucundan gecmezdi

eflal inan ben de mutsuz bir çocukluk geçirdim.. ama ne okul ne başka yerde sıfır sıkıntı çıkarırdım.. o yüzden söylediğin çok doğru.. şimdiki çocukların beklentisi çok yüksek gerçekten.. öğretmenin dediğini bir dene bakalım..

senden ya da eşinden çekinmiyor mu eflalim.. hani öğretmen söylerse annem babam bişey der bana diye falan düşünmüyor mu acaba?
Yok canım yok sözde korkuyor ben daha otoriterim zaten düzen takıntım var malum , sırf onlar için bunu bile törpüledim. Yaranamıyorum, verdikçe fazlasını istiyor, karşılığını almayınca bende çok sinirleniyorum artık. Hiç mi bir evlat annesinin üzülmesini umursamaz. Umursamıyor inan. Sadece işi düşünce çıkarı için canım annem diyor o kadar. İstediğini yapmıyım en kötü anne benim.
Çok normal babanın saygı duymadığı bir anneye çocuk da duymaz. Şimdi is isten geçtikten sonra eşim müdahale etmeye başladı oğlumun bana tepkilerine ama beyhude, artık fayda etmiyor. Dede babanne faktörü var ya ah ah hep onların şımartması. Öğretmen bile farketti bunu. Dedim bugün hocam dedesi getiriyor görüyorsun ona söylermisiniz bu durumu, şımarıklığını, kendini dünyanın merkezi sanmasını dedim. Denk gelirse konuşacak bakalım.
Ya adam bir de demiyor mu kızım ne zararımız var diye!

üzülme malim.. anlamadım ben de neden böyle oluyor ya :KK43:

ama sanırım regl den bu.. artı yok sabit değil.. menülerin tertemiz sıkıntı yok kuzucum

haftaya güzel bir eksi gelecek inşallah :KK60:

@Bonus açıklamanız bekleniyor
21-png.1318270

kuzucum vücudumuz makine değil ki yemedim ille de eksi göster diyelim.. -1.5 var elimizde daha nolsun yahu :KK19:

canom şükür ki artı yok vücut dinlendi mi noldu? regl sonrasıydı aslında sağlam eksi gelmeliydi değil mi?

begüşüm kilo bildirimin nerde?
Ama ben en az -2 bekliyodum:KK42:
Neyse yaaaa amaaaaaannnnm bu haftada böyle gitti demekki :KK75:ne canimi sıkıp duruyorum :63:

Nego Nego bide gelişim uzmanı şey dedi bak günde 1 saatini onunla oyun oynamaya ayır ama daha fazlası değil kendi kendine oyun kurmayı sorumluluk ver görev bunları yapmayı öğrenmeli bunları yaptığı zaman ödül verme demişti mesela kendi yatağını ve kendi oyuncakları toplamak.oglumun görevi su içtiği yemek yediği tabağı kaldırmak onun görevi demişti siz anneler durmadan peşinde dolaşıyorsunuz yapmayın demisti

Sporumu yapmanın iç rahatlığı ve birazdan yürüyüş hayalleri akşama karnabahar yapacağım çok canım çekti yaaaa

Eflal o zaman rehber öğretmeniyle oturup ikiniz bı arada konuşacaksıniz açık ve net olacaksın örnek veriyorum eşin evde sana psikolojik şiddet uyguluyor diyelim çocukların önünde buraya gidemezsin sen bunu beceremezsin gibi örnek ha bu çocukta annem beceriksiz babam ona öyle davranıyorsa bende davranabilirim mesele eşin su ver diyoraa çocukta su ver diyor eşin su verir misin lütfen derse çocukta öyle diyor
Geçen gittiğim gelişim uzmanı erkek çocuk babayı rol model alır ve onu kendine örnek yapar demişti
Biz oğlundan çok büyük sıkınti çekmiştik derdi ne anlayamadık doktor tak diye çözdü hayatta aklımıza gelmeyecek şey çıktı
Kv bana uzak yazın benim yanımda olasın bı hafta demişti oğlumda bunu duymuş ve annem babam beni istemiyor kardeşim oldu diye beni bırakıyorlar sanmış aklımın ucundan gecmezdi
Eşim ben ve rehber öğretmen mi.bu mümkün değil canım, tek çağırdığı zaman gitmesi bile mucizeydi. Kadın eşiniz sorunun farkında ne yapacağını bilmiyor dedi. Nasıl bilmiyor terapiste gidin birlikte deyince kabul etmemeyi biliyor ama. Sorunu çözmek isteyen adam giderdi white. Açık açık bana sen git dokura tedavi ol diyor. Adam hasta ya hasta inan bildiğin hasta ve kabul etmiyor.
Bitsin dedim zaten artık white , okulun tatil olmasını beklemek zorundayım hem daha kötüye gider çocukların durumu hem de annemler başka semtte okula getirip götüremem çok uzak. Mecburum beklemeye.
Adamın um-run-da değil bu kadar. Alsın egosunu bir yerine. ..tövbe estağfurullah.
İyi baba olsaydı çocuklarını bu mutsuz ortama mahkum etmezdi.

Nego Nego bide gelişim uzmanı şey dedi bak günde 1 saatini onunla oyun oynamaya ayır ama daha fazlası değil kendi kendine oyun kurmayı sorumluluk ver görev bunları yapmayı öğrenmeli bunları yaptığı zaman ödül verme demişti mesela kendi yatağını ve kendi oyuncakları toplamak.oglumun görevi su içtiği yemek yediği tabağı kaldırmak onun görevi demişti siz anneler durmadan peşinde dolaşıyorsunuz yapmayın demisti
Canım ben bunların hepsini yapıyorum zaten ama oğluma faydası yok.

Kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta:77.5
Bu hafta:76.0 :KK200:
Tebrikler canım çok iyi gitmiş
Eki Görüntüle 2124432

Kilo bildirimi :))
Aslında anlatmaya gerek yok.. görüyorsunuzzzz....
Geçen hafta: 67.1
Güncel: 65.7
Fark: 1.4
Yüzde:2.08

@MiuLego @Lunya
Tebrikler canım çok iyi gitmiş
Kuzum tartım çok kötü adetim de gecikti şişim çok fena:cry:
Bildireyim kilomu
Geçen cuma :87,200
Bu cuma:86.9:KK61:
Fark - 300
Özür dilerim:KK42: