aynn eflal.. öyle laftan müdahele etmeye çalışsa da faydası yok ki.. çocuk babayı örnek alıyor bir kere ya.. insanı gerçekten yoldan çıkarır..Yok canım yok sözde korkuyor ben daha otoriterim zaten düzen takıntım var malum , sırf onlar için bunu bile törpüledim. Yaranamıyorum, verdikçe fazlasını istiyor, karşılığını almayınca bende çok sinirleniyorum artık. Hiç mi bir evlat annesinin üzülmesini umursamaz. Umursamıyor inan. Sadece işi düşünce çıkarı için canım annem diyor o kadar. İstediğini yapmıyım en kötü anne benim.
Çok normal babanın saygı duymadığı bir anneye çocuk da duymaz. Şimdi is isten geçtikten sonra eşim müdahale etmeye başladı oğlumun bana tepkilerine ama beyhude, artık fayda etmiyor. Dede babanne faktörü var ya ah ah hep onların şımartması. Öğretmen bile farketti bunu. Dedim bugün hocam dedesi getiriyor görüyorsun ona söylermisiniz bu durumu, şımarıklığını, kendini dünyanın merkezi sanmasını dedim. Denk gelirse konuşacak bakalım.
Ya adam bir de demiyor mu kızım ne zararımız var diye!
üzülme değil sevinme modunda olmalısın -1.5 gördün yahuAma ben en az -2 bekliyodum
Neyse yaaaa amaaaaaannnnm bu haftada böyle gitti demekkine canimi sıkıp duruyorum
![]()
bir kere daha üzüldüm dersen sopa geliyr

Sporumu yapmanın iç rahatlığı ve birazdan yürüyüş hayalleri akşama karnabahar yapacağım çok canım çekti yaaaa
şişkosun demi sen de