- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
yüzdemiz iyi değil 
hayirlisi kaptan ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüzdemiz iyi değil 
hayirlisi kaptan ya
tok karna olmaz ki ı ıh
uyu dinlen şifa olsun fitim
kilonu bildirmedin![]()
ballı süt, tereyağlı pekmez içip yatıyom
tartı deme bana, sen beni depresyona mı sokucan hasta hastaen az +3 diyim sana, bacaklarımda parmak izim çıkıyor sen hesapla ödemimi
![]()
Ama bişi diyim mi çok takmadım çünkü bacaklarım sıkılaşıyor hissediyorum daş gibi oldu popomgayet iyi kuzucum afiyet olsun
oluuur
nasıl bir kilo grafiği ya çok ilginç
haftaya güzel eksi inşallah
![]()
işte bu menü çoook güzl eksi getirir fılavırMenü verem
İki hafta güldük eğlendik oh ama bu hafta sağlam eksi gelmem lazım
Sabah(10.30)
2 kayısı kurusu
Öğlen(12.30)
1.5 taze sosis
2 yumurta
1 avuç çiğ ıspanak
1 domates
Az kapya biber salamura
Ara(17.00)
1 muz
Akşam (20.00-20.30)
2 parça fırında et
Salata
Yoğurt
Spor bugün koşu günüm heyytt
Etiketlerim
Birazdan yürüyüş de yapacağım
Su içerim bol bol
@MiuLegohepfit
Nevreste
spor ödemi de olabilir zaten kuzumAma bişi diyim mi çok takmadım çünkü bacaklarım sıkılaşıyor hissediyorum daş gibi oldu popom
Koşu kas yapıyor olabilir kilo sabit ama bir incelme hissediliyor
![]()
Bu hafta umarım hep böyle gider..işte bu menü çoook güzl eksi getirir fılavır
çok beğendim kuzucum
e spor da eklenince mis mis
Maşallahspor ödemi de olabilir zaten kuzum
maşallah de kendine kız nazar edeceksin
Ikimizide tebrik ediyorum canim bence elimizden gelen herşeyi yaptık çok güzel bir yarıştı sen olmasan bu kadar veremezdim seni yencem diye
Canım benim bende sana teşekkür ederim bana motive verdin hırs verdin.. bundan sonrası eksilerek devam etmekIkimizide tebrik ediyorum canim bence elimizden gelen herşeyi yaptık çok güzel bir yarıştı sen olmasan bu kadar veremezdim seni yencem diye
karşıma cikanlara hep hayır dememde katkin büyük teşekkürler haftaya eksilerle firtina estiririz takimda
Kuzı emziren anneler onaylasın ama sen akşamdan iki kayısıyı suya koy, sabah ilk iş 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iç, ardından kayısı suyunu iç ardından kayısıyı ye sonra bekle gelene kadar,%80 çalışır bu, ha çalışmadı ertesi gün devamSagolasin vaytim buyukte konusmamak lazmmis onu anladm streste yaptm
Bu arada kizim artk emmiyo ben ne cayi icim wc icin??
Selam kızlar cok felaket basım ağrıyordu okuldan geldim o bas ağrısıyla Bı uyumuşum yenı uyandım![]()
Inş. Hedef yakın senin benim ooo daha yolum uzun hadi bakalım haftaya hayirlisi derecemiz iyi olur ins.Canım benim bende sana teşekkür ederim bana motive verdin hırs verdin.. bundan sonrası eksilerek devam etmek![]()
Son günler bıraz yogun geçti canım regl iki gun oldu gecikiyor tabı gerim gerim geriliyorum etkisiyle iyi geldi ya agrı kesici içip yatmıştım zaten
cnm geçmiş olsun makbuşş demekki uyuyunca geçti
geçenlerde bend öyle oldum ya deli gibi baş agırısı ile eve geldim direk kıyafetleirmle yatmıştım
Bugun bas ağrıma gunu sanırım gecmis olsun canımAkşam yemeği yapıyorum ama başım çatlıyooooo![]()