Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzı emziren anneler onaylasın ama sen akşamdan iki kayısıyı suya koy, sabah ilk iş 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iç, ardından kayısı suyunu iç ardından kayısıyı ye sonra bekle gelene kadar,%80 çalışır bu, ha çalışmadı ertesi gün devam
Sana katılıyorum canım zeytin yağı birde ılık ballı su da faydası olur

Ikimizide tebrik ediyorum canim bence elimizden gelen herşeyi yaptık çok güzel bir yarıştı sen olmasan bu kadar veremezdim seni yencem diye
karşıma cikanlara hep hayır dememde katkin büyük teşekkürler haftaya eksilerle firtina estiririz takimda
Canım benim bende sana teşekkür ederim bana motive verdin hırs verdin.. bundan sonrası eksilerek devam etmek :KK200:

pek tatlıydınız ya keyifle izledim sizi:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

2 gündür o kadar stesliyim ki.. hem bişi yemiyorum hemde dünyaları yiyesim var :KK43:
me stresi kuzum? ne istiyorsun ? ne güzel inceldin hedefine az kaldı neyin üzüntüsü şimdi bu?

Selam kızlar cok felaket basım ağrıyordu okuldan geldim o bas ağrısıyla Bı uyumuşum yenı uyandım :ruh:
oy geçmiş olsun makbuşum
Akşam yemeği yapıyorum ama başım çatlıyooooo :kızgın:
çok geçmiş olsun hippom
Kilo bildirimi yapayim.
Gecen hafta 63.200
Bu hafta 63.700
Fark+500
@MiuLego Floweroflife Floweroflife

neyin artısı bu:skandal::skandal::skandal:

kaçamak mı yaptın nevo neden böyle oldu bu tarz bi artı ilk kez görüyorum:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

TEBRİKLER ESRAAAAAAAAAAAAAAAA

BÜYÜK YARIŞIN KAZANANI ESRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Menüm
Sabah: 7:30 2yumurta iki dilim cavdar ekmegi salata
Ögle: salata (12:00)
Aksam:1 kase iskembe corbasi salata (17:00)
Su:3 litre
Spor :2 saat tempolu yürüdüm (2.5x120 =300)
@MiuLego nehirnil111 nehirnil111

Tertemiz menü ve yürüyüş harika canım

:super:

Back
X