Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım. Okulda yapmaması gereken ne varsa hepsini ama hepsini yapıyor. Sürekli öğretmenden telefon geliyor. Gelmeyecek gibi değil yaptıkları :KK43: rehber öğretmenle görüşmüstüm o da sizin sorunlar düzelince düzelir demişti, bizimki düzelmiyor işte yok olmuyor. Başka bir çare lazım, bugün yoktu rehber öğretmen, pazartesi görüşücez onunla tekrar. Psikiyatriste götürücem de netten randevu alınmıyor oraya. Hastaneden direk alınıyor heralde. Eşim de götürmüyor oraya. Kp e diyicem onunla gidicem başka çare yok. Yakın olsa hastane kendimde giderim sallamam hiç adamı.
Bir anne için çocuğuyla ilgili şikayet duymak çok kötü . Hiç arkadaşı kalmayacak bu gidişle :KK43:
Tek başıma uğraşıyorum. Çok pişmanım oğlun okula başlamadan ayrılmadığım için bu adamdan hem de çok
Çok üzüldüm eflal, umarım bir an önce sorunlar çözülür, minik de kendine gelir..
Çocuklar bazen yaramazlık olarak tepki veriyor işte..
Psikolog iyi gelebilir aksatma, sen de git ikinizi de dinlesin..
Umarım bir an önce herşey yoluna girer

LUNYA YI YENDİN DİMİ HİPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

LUNYAAAAAAAAAA YENİLDİN MİĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
Bak bak, şişko kaptan benlennnnn alay ediyor, onurumla yenildim :KK11: dişimdem tirnagimdam artırdığım %1.20 m var benim:duduk:

Başım dik :olamaz: gururum yüce :silah: motivem tam :ruh:

izinli üye canom.. istense alınır listeye.. ama ben daha tanımıyorum ki pamıkı .. takım da tanımıyor.. listeye dümdük alamam.. bir de onun o kilosu ve yüzdesi listeye yansımayacak direk sen öyle sanıyorsun belki de.. bölünecek ilk girdiğinde :)

cuma telaşesi kıııız

şimdi iş yetiştiriyom ama pazartesi söz kutlayalım :rapci:

capl lock açık kalmış:63:
Heee yüzdeyi görünce :KK70::KK70::KK70:

Bak bak, şişko kaptan benlennnnn alay ediyor, onurumla yenildim :KK11: dişimdem tirnagimdam artırdığım %1.20 m var benim:duduk:

Başım dik :olamaz: gururum yüce :silah: motivem tam :ruh:
HİPPO SENİN YÜZDEYİ İKİYE KATLAMIŞ NERDEYSE

BÖYLE DE EZE EZE YENİLMEZ Kİ AMA @hippotalamus ÇOK ACIMASIZSIN

BAK LAF SÖZLE KENDİNİ YENİLMEMİŞ GİBİ YAPTIRMAYA ÇALIŞIYOR AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

YENİLDİ:confused:

HİPPO SENİN YÜZDEYİ İKİYE KATLAMIŞ NERDEYSE

BÖYLE DE EZE EZE YENİLMEZ Kİ AMA @hippotalamus ÇOK ACIMASIZSIN

BAK LAF SÖZLE KENDİNİ YENİLMEMİŞ GİBİ YAPTIRMAYA ÇALIŞIYOR AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

YENİLDİ:confused:
Şişko miuuuuu :sinirli::sinirli::sinirli::sopa::sopa::sopa:
Kıskanç miuuuu :sopa::sopa::sopa::sinirli::sinirli::sinirli:

Geçti o tren artik bitirdik biz yarışı kaybettin beni istemedin ohh ohhEki Görüntüle 2124530
images (9).webp

Back
X