Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende de var kaymak.. sütten çıkıyo .. bi lokma yedim dün nasıl vicdan yaptım.. eb halkına yedir..
Görsen kaseyı çektim önüme . eşim bi iki aldı kalanı hep ben yedim ekmeksiz yiyorum Die bala karıştrrp yedim. . Ay neyse susayim ben. Kafami kircam simdi:kızgın::kızgın::kızgın::KK67:

Kız yok yanlış anladin, diyorum ki gebelik testi yaptırmadan bulantı vs için kendini tedavi ettirtme
Hee yok yok gitnedim acile iyiym. Sanırım tavuğu yiyip eve gelince uyudum mide sindiremedi sıkıntı yaptı. Geç saatte et yiyip yatınca da böyle oluyodu bütün gece, bulantıyla uyanıp sabahlıyodum

Hee yok yok gitnedim acile iyiym. Sanırım tavuğu yiyip eve gelince uyudum mide sindiremedi sıkıntı yaptı. Geç saatte et yiyip yatınca da böyle oluyodu bütün gece, bulantıyla uyanıp sabahlıyodum
Aman diyim adet olmadan ilaç içme :KK15:

Gecmis olsun malim. :KK200:

Gece gece yine oynadı benim sinirler yaa ben ne diyeyim şimdi ben ne söyleyeyim biri bu kadar yerken diğerine nasıl aç gezerken diyeyim birinin 2 satmasına karbon derken birinin iki çatal eristesine laf ederken ne diyeyim yanozur dilerim arkadaşlar cidden özür dilerim
Sakin kuzucum

Görsen kaseyı çektim önüme . eşim bi iki aldı kalanı hep ben yedim ekmeksiz yiyorum Die bala karıştrrp yedim. . Ay neyse susayim ben. Kafami kircam simdi:kızgın::kızgın::kızgın::KK67:
Vero sana biseyler diyesim var ama şu takımda en çok sana dil döktüm. Menüleri kaptanlar yorumluyor diye ben çok yorum yapmıyorum, sana kaç kez yorum yaptım. Sen iyileştirmek yerine kotulestiriyorsun :tokat: gerçekten sende bi pişmanlık ta göremiyorum :KK67: insan pişman olur 1 tane de kalir:KK67: bugün kaç kaçamak var:KK67::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Ben bunları sana söylerken canım sıkılıyor, duymaktan sen üzülmüyor musun?:KK62:

Menulerim düzgün olacak Die söz vermedimmm. Liste deyip deyip üzme beni.... çok yipraniom öyle. Eksi getiremesm kahrolurummm
Vero ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyorsun gerçektende bilmiyorum mali bu hafta 300 Gr verdi ağzımızı acipta dedik mi bu ne diye çünkü menüsü sporu güzeldi verememiş vücut kitlenmis sen bu menüyü istersen eksi 2 yle gel.umrumda değil ben bu kadar insana şunu yeme bu çok 2 sarma çok karbon 2 çatal eriste ne akşam ki ekmeği sevmedim.olmamis derken kusura bakma listede olup bu menüyü gelmek bu kadar insana haksızlık bu haksızlıkta benim payında miu payidar var biz bu kadar insanı aç gezdirirken açlıktan başı ağrıyan kar varken yok kadayıf yok dondurma yok sucuklu yumurta yok bal kaymak yok gözleme yok kokonat yok kuruyemiş say say bitmeyen menunun açıklamasını bu arkadaş listede ama yeme hakkı var sizin yok mu diyeyim o kadar kolaysa büyür de sen sen anlat bir değil iki değil menü komple kilo alma menüsü burada çoğu kişinin caminin cekiptw ağzına suremedigi ne varsa seninenunde büyür anlat

Evet abarttim. Yerken aman kızlara yazmam . Bu da kaçamak ödül olsun didim . Hadi onu yedim eve gelince ne varsa hommigirtlak yemeye .. pufffff

Hmm.
Bu yazdıkların takım işleyişine liste mantığımıza ve kurallarımıza aykırı.
Bu sana resmi olarak 1. Uyarımdır. Pazartesiye kadar düşünebilirsin. Kararını verip bana bildirebilirsin. Ya düzelecek ya da gerekeni ben yapacağım. Diskalifiye onayı ya da takım transferi. Sen seçebilirsin.

Back
X