Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vorones vorones ayvayı yedin böyle anlatılır mı gı bide ballandıra ballandıra terör esebilir birazdan burda :KK53:

Yedim ama cok pismanim bu kadar zararli olabilecegini dusunememistim akil edememistim nefsime yenik düştüm falan diyeydin bari :D

Şaka bir yana,kendi sağlığın icin,hersey kendin için nefsine hakim ol bence.hersey kendin için canim

Uzatmayalım arkadaşlar. Liste sorumluluktur. En başta listeye alan yönetimin sorumluluğu, ikinci olarak kişinin kendi sorumluluğundadır.

Kişi kendi sorumluluğunu umursamazlığa çeviriyorsa iş sırası yönetime gelir. Yani bize.

O iş bizde. Merak etmeyin.

vorones vorones ayvayı yedin böyle anlatılır mı gı bide ballandıra ballandıra terör esebilir birazdan burda :KK53:

Yedim ama cok pismanim bu kadar zararli olabilecegini dusunememistim akil edememistim nefsime yenik düştüm falan diyeydin bari :KK70:

Şaka bir yana,kendi sağlığın icin,hersey kendin için nefsine hakim ol bence.hersey kendin için canim
Hangi birine desin coco, 1 tane değil ki? 1 seferlik değil ki?

Aslolan sadece görülen eksi miktarı değildir.

Sağlıklı beslenmedir.
Listedeysen 7. Takımı temsil etmektir.
Takımdaysan diğer takım arkadaşlarına örnek olmak, motive etmek, faydalı olmaktır.

Bunlar yoksa sorun vardır. O sorunu da çözeriz sorun değil.

Değil mi vorones vorones ?

Aslolan sadece görülen eksi miktarı değildir.

Sağlıklı beslenmedir.
Listedeysen 7. Takımı temsil etmektir.
Takımdaysan diğer takım arkadaşlarına örnek olmak, motive etmek, faydalı olmaktır.

Bunlar yoksa sorun vardır. O sorunu da çözeriz sorun değil.

Değil mi vorones vorones ?
Sende sakinnnn:KK200:

Hadi yaa ben cok vakif degilim ama,o zaman bu kuzucuk niye diyete başlamış diyesim geldi :KK70:
Sen menüye bak, ben söyleyeceğimi söyledim :KK12:

Onu bunu geç sen nasılsın? Ben de çok gelemedim bu Ara, mali hamileymiş biliyo musun :anne:

Sinir harbi yaşıyorum.kendimi suçlu hissediyorum bu kadar kişinin menüsüne görüp yapıp iki lokmasını laf ederken biri çıkıp ohh yedim söylese yedim diyince elimde degil
Vayt burada kendini suçlu hissedeceğin birşey yok. Burada sorun var evet o da vorones vorones in düşünce tarzı. Davranış tarzı. Tutumu.

Onun da çözümü var. Ya kendisi düzeltecek ya da biz. Seçim veroda.

Ha şu dk dan sonra tertemiz menülerle gelirse de inanır mıyım? Asla. Amaaan yiyim yazmayıveririm mantığı olduğunu öğrendim çünkü.

Onların hepsi fasa fiso be hippom zamaninda ben onlarin babasini denedim en guzeli şu 3 liralik gebelik testleri şak diye çıkarıyor varsa :KK70:
Bi kere çatlıcam eşime test al diyorum yok yaa hamile değilsindir diye almadı..öncesinde bikaç kez aldırmış olabilirim.. neyse ne duysam denedim köpürdü.. akşam aldı şükür.. pozitifti.. şimdi ayağımda sallıyorum beyefendiyi..

Back
X