bazen kötü şakalar yapıyo ama bazen kıyak geçtiği de oluyo sağolsunÇok hoş bir jest olur sana :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen kötü şakalar yapıyo ama bazen kıyak geçtiği de oluyo sağolsunÇok hoş bir jest olur sana :)
Alaaaa ..O kadar başımı duvarlarà vurdum. .. LA gidem kusam ben. Nefret ettim kendimdenvorones ayvayı yedin böyle anlatılır mı gı bide ballandıra ballandıra terör esebilir birazdan burda
Yedim ama cok pismanim bu kadar zararli olabilecegini dusunememistim akil edememistim nefsime yenik düştüm falan diyeydin bari
Şaka bir yana,kendi sağlığın icin,hersey kendin için nefsine hakim ol bence.hersey kendin için canim
Tam olarak anlamadim . Mimusum şimdi ben . İki seçenekten birini mi sececem p.tesi ye kadar. İkisı de berbat bişi ki.Hmm.
Bu yazdıkların takım işleyişine liste mantığımıza ve kurallarımıza aykırı.
Bu sana resmi olarak 1. Uyarımdır. Pazartesiye kadar düşünebilirsin. Kararını verip bana bildirebilirsin. Ya düzelecek ya da gerekeni ben yapacağım. Diskalifiye onayı ya da takım transferi. Sen seçebilirsin.
Daha iyiyim kuzucum azcik gözüm açıldıSağol canım, nasıl oldun daha iyi misin?
Ayyy ben de hep haftasonu gelse diye dua ediyorumyarın benim hala gelir heralde yarın gelse de izin günümde sancı çeksem bari.işteyken hiç çekilmez![]()
Heee öyle wallasen aç kalmazsın![]()
![]()
![]()
aynen bende de öyle kuzum.bacaklarımda derman olmuyoDaha iyiyim kuzucum azcik gözüm açıldı
Ayyy ben de hep haftasonu gelse diye dua ediyorumilk 2 gün fena geçiyor, dizlerim titriyor
![]()
ben de seviyom yeni şeyler öğrenmeyi.ama mutfakta yeni şeylere pek açık değilim klasikçiyim o konudaHeee öyle walla
Terziliğim de var
Ameleliğim de
Şimdi de aşçılığa Sarıcam
Kız çok seviyorum öğrenmeyi
![]()
Düzelticceksin menüleri vero.. o da bi seçenek..Tam olarak anlamadim . Mimusum şimdi ben . İki seçenekten birini mi sececem p.tesi ye kadar. İkisı de berbat bişi ki.![]()
başka seçenek ? Yok mu?
Ben de tam tersi dünya mutfaklarından pişirmeyi de yemeyi de çok seviyorumben de seviyom yeni şeyler öğrenmeyi.ama mutfakta yeni şeylere pek açık değilim klasikçiyim o konuda
fılavırın olayları bitmiyorduuuBen de tam tersi dünya mutfaklarından pişirmeyi de yemeyi de çok seviyorum
Anaaaaaaaaaaa
Hostelin camını kırdılar
Uleeeeeeeeeeee
Ben bi gidip terör estireyim iki dakka
![]()
Öyle .. haftasonu rehaveti benimki . Bi daha olmaz inşallah. Menü ler im diyet menu olmayack demistim ama bu içinde kaçamak olacak anlaminda değildi .. saglikli olmasi dengeli olmasi tek sartimdir. Yani atiyorum ben mercimek fasulye yerim uygun degil dersinz ben yine yerim bana eksi getirecegini bilirm. No problem takim beni ornek alsın istemem . Kötü örnek olurum onu da bilemem . Ama bu ekmek kadayıfı dondurmasıı zikkimi ii . Tobeee ya nimeté nededim de işte her neyse affedilecek şey değil.Aslolan sadece görülen eksi miktarı değildir.
Sağlıklı beslenmedir.
Listedeysen 7. Takımı temsil etmektir.
Takımdaysan diğer takım arkadaşlarına örnek olmak, motive etmek, faydalı olmaktır.
Bunlar yoksa sorun vardır. O sorunu da çözeriz sorun değil.
Değil mivorones ?
Eşim kırmış, tam bir heyecanla gittim accık kızayım diye hevesim kursağımda kaldı geldimfılavırın olayları bitmiyorduuu![]()
İşte saçma ve aptalca bi düşünce . Ha yaptım mi yapmadim yazdım. . Mantigim asla bu olmamali. OlmadiYazmamak ne kızz??
Eşim kırmış, tam bir heyecanla gittim accık kızayım diye hevesim kursağımda kaldı geldim
![]()
Yurt dışını unutmaaaaYa hahahahaha
Delirtmeyin 81 ili gezdireceksiniz bana![]()