- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Tamir edecek olan da o, ben hakkımı bık bık yaparak kullanıcam tamir et hadi sen kırdın zaten diye![]()
Onlar yapınca bişey olmuyo biz kırsak bi araba laf yeriz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamir edecek olan da o, ben hakkımı bık bık yaparak kullanıcam tamir et hadi sen kırdın zaten diye![]()
Onlar yapınca bişey olmuyo biz kırsak bi araba laf yeriz![]()
Dedim bileeeeeeTürkiye yıl bırak şimdi flawir çıkıp gelirse benim için gelmiyor musun diye![]()
Duzelecegm desene varo baska ne secenek bekliyosn kuzm?Tam olarak anlamadim . Mimusum şimdi ben . İki seçenekten birini mi sececem p.tesi ye kadar. İkisı de berbat bişi ki.![]()
başka seçenek ? Yok mu?
Hayırlı olsun hemsom allah kolaylık versin bol kazanclarEvinizin hırdavatçısıyım artık aplaa![]()
Nevrestenin fotolar derde ben nasıl kaçırmışımKız resmlerini gördüm bugün
Ay nevooo yazacaktım dedim müsait zaman değildir falan
İNCECİKSİN beeeeeeee
Zayıfları çok severim biliyorsun seni sevmemek mümkün müüü![]()
Bende açım hemde çok eşim az önce yarim ekmek arası yedi ben yaptım hemdeAçım a dostlar![]()
Ayyy inanmiyorim bende az once sandevic yaptim esime tesadüfe bakBende açım hemde çok eşim az önce yarim ekmek arası yedi ben yaptım hemde![]()
Verocum iki seçeneğin yok onlar bana kalan kötü seçenekler.. sen burada yazdığın gibi olursan yani bu mantıkla devam edersen herşey hallolur. Yok ben böyleyim ydim yerim sıkıntı yok gelir anlatırım da pişman da değilim derse sıkıntı var. Bak burada yazdıkların çok doğru. Sağlıklı beslen istiyorum.Öyle .. haftasonu rehaveti benimki . Bi daha olmaz inşallah. Menü ler im diyet menu olmayack demistim ama bu içinde kaçamak olacak anlaminda değildi .. saglikli olmasi dengeli olmasi tek sartimdir. Yani atiyorum ben mercimek fasulye yerim uygun degil dersinz ben yine yerim bana eksi getirecegini bilirm. No problem takim beni ornek alsın istemem . Kötü örnek olurum onu da bilemem . Ama bu ekmek kadayıfı dondurmasıı zikkimi ii . Tobeee ya nimeté nededim de işte her neyse affedilecek şey değil.
Daha yapıci olmak adına bende konuyu kapatam. Elimden geleni yapıcım. Bu kat yipratmayim kendimi gece gece . Bundan sonra asla böyle bi hata ile gelmiçem. Bana göre tabi yasak olan şeyler yapmicam. Miusum sen guvenmesen de .ben yesem yazacam söylemeden durmam . O zamanda yönetici olarak Gerekeni yaparsın ok. ben kendimı savunmuyorm. Ne deseniz haklisnz. Takimcanlar siz de kusura bakmayın. Hep de güzel menüler le örnek olunmaz mi.ş .
Şu halimi görün .ve . Yemeyin lütfen . Kacamak cikolata tatlı bi catal bi ısirik da olsa yemeyinnnnn. Yiyince başta kendiniz üzülüyorsunz ve burdaki canları uzersinz . Bu da bugünün örnek olayi olsun. .. şöyle kenarda dursun...
Aynen canım oda domates ve peynirli yedi evet içim gitti ama yapacak bişey yokAyyy inanmiyorim bende az once sandevic yaptim esime tesadüfe bak
Hemde en sevdigim kasar peynir domates ikilisnden
Koklamakla yetindim![]()
Bende açım hemde çok eşim az önce yarim ekmek arası yedi ben yaptım hemde![]()
Ayyy inanmiyorim bende az once sandevic yaptim esime tesadüfe bak
Hemde en sevdigim kasar peynir domates ikilisnden
Koklamakla yetindim![]()
BAlgamlı sümüklü sandviçmiş onlarAynen canım oda domates ve peynirli yedi evet içim gitti ama yapacak bişey yok![]()
Ben de gördüm maşallahı varAy söylemeden edemicem hippo foto gönderdi bugün.. en eski kilolu hallerini de bilirim. İnanılmaz bir değişim.
Bildiğiniz 55 kilo gibi. Boyu uzun ya. Maşallahı var çok ama çok iyi ya.![]()
Evet sabah kasarla domates yiceeemmKIZla daha çnceden çoook yediniz. Tadını da biliyorsunuz :) yemeye gerek yok.
Hem neydi sloganımız?
YEMESEK ÖLMEYİZ!
Sabah sizi mis gibi kahvaltı bekliyor![]()
Aynen kuzum yemicem alıştım zaten işte insan bi kötü oluyor uyuyup uyanınca o kadar aç bile olmuyorumKIZla daha çnceden çoook yediniz. Tadını da biliyorsunuz :) yemeye gerek yok.
Hem neydi sloganımız?
YEMESEK ÖLMEYİZ!
Sabah sizi mis gibi kahvaltı bekliyor![]()
BAlgamlı sümüklü sandviçmiş onlar![]()
BAlgamlı sümüklü sandviçmiş onlar![]()
ayy miu güldürdün gece gece
Allah seni emi yaaa
Evet sabah kasarla domates yiceeemm
Ölmedim yasiyorum yemedigim icinde mutluyum![]()
ben de sizinle kocaman gurur duyuyorumAynen kuzum yemicem alıştım zaten işte insan bi kötü oluyor uyuyup uyanınca o kadar aç bile olmuyorum