- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
AmınnnnnHayirlisi olsun Allah kucağına almayi nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmınnnnnHayirlisi olsun Allah kucağına almayi nasip etsin![]()
Tişikirhadi hayırlısı olsun handecim
mor havuç var aslında ama az önce 2 tk şekersiz fıstık ezmesi attım ağzıma. yağlı ya şekerli de değil tok tutar diye. şimdi de kombucha çayı içiyorum. bol bol su bir de akşama balık salata var yemekte.
Kuzum öyle dediklerine bakma. İnşallah yememişsindir şeker yok ama tatlandırıcı var. yoksa acı bişey olur. Tatlandırıcı da şeker kadar zararlı aman haEki Görüntüle 2125340
Şekersiz tadelle 88 kalori
Anlaşıp aynı gün aynı doktora gidelim senleya benimde üç gün sürdü şaka gibi on gün sürer gayet yoğun yani. Menopoza mı giriyorum nedir, bizim ailede var erken menopoz mevzusu.
Geçen hafta dayanamadim şekersiz tadelle yazmıştım merak etmişlerdi onun için görüntü attım. Çikolata krizinde yedim vallaKuzum öyle dediklerine bakma. İnşallah yememişsindir şeker yok ama tatlandırıcı var. yoksa acı bişey olur. Tatlandırıcı da şeker kadar zararlı aman ha
Bu Sivas'ın havası gelmiyor bize bacım tatil diyorum tatil
Tatil demişken senin bikinili halini buldum kızEki Görüntüle 2125343
![]()
Tişikir![]()
kusura bakma nick karışıklığı olduHande kım![]()
Muzla kakao yu denedim o gerçekten çok güzel
@MiuLegoMerhabalar kızlar :/
7. Takım Cuma Yarışmasına katılmak istiyorum. Kilo konusunda kendimi salmış durumdayım ve hiç motivasyonum yok. Belki burası beni çok motive edecek, artık vermem gerekiyor
ADINIZ: Ela
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 173 cm
KİLONUZ: bakıcam ama korkuyorum aldı başını gitti
HEDEF KİLONUZ: 58
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Dengesiz beslenme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Nişanıma kadar eski kiloma dönmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: İstanbul'da yaşıyorum. Uçak Mühendisliği doktora öğrencisiyim ve çalışıyorum. Hayatım hep masa başı ve ders çalışarak geçiyor. .s
Iyi geldi valla eline sağlıkSabahtan beri çıkamadm mutfaktan. 4 günlük yemeğimi kabaca hazırladım. Bugünle beraber 5
bi yer açın da kahvemle dalayım
Size de yaptımmEki Görüntüle 2125344 Eki Görüntüle 2125344 Eki Görüntüle 2125344 Eki Görüntüle 2125344
Geldiler daha temizlik yapamadan yemekler henüz ocakta değilken. Simdiyse hala burdalarak , gitti canım pazar tatili ....en sinir şeyy
Kuzum öyle dediklerine bakma. İnşallah yememişsindir şeker yok ama tatlandırıcı var. yoksa acı bişey olur. Tatlandırıcı da şeker kadar zararlı aman ha
Bu Sivas'ın havası gelmiyor bize bacım tatil diyorum tatil
Tatil demişken senin bikinili halini buldum kızEki Görüntüle 2125343
![]()
Tam sabirsizmişsin kuzmBizim sağlık özel sigorta gebelik testi için daha çok para oduyorum kan tahlili için test ucuza geliyor ama bekleyemiyorum gecikmeyi hatta elimden gelse ilişkiden 3 gün sonra test yapcam
Üzülme canım birkaç gün geçsin o zaman gerçek kilon ortaya çıkar, kaç çıktı?Gunaydinnnbi saçmalık yapıp hala odemiyle tartildim
Ama halada +2 cektigimi bildiğim için aynı kilolardayım diye avutmaya çalışıyorum kendimi, çok canım sıkıldı![]()
Ben diyete ilk başladığımda toz probiyotik çözelti içmiştim 10 gün, sonra iyi gitti aylarca şimdi yine başladı sıkıntılarkabızlık ruhumu da daraltıyor. hiçbir şey yapmak istemiyorum. depresif yapıyor beni. zaten mutluluk hormonu seratoninin %95 i bağırsaklarda salgılanıyormuş. % 5 i ise beyinde. yani ishal ve kabızlık durumlarında bağırsaklarda seratonin hormonunun salgılanmasında sorun oluşuyor. yenilikçi doktorlar, kabızlık varsa bağışıklık sistemi de çökmüştür çünkü bağırsak vücudun ikinci beynidir diyorlar. ben de bunu yaşayarak görüyorum. artık kafama dank etti. bu sorunu çözmezsem zayıflamak da hayal oluyor çünkü![]()