Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çakıl iş değişme imkanın yok mu. Bu iş seni tüketiyor
Malesef yok beni köşeye sıkıştıran şey bu aslında. Eşim doğum izninde rahatlayacagimi düşünüyor kendime gelecegimi. Aslında evime uzak olmasa 8 de evde olurum daha kolay olabilir hersey ya da araba alsam en azından zaman kazanabilirim. Yolda ciddi zaman kaybediyorum bide geç çıkınca moral kalmıyor. 1 yıl içinde araba almam şart bebek olursa da mutlaka lazım ozaman daha kolay olacak. Stres yönetimi için départ biriktiriyorum suan tüm Terapiyi karsilayamam seansi 400 TL ve bu ayda 1600 TL benim bütçemi yerlebireder. Bi de doktor haftada 3 gün çağırıyor 3 ay devam edeceğim bunun için birikim yapmalıyım.

Malesef yok beni köşeye sıkıştıran şey bu aslında. Eşim doğum izninde rahatlayacagimi düşünüyor kendime gelecegimi. Aslında evime uzak olmasa 8 de evde olurum daha kolay olabilir hersey ya da araba alsam en azından zaman kazanabilirim. Yolda ciddi zaman kaybediyorum bide geç çıkınca moral kalmıyor. 1 yıl içinde araba almam şart bebek olursa da mutlaka lazım ozaman daha kolay olacak. Stres yönetimi için départ biriktiriyorum suan tüm Terapiyi karsilayamam seansi 400 TL ve bu ayda 1600 TL benim bütçemi yerlebireder. Bi de doktor haftada 3 gün çağırıyor 3 ay devam edeceğim bunun için birikim yapmalıyım.
Canım iş yerine yakın bir ev bulsanız. Yani çalışma saatlerin cidden çok yıpratıcı. Doğum izninde anne mi yanında olacak? Doğum sonrası da kolay değil ki canım yorucu bir süreç ona bel bağlama yani.

İnşaallah görürsün canım o çift çizgiyi çok güzel bir duygu tabi ki. Ve inşaallah sağlıklı bir şekilde se devam eder gebeliğin, mesele hamile kalmakta değil biliyorum sağlıklı bir şekilde devam etmesinde :KK200:
Dusununce bile heyecanlaniyorum gözlerim doluyor içimi sevgi kaplıyor o kadar uzun zamandır bekliyorum ki hep hayırlısıni diliyorum Allahım bana kürtaj kararı verdirmesin kimseye verdirmesin çok zor bir karar buna bile sükrediyorum. Dusununce bile heycanlandim

Ben diyete ilk başladığımda toz probiyotik çözelti içmiştim 10 gün, sonra iyi gitti aylarca şimdi yine başladı sıkıntılar
kombucha çayı iyi geliyor. kefir, probiyotik kapsül. bir de fermente edilmiş besinler. lifli sebze ve meyveler. sağlıklı yağlar. bunlar düzenli olarak bulunmalı. aslında bu besinlerden düzenli olarak yenirse probiyotik kapsüle gerek yok. ben şimdi düzene koyucam inşallah.

zeytinyağlı incir kürüne de başladım. ama yarın sabah yemeyeceğim. çünkü doktora gideceğim nasip olursa. miyom ve kistime baktırmam lazım. çok erteledim.

Çakıl İstanbul’dan yaşının anam siz, yok mu başka biryer aklınızda?
İstanbul eziyet artık, trafik stres, iş yaşamı stres, sokağa çıkmak stres..
Bizden kimse kalmadı artık İstanbul’da en son kuzen ikinciye hamile kaldı topladılar pılı pırtı kaşa kaçtılar onum da öok güzel bir işi vardı ama iş, yol dayanamadı kız..

Dusununce bile heyecanlaniyorum gözlerim doluyor içimi sevgi kaplıyor o kadar uzun zamandır bekliyorum ki hep hayırlısıni diliyorum Allahım bana kürtaj kararı verdirmesin kimseye verdirmesin çok zor bir karar buna bile sükrediyorum. Dusununce bile heycanlandim
İnşaallah canım inşaallah amin. Peki kürtaj sevenin nedir? Kan pıhtılaşması mı var başka bir sıkıntı mı? Zor ben boş gebelik yüzünden düşük yaşadığımda bile zor toparlandım çok ağladım. İkinci oğlum da az kalsın düşüyordu, iğneler haplar tutundu sonra çok şükür.
Evlat sahibi olmaya çalışmak da zor sonrası da. İşin içine evlat adı girince hem güzel hem zor:KK200:

kombucha çayı iyi geliyor. kefir, probiyotik kapsül. bir de fermente edilmiş besinler. lifli sebze ve meyveler. sağlıklı yağlar. bunlar düzenli olarak bulunmalı. aslında bu besinlerden düzenli olarak yenirse probiyotik kapsüle gerek yok. ben şimdi düzene koyucam inşallah.
zeytinyağlı incir kürüne de başladım. ama yarın sabah yemeyeceğim. çünkü doktora gideceğim nasip olursa. miyom ve kistime baktırmam lazım. çok erteledim.
Ben de kapsülü yeni bir başlangıç yapmak içim kullanmıştım, 8 gün kabız gezdiğimi hatırlıyorum dedim bakteri meyin kalmaz böyle,zeytinyağı artı dürtücü çayla geçmişti, dedim kapsül de alayım oradaki florayı yenileyim, 3 aydır iyi de gidiyordu ama bu aralar yine başladı..
Yulaf kepeğinden olabilir büyük ihtimal
Çok rahatsız edici birşey
Bir de genetik sanırım, annem de test yaptırmıştı kalın bağırsağı normalin çok çok üzerinde uzun çıkmıştı, benimki de öyle sanırım
:işsiz:

kambucha çayına bakayım bir..

Merhabalar kızlar :/
7. Takım Cuma Yarışmasına katılmak istiyorum. Kilo konusunda kendimi salmış durumdayım ve hiç motivasyonum yok. Belki burası beni çok motive edecek, artık vermem gerekiyor :KK43:
ADINIZ: Ela
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 173 cm
KİLONUZ: bakıcam ama korkuyorum aldı başını gitti :KK43:
HEDEF KİLONUZ: 58
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Dengesiz beslenme
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Nişanıma kadar eski kiloma dönmek.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: İstanbul'da yaşıyorum. Uçak Mühendisliği doktora öğrencisiyim ve çalışıyorum. Hayatım hep masa başı ve ders çalışarak geçiyor. .s
Canım şuan takımımız dolu cuma yarışmalarına katılmak istiyorum bölümünden hangi takımların üye ihtiyacı var da görebilirsin başarılar canim

Canım iş yerine yakın bir ev bulsanız. Yani çalışma saatlerin cidden çok yıpratıcı. Doğum izninde anne mi yanında olacak? Doğum sonrası da kolay değil ki canım yorucu bir süreç ona bel bağlama yani.
Annem yanımda olacak Teyzem de gelecek anneannem hepsi yanımda olacak onların varlığı da beni mutlu ediyor. Bizim ailede nerdeyse hiç çocuk yok en küçük çocuk 27 yaşında suan o derece bebek aileme mutluluk da getirecek bebekleri çok seviyorlar ama kısmet olmamis. Annem hep arkadaşlarının torunlarıni seviyor hatta markette gördüğü bebeği bile seviyor. Isim Bağdat caddesinde bi de 3 yılda bir iş adresimiz degisiyor. Bu benim evlendikten sonra 4. Yerim ve 3 yıl sonra yine değişecek. Yeni yer evime çok uzak ondan sıkıntı eski yerlerim çok yakındı rahttim 7 8 gibi evde olabiliyordum rahat ediyordum. Şeytan diyor bebekten sonra Adanaya dön orda hayat daha kolay sonra yine dönüyor boşver gitme burda düzenini bozma emellerini heba etme. Keşke sihirli bir değnek olsa ve hakkimizda hangisi hayırlı görsem

Selamlarrrrr
Menü vereyim

Sabah yok
Sabah da olmadı hiihhiiii çok geç uyandık

Öğlen(13.30)
İki tane kepek unundan yapılmış, siyah Brezilya fasülyeli etli krep

Ara(17.00)(bu yanımda olan ama yer miyim bilmem)
1 muz
1 acuç ceviz
2 hurma

Akşam (20.00)
10 adet misket sebze köftesi
Salata
Yoğurt

@MiuLego @hepfit @Nevreste
Su bol
Spor klasik anlamda yok ama prensip olarak var
Güzel menü canım ara yap ki akşam saldırma canim

slm kızlar neler yaparsınız
ben 12 de evden bi çıktım 16:30 da girdim telim değişince bakamadım neyse menuyu vereyim
10:00
peynir,7 zeytin ,1 yumurta yeşillik 2 ceviz ,kucuk yarımdilim tb ekmeği ekstradakiler hep cıs olunca bunlarla yetindim
ara:5 fındık,
1 bardak ayran(tansiyon duştu galiba ondan içtim)
17:30
2 kepçe mercimek çorbası yoğurt 1 kucuk dilim tb ekmeği
su 2.5 daha içerim
spor
3 saat orta ve tempolu yürüyüş
@MiuLego &nehirnil111
Çorba zaten karbon ekstradan karbona kani ekmeğe gerek akşam ekmek tüketme lütfen çorbanın yanına sebze yada et yemeğiyle öğünü dengelemek gerekirdi sağlıksız bir menü bu begenmedim

Back
X