Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Veterinerde kaldı, tuvaletini yapabilmesi için bir alet taktıkar, Cumartesi’ye kadar omunla kalacakmış, cumartesi günü belli olacak eve gelip gelemeyeceği..
Bugün görmeye gittim, çok sinirli be rahatsızdı, stresten yemek de yememiş tüm gün, yarın da yemezse çağıracaklar beni ben yedirmeyi deneyeceğim (yarın resmî tatil burda ziyaret yok normalde)
Ben bugün yanındayken biraz sakinleşti neyse ki..
İyi haber böbrekleri iyi durumdaymış, hastalıktan etkilenmemiş (hayvanlarda böbrek sorunları çık zor tedavi ediliyor) allahtan erken farkettiğim için böbrekleri etkilenmeden o aleti takabildiler..
İşte böyle kuzum umarım bir an önce eve gelir..teşekkürler sorduğun için..
Oyyyyy:anne: çok geçmiş olsun flavır canım. En kısa zamanda gelsin evine:KK200:

Beklemedeyim :)

La hep unutuyom yaaa :KK70:

Evet canim var ya @Nevreste paylasmisti burda.hurma kuru kayisi kuru incir sutle islatiyosun rondodan gecirip icine cekilmis cig kuruyemis istegw gore ekliyosun biraz da kakao.sonra da top top yapip dolaba atiyosun.Onu sadece hurmayla denicem diğerlerinden yok evde
Ay şu an mest oldum, zevkten öleceğüm, haftaya regl haftam gelsin tatlı krizleri, bundan yapayım ben de ohhhhh yaşasın
:KK76::KK76:
Ohümmm @MiuLego korumada olmayanlar da kararında olmak üzere bu tatlıdan sadece özel zamanlarda yiyebiliyor mu?
:dua::dua:o_O

Canim oda fayda etmiyor sıkıntı balgam atamamasindaymis boğazlarında sorun yok balgam atamıyor
Esra kuzum ek besinde süt veriyorsan bir süre verme, süt maalesef ciğerlerde balgam yapıyor eğer hastaysa iyi gelmez.
Çok geçmiş olsun bir de göğsünü ovala nane yağı varsa..(tabi zeytinyağı ile karıştır direk sürme)

Aha kumkuat, hayat boyu 1 kere yeme fırsatım oldu sadece. Gerçekten c vitamini deposu afiyet olsun kuzucum iyi gelecektir sana da.
Hah yaşa ya adı buydu işte, bizim Çinli manav getiriyor arada, Portekiz’in Güney’inde yetişiyormuş ben de azıcık alıyorum denk gelince, zaten çok da yenmiyor ama sabah iyi geldi, yarına da 4 tane kaldı onları yerim (lunya burda dikkat) kahvaltıda
:deli::deli::deli:

Ayy hadi bununla geçmiş olsun, erkek miydi Seninki? Erkeklerde idrar yolu sıkıntısı daha çok oluyormuş
Evet erkek aynen bu 3. Defa gidişi bu yüzden, biraz da tombalak olduğu için oluyor, idrarının pH seviyesi çok bazik(kalıtsal) o yüzden özel mama yemesi lazım ama bizim tombalak arada kurabiye kutusuna , mama dolabına operasyon düzenledi, bu aralar evde olmadığım için fırsattan istifade ediyor
:KK34:
Kedi bile kurabiye canavarı ben ne edem
:mad:
İğde’sen özendim ben de kedimi getirmek istiyorum takıma kilo vermesi lazım, diyet yapamıyor
@MiuLego olar mı?
:KK48::deli:

Elma kurunu isteyenlere yazıyorum

1 kırmızı elma 1 çubuk tarçın 8 bardak su

Elmaları küp küp doğrayın tencerenin içine çubuk tarcinli atın 8 bardak suyu ekleyin..10 dakika kaynatın..Gün boyunca için ben 2 litre su iciyorum extra... soğuk ılık. Şekilde icin :KK73::KK73::KK73::KK73:
Elmaları yiyiyor musın bari, umarım yiyorsundur,kız bunda yemek yok, bu bildiğin elma hoşafı, sadece bunu mu yiyiyorsun tüm gün boyunca???

Ins lunya ya , valla eve gitmiycem neredeyse bu yeme korkusuna :KK43:
Şuurunu kaybetmiş gibi oluyorum

Anladım cnm yiyim ozaman :KK66:

Hepfitim bizim yemeği bı abla yapıyor
Gerekmeyen çorbalara un koymuyor
Yağda fazla değil , ana yemekte oluyor yanında genelde ama ,çok canım çekiyor çorbayı

Nilisko işte bu zihniyete oldugun için minnakdun cnm , etiform candır ya bende çok seviyorum

Bende elma diyeti yaptın sandım Habibe
Bu kür çok iyi bende eskiden yapar götürurdum iş yerine ama şimdi otobüs ile çok zor
Masum gece yeme atağı Benim de vardı, diyetisyenle konuştuğumda(yılllar önce) sebebi gündüz gereken kaloriyi almaman, vücudun doyduğunu hissetmemesi demişti,gün içinde yeterli beslenmeyince gece atağı oluyormuş yani, öğlen doysan güzelce belki akşam yeme atağın olmaz?

:KK15:
@hepfit Gelemedim çok datlum ya kız da devamlı duvarda koltukta gözüm hep üzerinde olmak zorunda önceden o salondan çıkana kadar ooo kaç dakika geçerdi ben rahat simdi dağ bayır tırmanıyor bi de iyilesemedi doncem sahalara ins.Eki Görüntüle 2130314 @MiuLego teyzesine özenmiş leoparli kuzu
Ama sporu yanlış anlamış Eki Görüntüle 2130317
Ay bal damlası bu ya yerim ben
Minnoşşşşş
Ayyy beeleee mıncıklayasım öpesim geldi, flavır ablası yerine öp onu Esra yarın
:kk77::kk77::KK15:

Back
X