- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım ... görüyorsun birbirini hiç görmemiş ama kalp gözü ile seven kulların ne güzel dualar ediyorlar ... sen kabul et yarabbim...Bi deeeeeeeeeeeeeeeeeee tabiiiiiiii kiiiiiiiiiiii
hippotalamus mezuniyetn ve gider ayak yaptığın derece şovunu kutlarım
İnşallah bi daha hiç gelmesin o kaknem kilolar![]()
Ok çıtıryaa ne tatlısın
sen yinede öyle bil beni![]()
Ateş ediyorum
Allahım ... görüyorsun birbirini hiç görmemiş ama kalp gözü ile seven kulların ne güzel dualar ediyorlar ... sen kabul et yarabbim...
Simdi yicem balim gec oldu yaa aksam da 19.30 gibi yerimTadı nasıl oldu![]()
Ben nevoyu gördüm çok çıtırKendi yasini demisrir tevomm![]()
Bu saatten sonra yazmam zatenBoşver tevo. Gerçekten parmağını oynatıp da yazdığın tek bir harfe değmiyor... görmezlikten gel. Burada herkes görüyor neyin ne olduğunu. 30 kişi de aynı tepkiyi veriyorsa bi durur düşünür insan. Ama hatun kamçılanıyormuş biz böyle diyince. Kamçılanıp daha çok baklava yiyecek zaar![]()
Korktum demiyor daigdedali anneciğine karşı çirkefleşemem bu hafta. İnş haftaya çakıla saklıyorum.
Ben de mamasını azaltacağım, hergün yarım saat en az bahçeye çıkarıyorum koşsun tırmansın diye, lazer iyi fikirmiş ben de alayım.Kedım kılolu yaBenı etıketlemişler
Sizinle beraber kedım kilo vercek![]()
4 yaşında 8 kiloydu .. Veteriner bu böyle gıderse 2 yıl daha yaşar sonra ölür dedi
Bunu duyalı 1,5 ay oluyo .
Eve lazer aldım . Her akşam en az yarım saat evde koştutturuyorum .
Mamasını 50 gr verıyordum .
30 'a düşürdüm.
Normalde çok çok az da olsa yedıgım yemeklerden verırıdım .
1,5 aydır asla vermıyorum .
7 kilo şuan .
Sen neler yapıyosun söylede bende yapem
Korktum demiyor da![]()
Netten bakabilirsin.Canlarım malasef esimn bu konuda cok el becerisi yok yaptrmayı dusndk ama tanıdk olmadgı ıcın nerdeyse daha yüksek fiyata gelır sanki bende bilemedm....
Bu hafta herkes mi anamı tutuyor acep
Lannn demirden korksak trene binmezdik
Anlaşıldı sende mor bişeyler istiyon cuma günüyeni tanıyoruz anneni ben senmiyim hemen şey edim
Onu kaybetmemek için dur de kendıneBen de mamasını azaltacağım, hergün yarım saat en az bahçeye çıkarıyorum koşsun tırmansın diye, lazer iyi fikirmiş ben de alayım.
Bir de mamasını diyet maması aldım
Her hafta 100 gram hedefledim ama asıl sorun benim, ağladığında hayır demem lazım yemek vermemem lazım o nasıl olacak bilmiyorum
Hayırlı evlat :))Bu hafta herkes mi anamı tutuyor acep
(tüyo vereyim anamın da halası yakın bu hafta az zorlarsan yenebilirsin)
O da miuyu öpmeyeydi o kadarHayırlı evlat :))
Ay aynen benimki, mama dolabına kilit taktım kilidi zorluyor, bizim kızı da alet etti beraber kapı açmayı, kilit açmayı öğrendilersankı benı anlattın
Evde çöp bırakmaya korkuyorum .
Ekmek buldugu an alıp yuvasına saklıyor
Geçen yuvasıını temızlerken ekmek , bisküvi birsürü şey buldum.
Artık mutfağı kapalı tutuyorum.
Bu sefer çok kararlıyım .
Deli gibi miyavlasa da ona mamasından başka bir şey yok![]()