Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam hatunlar, nasılsınız. Gecmis birikmiş. Hasta oldum ben burnum şıp şıp.
Kendimi temizliğe vurduk bu halimle.
Bakayım ne var ne yok tabi okuyabilirsem

Maşallah canım sen ne kilodan nere gelmiş sin basarinin sırrı ne sana gire
Cnm başarı hikayelerinde yazdım.. bilmem ki tek bi sebep yok aslında.. bazenleri çok sıkı tutup kaçamaksız diyet yaptım bazen koruma gibi takıldım.. kendime hep küçük hedefler koydum ama ;)

kop kop kop:21::21:
kahvaltı çok güzel beğendim kuzum:super:
akşama da bayıldım o alinazikten bi tabak da bana yolla:kk77:
elma kürü nasıl oluyo bana da söyle merak ettim.suyu biraz daha arttır kuzum
spor da yapılmış:spor:
yansın yağlar habooş:dondurma::dondurma:
Elma kuru= 1 kırmızı elma 1 çubuk tarçın 8 bardak su.. 10 dakika kaynat bunlari gün boyunca ılık veya soğuk iç. .4 5 gün yap ara ver sonra tekrar yap..ben çok. Begendim bugün ara verecem..1.litre bu suyu içiyorum 2 2.5 şu toplamda 3.5 litre su alıyorum yetmez mi :deli::deli::deli:

Boşver tevo. Gerçekten parmağını oynatıp da yazdığın tek bir harfe değmiyor... görmezlikten gel. Burada herkes görüyor neyin ne olduğunu. 30 kişi de aynı tepkiyi veriyorsa bi durur düşünür insan. Ama hatun kamçılanıyormuş biz böyle diyince. Kamçılanıp daha çok baklava yiyecek zaar:rolleyes:
Ondan sonra da eflal rahat dur banlanma diyorsunuz. Eflal böyleleri yüzünden banlanıyor. Gerçek hayatımda da var işte böyleleri, sonra asabi gergin oluyursun neden acaba:deli:

Jillian ödem yapar mı kızlar. Tartıyı etkiler mi ? Bugün 3. Günüm jillianda.
@MiuLego
Ben yazın yaptım yanına bol yürüyüşle etkilemedi ama burda çoğu arkadaşın kilo vermesinin durduğuna şahit olmuştum. Kas ağırlığını arttırdığı ve ödem yaptığı için sanırım. Sen yapıyordun di mi geçen gördüydüm menünde

aa ne zaman çekmişler fotomu ayol :KK70: :KK70:
:KK53::KK53::KK53:

Kıbrıs'tayım canım.çıtayı yükselttim diyon yani :KK70:
birazdan biri çıkıp ben denizde yaşıyorum demezse iyidir :KK45::KK45:
Ben denizde yaşamıyorum ama deniz benim içimde :KK53:

Kızım diyor ki anne biz yiyoruz sen niye yemiyorsun :KK70:
Kızıma kaymaklar ballar sigara börekleri tabi bütün ev ahalisine :KK8:
Onlar yedikçe ben doydum sanki :KK70:
Bir-kac salatalık attım ağzıma :21:
Yazın karatay yapıyorum diye öğünler arası oruç gibi geziyordum. Kardeşime de paylaşmayı öğrensin diye elinde ne varsa ikram etmesini söylüyoruz. Elinde bi bisküvi var. Sırayla anneye veriyor babaya veriyor sıra bana geliyor. "sen diyettesin" diyip kiğer kardeşlere geçiyordu sormadan:KK70:

Bebek gormeye gidiyoruzz bi de kv nin dogum gunu:ıslık:
Bak senin kaynanaya hediye buldum. "susturucu":confused:
201546175022_asgsilencermetalsusturucu.webp

Selam hatunlar, nasılsınız. Gecmis birikmiş. Hasta oldum ben burnum şıp şıp.
Kendimi temizliğe vurduk bu halimle.
Bakayım ne var ne yok tabi okuyabilirsem
Geçmiş olsun eflal. Geçen hata havalar fenaydı rüzgarda yürümek mahvetti beni de... Papatya çayı iç kuzum zencefilli:anne:

Back
X