Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşey gidecek namaz arasında gekdi dinleniyor muhabbeti ettik bile.. kafasına yedi yastığı simdi:oha::oha::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
:işsiz::işsiz::işsiz:

ben de eşim eve yakın yerde çalışırken öğle arasında kahveye çağırırdım gel içek diye.sonrası malum:KK45:tecavizz:KK53::KK53:
İşi bilmiyorlar malim be hey yavrum heey :KK53:

Belirttiģim kısım çok dikkatli çekti niden acaba:KK53::KK53:

Bu arada süt yapsın diye değil canom istediği için yerdim ben emzirirken cısları.

Süt yapan bana incir, tahin, dereotu, tavuk suyu çorbaydı:KK52:
Anamın işi varmış gir anlat dedim de... 4 çocuk emzirdi... Hamileliklerinde ortalama 7 kilo almış kadın. Diyor ki süt olsun diye bulamaç yedirdiler (süt+un+yağ+şeker+susam) lohusayken su içirmezlermiş sancın olur derlermiş... Sürekli tatlı yedirmişler hatuna. Bi gram süt olmadı dengesiz beslendiğimden sütüm yetmedi ek mamayla büyüttüm hepsini diyor... Emzirirken almış kiloların çoğunu... Ama gel de anlat.
Vayt kaç kez yazdı emzirirken ne yenir içiliri... Bilerek yapılıyor. Öğretmen olacak kadar eğitimli birinin bunu bilmemesine anlamamasına imkan vermiyorum artık...

seviyom poğaça napiim:kk77:
bi seneden fazla oldu yemeyeli:110:
oy kuzum üzüldüm bak şimdi o_O sana da göndereyim :KK14: ama malim sen de yapsana. arada bir yap derin dondurucuya at. ben öyle yapıyom. kahvaltıda büyüklüğüne göre yanında 1 ya da 2 yiyorum. 1 yersem yanında yumurta zeytin falan oluyor. bu arada bu poğaçanın peyniri çok fazla. yani her birine düşen peynir çok bol. hamuru öyle çok değil yanimmmmm :KK8::KK8::KK8:

:işsiz::işsiz::işsiz:

İşi bilmiyorlar malim be hey yavrum heey :KK53:

Anamın işi varmış gir anlat dedim de... 4 çocuk emzirdi... Hamileliklerinde ortalama 7 kilo almış kadın. Diyor ki süt olsun diye bulamaç yedirdiler (süt+un+yağ+şeker+susam) lohusayken su içirmezlermiş sancın olur derlermiş... Sürekli tatlı yedirmişler hatuna. Bi gram süt olmadı dengesiz beslendiğimden sütüm yetmedi ek mamayla büyüttüm hepsini diyor... Emzirirken almış kiloların çoğunu... Ama gel de anlat.
Vayt kaç kez yazdı emzirirken ne yenir içiliri... Bilerek yapılıyor. Öğretmen olacak kadar eğitimli birinin bunu bilmemesine anlamamasına imkan vermiyorum artık...
asla affetmem avımı panter edasıyla tuzağıma düşürürüm:confused:

oy kuzum üzüldüm bak şimdi o_O sana da göndereyim :KK14: ama malim sen de yapsana. arada bir yap derin dondurucuya at. ben öyle yapıyom. kahvaltıda büyüklüğüne göre yanında 1 ya da 2 yiyorum. 1 yersem yanında yumurta zeytin falan oluyor. bu arada bu poğaçanın peyniri çok fazla. yani her birine düşen peynir çok bol. hamuru öyle çok değil yanimmmmm :KK8::KK8::KK8:
ben normal poğaçayı tutturamıyom kız senin tarifi hayatta tutturamam :D :D
afiyet bal olsun sana yemiş kadar oldum kuzucum:KK60:

Düzensizlik var mı bende dogumdan sonra ilk defa 2 ay gecikmeli geldi doktora gidecektim ama elma.kürü ile geldi ama.tam değil doktora randevu aldım bakalım. Ne olacak:110::110:
Ben de hep 34 günde bir olurdum dün gece bi farkettim kütüphanede olmuşum sabaha karşıydı Allah tan sabah eve koşturdum 27 günde olmuşum

Ben yazın yaptım yanına bol yürüyüşle etkilemedi ama burda çoğu arkadaşın kilo vermesinin durduğuna şahit olmuştum. Kas ağırlığını arttırdığı ve ödem yaptığı için sanırım. Sen yapıyordun di mi geçen gördüydüm menünde
Ya evet işte o yüzden endişeliyim. Mezun olunca mı başlasaydım diye düşünmeye başladım. Ben de ip ve yürüyüşle yapıyorum ama bilemedim:kusmuk:

Bugünden sonra yapmamayı dene kuzum. Hafta içi full ip artı yürüyş takıl her gün de tartıl Çarşambaya kadar yine değişiklik olmazsa başka şeyler düşünürüz.
Eğer tartın inerse dee jilly hatunla korumada görüşürsünüz yine:eğlence:
Ben ilk leveli 15 gün yaptım 2. leveli 2. haftada bırakmıştım çok ağır gelmişti. dizimde ağrı hissedince bıraktım. Çoook faydalı ve callan ile birlikte en hızlı sıkılaştıran egzersizlerden s i d e l y a s i d e l y a

yok kız ben yicem tabi. kahvaltıda yemek için yapıyom canım :deli: ama malipina malipina cadısı hemen de gördü. halbukim fit poğaça bu :KK53:

tebikine :lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:
sen buraya döneceksin, o orda mı kalacak :KK64: o çok zor olur kuzum yaa. çünkü daha çok gençsiniz. bilmiyorum ama ben açıkçası evli çiftlerin ayrı yerlerde yaşamasına olumsuz bakıyorum. siz bilirsiniz tabi ama bence iyi düşünün. belki kazanç daha az olur ama bir arada olursunuz. neyse hakkınızda hayırlısı olsun :dua:
Ee koy yarışmaya

Kızlar birsey sorucam,biz halıları yıkamaya vermistik ambalajli gelmisti, o ambalajindan cikarmamistik 1 tanesini.5 6 ay kaldi oyle.sonra açıp serelim dedik halının altı kuflenmis.o küfkokusu cok ağır degil ama soludukça zehirler mi acaba?

İp atlamak kesinlikleee.
İç bacak- basen arka bacak ön bacak kalça simitler karın ve kollarda çok faydasını gördüm haboş.
Selülit vardı o bi parça kışın tembellik yaptım accık. Onlar komple gitti
İp atlıyorum aslında ben.. iç bacak için pilates şart gibi...

Bugünden sonra yapmamayı dene kuzum. Hafta içi full ip artı yürüyş takıl her gün de tartıl Çarşambaya kadar yine değişiklik olmazsa başka şeyler düşünürüz.
Eğer tartın inerse dee jilly hatunla korumada görüşürsünüz yine:eğlence:
Ben ilk leveli 15 gün yaptım 2. leveli 2. haftada bırakmıştım çok ağır gelmişti. dizimde ağrı hissedince bıraktım. Çoook faydalı ve callan ile birlikte en hızlı sıkılaştıran egzersizlerden s i d e l y a s i d e l y a
Ben de iki level yapıp 3. De bırakmıştım. Ama o zaman sadece bunu yapıyordum yani diyete ya da sağlıklı beslenmeye dikkat etmiyordum. Tartıda biraz eksi gelmiştim.
Kesinlikle faydalı sıkılaştıgıni hissediyorsun. Acaba yarınki tartıya bakıp sonra mı karar versem devam edip etmemeye. Bi de hero benim bu hafta.:işsiz:

Turkiyede hele ki şimdi savaş dibimizde olan memlekette iş olanaklar çok azaldı yani kendini oturtmuş herkes yeni açılan her dükkan kapatıyor..evet çok zor olacak ama çocukların geleceği için bir süre böyle çalışacak. .çok sağol tatlim:KK60:
hakkınızda hayırlısı olsun canım o zaman :KK200: :KK60:

Ee koy yarışmaya
bilmiyom ki hiç düşünmedim :KK64:

Back
X