Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gel bakalım miu şuracığaaaaaaaaaa

öhöm öhömmm

aylardır yemelerin sonucu

annem dün gitti

sabah dolu mide ile tartıldım

veeee

matematik61 matematik61 kaydet kuzucum 61.8 :KK53:

Haydi bismillah diyip başladım 1 aya 55 olurum:21:

sonra 2 haftaya da 53 :21:

yaza incecik girerim inşallah :KK73:

mortilerim begum75 begum75 ve nehirnil111 nehirnil111 :ıslık:

spora da başladık değil mi mortingenler bugün

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yahu o paylaşımımı görmezlikten gelsenize insafsızlar

e9cebbfb4a2599471cf8c154961823f5--despicable-me-disney-s.webp

Gel bakalım miu şuracığaaaaaaaaaa

öhöm öhömmm

aylardır yemelerin sonucu

annem dün gitti

sabah dolu mide ile tartıldım

veeee

matematik61 matematik61 kaydet kuzucum 61.8 :KK53:

Haydi bismillah diyip başladım 1 aya 55 olurum:21:

sonra 2 haftaya da 53 :21:

yaza incecik girerim inşallah :KK73:

mortilerim begum75 begum75 ve nehirnil111 nehirnil111 :ıslık:

spora da başladık değil mi mortingenler bugün

Kızzz bende kilonu yaz diyorum yazmışsın görmemişim :KK45::KK70:

Yuhhh miu beni de yeseydin bana yaklaşmışsın :KK53: ama kaslı vicidin le beni döversin sen:KK42:

Dün kuzenimin sandığı vardı. Ordaki herkez bays şaşırdı beni görünce herkez bi posta soru yağmuruna tuttu nasıl zayifladin ne yaptin diye . Samimi söylüyorum mide ameliyatı mi oldun diyen bile oldu. Ben şok oldum . Insanlar bu zayıflama olayını nasıl bi ütopyada hayal ediyorlar hic anlamıyorum.. illaki zayıflaya bilmek için bi operasyon mu geçirmek lazım yada bi çeşit ilaç kullanmakmi lazım. Oysa herkez önlerine gelen o ikramlara hayır demeyi bilse . Nefsine biraz hakim olsa bu işi başara bilecek ama.. yani sözün özü herkez ne yapacağını iyi biliyor ama icraat a geçiren yok .. ve hiç kimse yaptığım şeyleri gerçek bulmuyor. Onlar hep bi takım şeyler yaptığımı ve bu şekilde kilo verdiğimi düşünüyor.
Kuzum o soruyu soranlar boğazını tutamayanlar . Eşim var öyle akrabası diyet yapamıyorum diye mide ameliyatı olacak. Dedim sen o ameliyat sonrası nasıl besleniyorlar haberin var mı? Püre yiyeceksin aylarca, oturup kendin diyet yap daha sağlıklı değer mi bu riske. Ama diyet yapamıyorum dedi :olamaz:

Dün kuzenimin sandığı vardı. Ordaki herkez bays şaşırdı beni görünce herkez bi posta soru yağmuruna tuttu nasıl zayifladin ne yaptin diye . Samimi söylüyorum mide ameliyatı mi oldun diyen bile oldu. Ben şok oldum . Insanlar bu zayıflama olayını nasıl bi ütopyada hayal ediyorlar hic anlamıyorum.. illaki zayıflaya bilmek için bi operasyon mu geçirmek lazım yada bi çeşit ilaç kullanmakmi lazım. Oysa herkez önlerine gelen o ikramlara hayır demeyi bilse . Nefsine biraz hakim olsa bu işi başara bilecek ama.. yani sözün özü herkez ne yapacağını iyi biliyor ama icraat a geçiren yok .. ve hiç kimse yaptığım şeyleri gerçek bulmuyor. Onlar hep bi takım şeyler yaptığımı ve bu şekilde kilo verdiğimi düşünüyor.
Ay sorma yaaa ben de sihirli degnegim yok yemedim verdim diyorum.ekstra ne yaptin bi cay icmissindir bi kür yapmissindir...:ukala:
:63:yedik heralde. annem ağzıma neler tıkıştırdı bilmiyon:63:
Bilmek istemiyorum :olamaz:

nolduki neyi kutluyoruz
birinci olduk diyemi
o zaman halay:halay::halay::halay::halay::halay:
:halay::halay:
ya benim güçlü bir kalem gidiyor,hippom gidiyor,sende de bir iğde var maşallah :KK12::63:
benim keleklere iğde anca denk gelir :işsiz:

6994"]
karpuzlarım bu bir düzeltme yazısıdır:KK31::KK31::KK31:
karpuz kelek değişimi 2 haftada bir olacakmış ben bu ayrıntıyı kaçırmışım, o yüzden herkes yine aynı yerinde sayacak,bu ufak tefek ayırıntı hatasından ötürü kusuruma bakmayın:olamaz::olamaz::olamaz:

@Esra_4378
@hepfit
@hippotalamus
tevafuk55 tevafuk55
@Floweroflife
@Pamukseker19
@pempisler
@Ytmz
Konyakk Konyakk
@malahit
@vorones
Olsun ben yine de birinnciyim :süslü::halay:
begum75 begum75

:confused::confused::confused:

Spor kaptanima hak veriyorum :KK12:
Igde varken boşuna kürek çekiyoruz havlu atacam en sonunda :63:[/QUOTE]
Ahahhaa survivor gibi oldu sanki sizin için en sonunda Acun allstarı dağıtıyor :KK45:Biz gayet iyiyiz iğde harika ama onu çıkarsak bile geçen hafta yiyorduk sizi onu ne yapacağız:deli:pazar günü 3 saat neredeyse tempolum var ayaklar pert nolucuğğğ :KK70:

Sen var ya sen bitanesin:KK74::KK74: Yokluğumdan faydalanıp nası da acımasızca yazmışlar. Neyse ki Nehirim burdaymış:KK200::KK200::KK200:

Ay dur gene öpecem:KK70:
:KK74::KK74::KK74:
İğdemi hiç yedirir miyim haklı olanın hakkını vereceksin arkadaş :KK31::KK71:
Çok büyük birşey değil neyse ki, şimdi şöyle oldu, ocağın yanında bir tava buldum, eşime bunu kullandın mı diye sorarken gayri ihtiyari koklamak için burnuma götürürken yanlışlıkla değdirdim. Meğer tavayı elim ocağın üstünde baya bir tutup kullanmaktan vazgeçip yanına koymuş. İşte böyle
Oyy canım Allah korumuş yüzünün başka yerine falanda gelebilirdi :KK51:
Ben dün çıldıramadım müsaadenizle az delireceeeeeeeeeeeeeeeeem
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::-):-):-):-):KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Tamam sakinim:eğlence:
@hepfit emeğine sağlık kuzucum:KK200:
nehirnil111 nehirnil111 ve begum75 begum75 spor kaptaniçelerim destekleriniz için teşekkürler:KK200::KK200:
@Lunya verdiğin destek çok çok kıymetliydi. Teşekkürler:KK200:
@Esra_4378 kuzum ellerine emeğine sağlık senin de. Ellerine cidden sağlık:KK15:
tevafuk55 tevafuk55 paylaştığın bilgilerle farkındalığımız arttı teşekkürler tevocanım:KK15:
@MiuLego anama kendini zorla öptürdüğünü biliyorum. Yoksa yapmaz öyle şeyler:KK53:
Hepinizin emeğinne sağlık. Özümüze döndük bu hafta aynen devam:KK49::KK49::KK49:
Sizin emeklerinize sağlık kuzum biz hepimiz biriz biz beraber güzeliz ki :KK60::KK200:
Olabilir canım:KK66:Ama koruyabilmemde başarı sayılır:KK73:

Aynen öyle istikrarlı Nevo :KK5::KK36:

Kuzum o soruyu soranlar boğazını tutamayanlar . Eşim var öyle akrabası diyet yapamıyorum diye mide ameliyatı olacak. Dedim sen o ameliyat sonrası nasıl besleniyorlar haberin var mı? Püre yiyeceksin aylarca, oturup kendin diyet yap daha sağlıklı değer mi bu riske. Ama diyet yapamıyorum dedi :olamaz:
Aynen canım halam gil benden örnek almışlar diyete başlamışlar sabah aç karnına sıcak su iciyolarmis . Sonra abartmıyorum 2 dilim pasta yediler kuru pastaları saymıyorum . Ben bile korumada olduğum halde okadar yemedim .. Sonra gülüyorlar bide bugün diyet miyet kalmadı. Hergün böyle yaparlarsa bi dilim pastaya tav olurlarsa kilo falan veremezler tabi ama gelde anlat

Back
X