Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben spor gruplarinda degilim.
istersen eğer haftaya dahil ederiz nisam

Gunaydin:KK37:
Hayirli huzurlu haftalar:KK68:

günaydın minnoşlar:KK200::KK200:
Suspus beni öptü :KK53::KK53:
:işsiz:la hayırdır sen?
Bak bak hem kel hem fodul.sanki ben yedirdim onları:KK12:

az bile demişsin ağzına sağlık :KK74:

su içelim o zaman :KK50:öğlene kadar 1 lt bitiricem :rapci:
Ben cogu sabah okula gelmeden iciyorum 1 lt:olamaz: okulda icemiyorum hic sisemin kapagini kaybetmistim.persembe a101e sise gelcekmis alcam okula su getircem .yarim litrelik su 1 lira okulda valla veresim gelmiyo :D

:rapci:23-30 MART HAFTASI SPOR GRUPLARI YARIŞI SONUÇLARI :rapci:

KAYISILAR : 10185 Puan
Çağlalar: 3712.5 Puan

TOPLAM PUAN= 10185+(3712.5/2)= 12041.25 PUAN

KARPUZLAR : 6209
Kelekler : 4470

TOPLAM PUAN= 6209+(4470/2)= 8444 PUAN

veeeeeeeeeeeeeee kazaanaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn

KAYISILAR:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

KAYISILAR 1- 0 KARPUZLAR

Haftanın KARPUZU

@tevafuk55 1904 puan ile:sampiyon::sampiyon:

Haftanın Keleği

@Pamukseker19 1280 puan ile:sampiyon:

Haftanın KAYISISI

@igdedali 3945 puan ile:sampiyon::sampiyon:

Haftanın Çağlası

@Sidelya95 1350 puan ile:sampiyon:

NOTLAR:

• Kayısıların galibiyeti açık ara fark ile oldu. Karpuzlar gaza basmalı. Bazı üyelerin puanı çok az:KK20: herkes spora asılmalı!
    • Çağlalardan @Bonus , Keleklerden @Ytmz SIFIR Puan oldukları içim spor gruplarından çıkarılmıştır. (1 ay boyunca spor gruplarına alınmayacaklardır)
    • Ayağı ile problemi olmasına rağmen dereceye giren @Pamukseker19 e ekstra tebrikler:KK9::KK9::KK9:
    • ve son olarak bu hafta da listemiz aşağıdaki gibidir, yani geçen hafta ile aynı.. cuma günü listeler değişecektir.

nehirnil111 nehirnil111
begum75 begum75

kuzular sizi etiketlemeyi unutmuşum:KK200:

spor sonuçlarımız yukarıdaki gibi:rolleyes:
İşte bu ve hep böyle olacak :halay:Kayısılar Çağlalar zafere yakışan isimler :rolleyes:
Gel bakalım miu şuracığaaaaaaaaaa

öhöm öhömmm

aylardır yemelerin sonucu

annem dün gitti

sabah dolu mide ile tartıldım

veeee

matematik61 matematik61 kaydet kuzucum 61.8 :KK53:

Haydi bismillah diyip başladım 1 aya 55 olurum:21:

sonra 2 haftaya da 53 :21:

yaza incecik girerim inşallah :KK73:

mortilerim begum75 begum75 ve nehirnil111 nehirnil111 :ıslık:

spora da başladık değil mi mortingenler bugün

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aynen kaptanım 2 aya fıstık gibi yeniden eski kilondasın :KK71:Ben dün tempolu 3 saat yürüdüm ayaklarım pert sanırım yani bayağı uğraşacaksınız bu hafta :rolleyes:

daha çook obez değil ama obez olma yyolunda emın adımlarla ilerliyordu :olamaz:
Kime çektı bu çocuk anlamıyorum kı o_O
:KK53:bana çekmiş olabilir
Hayırlı sabahlar :KK200:

Günaydın

Mutlu haftalar olsun :halay:

günaydın güzellikler:KK200::KK200:
55.9

@MiuLego
nehir görmesin :olamaz:

iki hafta uzaktım ben. Takımda neler oldu tam bilmiyorum. +2 ile geldim geldiği gibi gitmesi ümidiyle :KK200:
aha buldum onuuuuuuuuuu

bu ne bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

55.9 nedir yahu 53 lük minnak ördek nerden

begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111 bakın ördeğin kilosuna:110:

cumaya en az 54.7 gelinecek ördek hanım:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Cuma: 64.5
Pazartesi : 65
Fark: +500

Karnım şiş ödemim var muhtemelen. Son bir aydır karın şişliği canımı sıkıyor. Dün temizlik yaptım hastayım , ilaç da içiyorum ondan artı sanırım.
Neyse öyle işte. Eliptik de şişiriyor olabilir mi bilmiyorum.

@MiuLego matematik61 matematik61

:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

bol bol cardio ve asla detoks yok.. cumaya eksi gelecek ben anlamam:sinirli:

:olamaz::KK43:gecen hafta:90.6
bu hafta:91.0
fark +0.4
matematik61 matematik61 @MiuLego

pembiş bu artı kesinlikle gidecek gitmeli.. evde spor yap bolca.. sesbini düşün ve bulmaya çalış:sinirli:

Cuma gün 62
Bu sabah 62.6
Niye boyle anlayamiyorum?o_O
Dunde 1litre cilekli naneli su ictim.
Bu sabah zeytin yemedim.:bicak:
Sabah yuruyuse de cikmadim.
Sadece ip atlayacagim.:KK49:
Ama moralim bozuldu.
Üst kismim 36
Alt bedenim 38 olmus ama basenler firliyor resmen.
Üstümle cok orantisiz.
Ben gitsin basenler dedikce kilo aliyorum.:KK61:
Menulerim ortada sporumda gün icinde daha fazla yapiyorumdur cunku oglumla hep parka yuruyuse cikariz .
Ama niye boyle oldu?:110:
+600 haftasonundan geldi.. kötü ..

tuzlu yemek mi yiyotrsun nisa? uyku düzenin mi kötü?

sebep ne olabilir bulmaya çalışalım

cumaya eksi gelecek:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Gel bakalım miu şuracığaaaaaaaaaa

öhöm öhömmm

aylardır yemelerin sonucu

annem dün gitti

sabah dolu mide ile tartıldım

veeee

matematik61 matematik61 kaydet kuzucum 61.8 :KK53:

Haydi bismillah diyip başladım 1 aya 55 olurum:21:

sonra 2 haftaya da 53 :21:

yaza incecik girerim inşallah :KK73:

mortilerim begum75 begum75 ve nehirnil111 nehirnil111 :ıslık:

spora da başladık değil mi mortingenler bugün

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Owwweee kaptan 61.8 Kilo :skandal:yani benlen kafa tutcek miş . Amanın senin hedef çok yüksek yav 55in alti asla olamam ben. :kahve:Neyse takiliyim peşine . 57 de bırakırım :KK55::KK55:

Konyakk Konyakk nehirnil111 nehirnil111 buradasiniz ama kilo bildiriminiz yokkkk

Cutemom007 Cutemom007 sabah ugradin ama bildirim yapmadinnnn tartilmissindir sen okula gitmedennnn
Kuzu ben yorgunluktan tartılmayı unuttum ya işe zor geldim :KK45:tartılsam da çok artıyımdır ayaklarım şişti dün 3 saat tempolu yürüdüm akşam bayılmışım:işsiz:Yarın söylesem olur mu o_O
aha buldum onuuuuuuuuuu

bu ne bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

55.9 nedir yahu 53 lük minnak ördek nerden

begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111 bakın ördeğin kilosuna:110:

cumaya en az 54.7 gelinecek ördek hanım:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

O yüzden bildirmiyor kilosunu ördek hanım:sopa: Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil buraya gel vuracağım fena cumaya o eksi gelmesin üzerine boşaltacağım şarjörü :sinirli:

hqdefault.webp

Dün kuzenimin sandığı vardı. Ordaki herkez bays şaşırdı beni görünce herkez bi posta soru yağmuruna tuttu nasıl zayifladin ne yaptin diye . Samimi söylüyorum mide ameliyatı mi oldun diyen bile oldu. Ben şok oldum . Insanlar bu zayıflama olayını nasıl bi ütopyada hayal ediyorlar hic anlamıyorum.. illaki zayıflaya bilmek için bi operasyon mu geçirmek lazım yada bi çeşit ilaç kullanmakmi lazım. Oysa herkez önlerine gelen o ikramlara hayır demeyi bilse . Nefsine biraz hakim olsa bu işi başara bilecek ama.. yani sözün özü herkez ne yapacağını iyi biliyor ama icraat a geçiren yok .. ve hiç kimse yaptığım şeyleri gerçek bulmuyor. Onlar hep bi takım şeyler yaptığımı ve bu şekilde kilo verdiğimi düşünüyor.
kuzummmmmm kimse yemek yeme keyfinden mahrum kalmak istemiyor. Asla spor yapmak istemiyor. ama kilo vermek istiyor.. Hiç ekmek yok ama çok köfte olsun istiyor..

Yahu emek vermeden nasıl kilo verilir.. yata yata yağ mı erir? bunu kabullenemiyorlar.. kıskanmışlar baya belli.. kendini oku bolca nazara gelme emi kuzum

Dün kuzenimin sandığı vardı. Ordaki herkez bays şaşırdı beni görünce herkez bi posta soru yağmuruna tuttu nasıl zayifladin ne yaptin diye . Samimi söylüyorum mide ameliyatı mi oldun diyen bile oldu. Ben şok oldum . Insanlar bu zayıflama olayını nasıl bi ütopyada hayal ediyorlar hic anlamıyorum.. illaki zayıflaya bilmek için bi operasyon mu geçirmek lazım yada bi çeşit ilaç kullanmakmi lazım. Oysa herkez önlerine gelen o ikramlara hayır demeyi bilse . Nefsine biraz hakim olsa bu işi başara bilecek ama.. yani sözün özü herkez ne yapacağını iyi biliyor ama icraat a geçiren yok .. ve hiç kimse yaptığım şeyleri gerçek bulmuyor. Onlar hep bi takım şeyler yaptığımı ve bu şekilde kilo verdiğimi düşünüyor.
Ayy harikasın . BenSee hisleri yasadim ama daha yolum var benim. Masallah sana..insan anlamio demi bazılarıni da Hem sorar o kadar hem biraz Sonra ikram edilen pastayı keki yerler.

Kuzu ben yorgunluktan tartılmayı unuttum ya işe zor geldim :KK45:tartılsam da çok artıyımdır ayaklarım şişti dün 3 saat tempolu yürüdüm akşam bayılmışım:işsiz:Yarın söylesem olur mu o_O

O yüzden bildirmiyor kilosunu ördek hanım:sopa: Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil buraya gel vuracağım fena cumaya o eksi gelmesin üzerine boşaltacağım şarjörü :sinirli:

Eki Görüntüle 2131630
Ben bugun listeyi paylascam ama sen yine de yarin bildir :)

Back
X