Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

b76df8a938c82b77cc7889870b41fb17.webp

bugün şişko olabilirim
ama zayıf olduğumda bugün bana laf söyleyenleri
asla
ama
asla
UNUTMAYACAĞIM
:KK62:

Günaydın kilomu 76.8 alablrz
Gecen hafta 75.8
:duduk::duduk::duduk::eek::eek::eek::eek::duduk::duduk::duduk::eek::eek::duduk::duduk::eek::eek::eek::eek:
Wc sorunm var sanırım..yani bilemiyrmki...cuma günü diyetsyenm menümü de degstedi 1.5 kg ödem yapmsm yumurta zaytin hatta corba bile yasak full sebze 10günlk..inş inş etkli olur ama inş cumaya inmş olrm dye tahmn ediyrm
@MiuLego matematik61 matematik61

İyi ki de.eksi çıkmadım yav .nassill simariom o zamn . Bu hafta simarmamm lazım gelir.. aha da kestane sekeri yicedim yemiom uleee ... tabi bunu ikrm eden arkadaş Kilo almaya çalışan gruptan :deli:

Bide kullanmıyrm ama zamannda öle bi girişimim olmstu protein tozları oluyrya su yada sütle karstrılan saglıklımı sizce?artık reklamlrada cıkıyor ya bi de tlc de dr now da acil zayflamalar icin önermsti ya aklm karstı belki sürekli degl ama. Mesela bi öğün icin tercih edilebilirmi ne diyosunuz?

:skandal::skandal::skandal::skandal:65 olsun oldu olacak :KK47::skandal:

ay evet suya para vermek çok sinir bozucu .. al hemen şişeni de okulda da susuz kalma

çık kımık dımı kınyık:110:

vay vay vay ben de leslie 5 mil yapıcam eve gidince:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:hellö sporrrrrrrrrrrrrrrr ve karın çalışıcam elbette ki:KK59:

:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:gördüm

şişko bir ördek var şuan karşımda:KK62:

not aldım ki:KK73:

görsünler kesin demişsin ya ördeğim:rolleyes:

ne demek pazartesi artısını unutmak ne demekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Ellerine sağlık gün içinde ara ara vur emi kuzucum bu az gelir

en az 20 delik açılsın ördekin yağlı fücudunda:KK53:
Yap yap ben pertim akşam pilates anca ama yarın akşam çarşamba kork benden puzzle da bitti :KK45:elbisemi de aldı atayım:KK70:

Ördeği aklıma geldikçe vuracağım:KK31:

Tartı inan bana kendimi unuttum sabah zor işe geldim zaten her yerim şiş kasları aşırı zorladım doğru bir tartıda olmazmış:KK43:
öpme onu o şişko:110:

ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnn:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

vallaha kendimi vururum bak :110:

ama görürsünüz eriyip gidişime şahit olacaksınız sizi eksilerimle dövücem

kimmiş zayıf bakalım:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

ay izle harika bir film harikaaaaaaaaaa:rolleyes:

:ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık::ıslık:

:KK67:sussana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK42:

Bakayım hemen:KK68:

Öpücüksüz kaldım kimse öpmüyo artı beni:KK42:
akşam yediğin ekmekler öpsün seni:işsiz:
P.tesi tartiyı sevmedim. 61 imi yemis .zaten
Bel fıtığım nuksetmis spor yapamiom.

62.1 çıktım fark +300
Tabi sebze olmayıncà spor yok.
Neyse telafi ederim . Ben bana güveniyorum :halay::rapci::rapci: @MiuLego matematik61 matematik61
spor yapamıyorsan yediklerine ekstra ekstra dikkat edeceksin vero.
Günaydın kilomu 76.8 alablrz
Gecen hafta 75.8
:duduk::duduk::duduk::eek::eek::eek::eek::duduk::duduk::duduk::eek::eek::duduk::duduk::eek::eek::eek::eek:
Wc sorunm var sanırım..yani bilemiyrmki...cuma günü diyetsyenm menümü de degstedi 1.5 kg ödem yapmsm yumurta zaytin hatta corba bile yasak full sebze 10günlk..inş inş etkli olur ama inş cumaya inmş olrm dye tahmn ediyrm
@MiuLego matematik61 matematik61
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: +1 kilo nedir eliiiifffffffffffffff

wc sorunu için:
yemeklerine acı ekle
bol miktarda su iç
spor yap
geceden 1 bardak suya kuru kayısı ıslar dilimleyerek.. sabah uyanınca aç karna iç
armut yiyebilirsin

lütfen dikkat et cumaya eksi gelmelisin
Mortiler sporlarımı yazayım :KK8: @MiuLego begum75 begum75

cumartesi 56 dakika tempolu 140 point
pazar 2,5 saat tempolu + 40 dakika normal yürüyüş 415 point

Onun dışında aslında sabah 11 den akşam 8e kadar ayakta sarılırız en fazla 3-4 saat metrobüs yolcuğunu çıksam :KK70::KK37:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:bravo mortim
ama sporlarımla seni geçeceğim:p
Menülerde malipina malipina yıı
Sporlarda. nehirnil111 nehirnil111 iii
Etiketlicez değilmi
evet

Bide kullanmıyrm ama zamannda öle bi girişimim olmstu protein tozları oluyrya su yada sütle karstrılan saglıklımı sizce?artık reklamlrada cıkıyor ya bi de tlc de dr now da acil zayflamalar icin önermsti ya aklm karstı belki sürekli degl ama. Mesela bi öğün icin tercih edilebilirmi ne diyosunuz?

hayır asla ve asla kullanmamalısın. Protein tozları faydalı değildir. Normal bireyler asla kullanmamlıdır. Proteini direk besinden almalısın toza ne gerek var.. peynir yoğurt süt yumurta et vb gibi birçok protein deposu var ..

moralim çok bozuldu ya hep artı!

cumaya işler umarım istediğimiz gibi olur. Gerçekten içime dert oldu şuanda:KK12:

kızlar kimse burada kilo almak için mesai harcamamalı ya. Tek amacımız var eksilmek! haftasonu ne oluyor da pazartesiye böyle artılar geliyor:işsiz:gel me me li!

Canim ben de 96 ile baslamistim bu yolculuga .
Kendi kendime 78 e geldim.
Sonrasi takimla gitti.
Sporla ve yiyerek ver.
Yani saglikli seyler kaptanin @MiuLego onerdigi seyler.
Hizli verirsin protein tozlariyla ama hizli alirsin geri kilolari.
Sonucta hayat boyunca onlari kullanamayiz.
Bizim yeme seklimizi de duzene sokmamiz gerek.

Back
X