Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun cnmBiraz öğle dün gezmeye gittim gelemedim pek oğlanda hastalandı simdi onla ilgileniyorum hastaliklardan midem bulandı artik yaa
Tamm cnm.. cumartesi yoldaydım sporum yokhippotalamus
cuma ve cumartesi sporun var mıydı?
ne zaman kapatacaksın hesabını?
haftaya çıkarıyoruz seni spor takımından haberin var değil mi?
Akşam mi yapacan kaptancım yap bak aman diyim ihmal etme sporuben de leslie yapacağım konyakım![]()
İyi günler arkadaşlar...sabahtandır gelemedim bi türlü...başladım bugün Allahın izniyle...kilom 86.1...kaptanım ilk kilo olarak bunu baz alırsın lütfen...güzel bi detoks suyu ve kahvaltıyla başladım güne.akşama misafirlikdeyim...ilk kez gidicem oraya...yasak yemiycen ama saat 8i bulur...bu hafta çok böyle sınavlarım![]()
Hippocum senlede bi denklesemedik mezuniyetin hayırlı olsun umarim korumadada başarılı olursun . O kilolar birdaha hic gelmez inşallahTamm cnm.. cumartesi yoldaydım sporum yokşimdi yine yoldayız eve dönüyoruz inş.. tamam cnm beni çıkarın vizelerden sonra gelirim inş .. kepim gelsin kapatıcam hesabı
![]()
Sevmiyon mu artık beni
ni demek![]()
Amin cnm teşekkür ederim ♡♡♡Hippocum senlede bi denklesemedik mezuniyetin hayırlı olsun umarim korumadada başarılı olursun . O kilolar birdaha hic gelmez inşallah
Biraz öğle dün gezmeye gittim gelemedim pek oğlanda hastalandı simdi onla ilgileniyorum hastaliklardan midem bulandı artik yaa
Ahahha biz dağılmayız hayal kurmayınkim demişti iğde tek başına takım olsun
3 lü takım olalım öyle yarışalım diye ben bu fikri tuttum
@tevafuk55 demişti sanırım![]()
kiloda zaten verecek kilon yok .. ama biz sporda morti olalım sen ben ve @begum75
sporda yeneceğim sizi
hedefim 59.9 olsun esroşşşş
işyerinde yiyorum öğlen.. ama bu hafta işyerinde hiç yemeyeceğim.. ev yemeği yiyorum hep tabi.
ama hastasın ki kıyamam iyi oldun mu
valla 61.8
gülmesene yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamamdır seninle ortiyizzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
BU HAFTA SPOR LİSTESİNE DAHİLSİN HİPPO. Ve senin puanın etkileyecek grubunun puan durumunu!Tamm cnm.. cumartesi yoldaydım sporum yokşimdi yine yoldayız eve dönüyoruz inş.. tamam cnm beni çıkarın vizelerden sonra gelirim inş .. kepim gelsin kapatıcam hesabı
![]()
Sevmiyon mu artık beni![]()
Tamam be.. vizelerden kalırsam suçlusu sensin :))BU HAFTA SPOR LİSTESİNE DAHİLSİN HİPPO. Ve senin puanın etkileyecek grubunun puan durumunu!
haftaya çıkaracağız listeden seni.. spor yap yani
bilmiyom seveyim mi? hani nerde karataycı mali? ben onu seviyom![]()
spor yaptın diye miTamam be.. vizelerden kalırsam suçlusu sensin :))
Detokstan vazgeçtim.. öğlen menüsü güzelmiş.. yiyip okula gideyim.. ilk günden gözüm dönmesin sonra![]()