ezogelin çorba
neymiş neymişşşşş![]()
ızgara tavuk ya da taze fasulye (tavuk güzel görünüyorsa onu alırım)
baklava var almam. spagetti var almam.
yanına booooooooooooool salata ve yoğurt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezogelin çorba
neymiş neymişşşşş![]()
Yok kız hesabı kapatıcam ondan...spor yaptın diye mitoplasan 1 saat bile almıyor be spor
![]()
heeee en kötü bana söylersin ben iletirimYok kız hesabı kapatıcam ondan...
ezogelin çorba
Bende yoğurt salata tavuk ciğeri yiyeceğim az da bulgur koydurdum ciğer kötü gelirse aç kalmayayım diye belki tadına bakarım çektiezogelin çorba
Bende yoğurt salata tavuk ciğeri yiyeceğim az da bulgur koydurdum ciğer kötü gelirse aç kalmayayım diye belki tadına bakarım çektiçorba yok bugün istemedi canım
![]()
hergün var canım bizde fiks
güzelmiş , salata ve yogurt çıkıyormu hep bende varsa yemeign yanına alıcam bugün iki kaşık yogurt
Evet kuzum eski düzene döndük ev yemekleri yapan bir yerden söylüyoruz seçenekler var sen seçiyorsun 2 çeşit çorba 3 çeşit pilav makarna diğer sebze tavuk kıyma karışık 10 çeşit falan yemek var en azından taşınana kadar böyle sonra Haziran-Temmuz ayından itibaren ne yapacağız bakalım
yemek olayınız düzeldi mi nilişkoo
Evet kuzum eski düzene döndük ev yemekleri yapan bir yerden söylüyoruz seçenekler var sen seçiyorsun 2 çeşit çorba 3 çeşit pilav makarna diğer sebze tavuk kıyma karışık 10 çeşit falan yemek var en azından taşınana kadar böyle sonra Haziran-Temmuz ayından itibaren ne yapacağız bakalımsen nasılsın
![]()
Bende yoğurt salata tavuk ciğeri yiyeceğim az da bulgur koydurdum ciğer kötü gelirse aç kalmayayım diye belki tadına bakarım çektiçorba yok bugün istemedi canım
![]()
Geçmiş olsun canım havalar değişik ya herkes hasta
anladım daha iyi olmuş canım
bende hastayım biraz
yazın bol gelen pantolunun içine tıka basa giridm onun dışında iyiym![]()
Menü gayet güzel kuzucum çok bsleyiciiii
Çorbasız asla yapamayangillerdenim ben![]()
Canım benim sadece zencefil kullanımında dikkat silme çay kaşığını geçmeyecek günlük kullanımı bence hiç kullanma zencefil hem alerjik bı ürün balıZararlı bir şey olmamalı bence...3.5litre suyu kaynattım sonra içine 1elma,yarımdan az limon 10karanfil yarım çubuk tarçın 1parmak kadar zencefil kattım altını kapattım.yarın süzüp içicem su yerine...bilgisi olan varsa yardım etsin bunlar zararlı olur mu süte?
Bende aç kalayım bari kıskandımAkşama daaaaa boool maydonozlu biberli keten tohumlu bir omlet yiyeyim bennnn![]()
Ben sana sormuştum bunu da cevap vermeyince bende olmaz dedin diye düşündüm :))heeee en kötü bana söylersin ben iletirim
Geçmiş olsun canım havalar değişik ya herkes hastaKıyamam sana hafta sonu temiz kaldın mı inşallah ulaşacaksın hedefine
Bende genelde söylerim ama yoğurt ya da cacık istedi canımçorba mantılı yayla çorbası. ezogelin vardı ezogelin içmem mantılı yayla da yoğurtla olmazdı o yüzden değiştirdim
![]()
Miu diyet moduna çok sıkı girmiş :))Bir de greyfurt gece acıkırsam 9-10 gibi![]()
Miu benle morti olsana ama çok fazla ödemim var eğer odemliysen olalım morti 5 kilo artidayim1-2 hafta sonra konuşalım tekrarr
eksilerimle dövücem seni sen görürsün
![]()