Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ezogelin çorba
ızgara tavuk ya da taze fasulye (tavuk güzel görünüyorsa onu alırım)
baklava var almam. spagetti var almam.

yanına booooooooooooool salata ve yoğurt
Bende yoğurt salata tavuk ciğeri yiyeceğim az da bulgur koydurdum ciğer kötü gelirse aç kalmayayım diye belki tadına bakarım çekti :KK70:çorba yok bugün istemedi canım:21:

yemek olayınız düzeldi mi nilişkoo
Evet kuzum eski düzene döndük ev yemekleri yapan bir yerden söylüyoruz seçenekler var sen seçiyorsun 2 çeşit çorba 3 çeşit pilav makarna diğer sebze tavuk kıyma karışık 10 çeşit falan yemek var en azından taşınana kadar böyle sonra Haziran-Temmuz ayından itibaren ne yapacağız bakalım :KK45:sen nasılsın :KK16:

Evet kuzum eski düzene döndük ev yemekleri yapan bir yerden söylüyoruz seçenekler var sen seçiyorsun 2 çeşit çorba 3 çeşit pilav makarna diğer sebze tavuk kıyma karışık 10 çeşit falan yemek var en azından taşınana kadar böyle sonra Haziran-Temmuz ayından itibaren ne yapacağız bakalım :KK45:sen nasılsın :KK16:

anladım daha iyi olmuş canım
bende hastayım biraz
yazın bol gelen pantolunun içine tıka basa giridm onun dışında iyiym :(

anladım daha iyi olmuş canım
bende hastayım biraz
yazın bol gelen pantolunun içine tıka basa giridm onun dışında iyiym :KK43:
Geçmiş olsun canım havalar değişik ya herkes hasta :işsiz:Kıyamam sana hafta sonu temiz kaldın mı inşallah ulaşacaksın hedefine :KK43:
Menü gayet güzel kuzucum çok bsleyiciiii

Çorbasız asla yapamayangillerdenim ben :kk77:

Bende genelde söylerim ama yoğurt ya da cacık istedi canım :kk77:çorba mantılı yayla çorbası. ezogelin vardı ezogelin içmem mantılı yayla da yoğurtla olmazdı o yüzden değiştirdim:KK45:

Zararlı bir şey olmamalı bence...3.5litre suyu kaynattım sonra içine 1elma,yarımdan az limon 10karanfil yarım çubuk tarçın 1parmak kadar zencefil kattım altını kapattım.yarın süzüp içicem su yerine...bilgisi olan varsa yardım etsin bunlar zararlı olur mu süte?
Canım benim sadece zencefil kullanımında dikkat silme çay kaşığını geçmeyecek günlük kullanımı bence hiç kullanma zencefil hem alerjik bı ürün balı

Geçmiş olsun canım havalar değişik ya herkes hasta :işsiz:Kıyamam sana hafta sonu temiz kaldın mı inşallah ulaşacaksın hedefine :KK43:

Bende genelde söylerim ama yoğurt ya da cacık istedi canım :kk77:çorba mantılı yayla çorbası. ezogelin vardı ezogelin içmem mantılı yayla da yoğurtla olmazdı o yüzden değiştirdim:KK45:

valla hafta sonu he bi tırtık modundaydım ya :(
adapte olamadım hala diyete :(

7.takım hiperstar-süperstar.webp

kızlar bu tablonun hali ney biz böylemi kayısı reçeli yapıcaz :KK31::KK31::KK31:
Esra_4378 Esra_4378 esroş cumartesi spor yok mu gülüm?
hepfit hepfit sende de performans düşüklüğü görüyorum :KK43:niden?
hippotalamus hippotalamus sınav spora engel değil ara verdiğin bir vakit lütfen sporunu yap,hem sağlam kafa sağlam vücutta olur biliyosun:KK75:
tevafuk55 tevafuk55 yine en iyimiz sensin:nazar::KK9:
Floweroflife Floweroflife senin sporları gözden mi kaçırdım acaba hep sıfır olamaz,en azından bi 62,5 puan olmalı bir yerlerde:KK48:

Pamukseker19 Pamukseker19 kuzum birazda minnak minnak hafif kardio eklesen sporlarına 10-15 dakikalık,yada leslie aplamla çalışsan tadından yenmez:rolleyes:
@pempisler cumartesiyi saymazsak iyi gidiyosun,biraz daha çalışırsan haftaya bi karpuz olabilirsin:rolleyes:ışığı gördüm sende
Konyakk Konyakk konyakım senden de biraz daha gayret bekliyorum hadi görim seni:rolleyes:sende de bi karpuz havası var
malahit malahit sanırım sporlarını kaçırdım beni etiketedin mi? :işsiz:
vorones vorones sende etiketlemedin sanırım:işsiz:

yani ikinizinde spor yapmadığını düşünmek istemiyorum:eek:

kızlar haydi kaldırın totoları,kayısı reçeli yapıcaz unutmayın
karşıda iğde gibi bir rakip varken oturmak bize günah:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tokat::duduk::KK11:buda dün için bana gelsin

Back
X