Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 lt su içildi bitti:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

kiraz sapı çayı içiliyor :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

yok mu diyet enerj,me ortak olacakkkkkkk:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

en gaz vereninden destek olanından bir ORTİ arıyorummmmmmmmmmm:rolleyes::KK37:
Örtü değil ama morti olurum bana eksi 3 kilo hedef köy. Ve mümkünse spor gruplarına ekle kuzum hala 3 gün var ve artı 5 diyor tarti

vaytım nerelerde gelebiliyor mu hiç? Whiteblacklife Whiteblacklife
Buradayım kuzum buradayım ev işini eşime devrettim ne halt ederse etsin kendimi uzmekten başka bir balta yaramıyor uyumuyorum konuşmuyorum kadın arıyor çıkın diye eşimde çok rahat kendimi yedim bitirdim yeter yaaa bundan sonra kadın arayınca ona vereceğim telefonu kendi konuşsun banane ya bananeeee yeter yeter diyetime sporuma geri donuyorum

Buradayım kuzum buradayım ev işini eşime devrettim ne halt ederse etsin kendimi uzmekten başka bir balta yaramıyor uyumuyorum konuşmuyorum kadın arıyor çıkın diye eşimde çok rahat kendimi yedim bitirdim yeter yaaa bundan sonra kadın arayınca ona vereceğim telefonu kendi konuşsun banane ya bananeeee yeter yeter diyetime sporuma geri donuyorum
Ay en güzeli vaytım. Sen bu kadaryardımcı olurken taşın altına azcık da olsa elini koymuyor. Hak ediyor yani.

Diyet ve spor muuuuuu ben de başladım bugünnn:eğlence:

Geçmiş olsun canım havalar değişik ya herkes hasta :işsiz:Kıyamam sana hafta sonu temiz kaldın mı inşallah ulaşacaksın hedefine :KK43:

Bende genelde söylerim ama yoğurt ya da cacık istedi canım :kk77:çorba mantılı yayla çorbası. ezogelin vardı ezogelin içmem mantılı yayla da yoğurtla olmazdı o yüzden değiştirdim:KK45:
Ay çok iyi yapmışsın nilişkom o çorba cıs imiş
Bende aç kalayım bari kıskandım:KK45:
:D
Ben sana sormuştum bunu da cevap vermeyince bende olmaz dedin diye düşündüm :))
Ay nolcak tabiki soylerim ben
Miu diyet moduna çok sıkı girmiş :))
Eveeeet:eğlence:
Miu benle morti olsana ama çok fazla ödemim var eğer odemliysen olalım morti 5 kilo artidayim

Ay aşırı ödemliyim yaaaa
İşte aradığım morti
Tamam başladık
Ben sabah 61.8 idim. Seni yenmeyi de özlediydim:confused:mortiyiz ulereeen:rolleyes:eritelim haydi birbirimizi:KK73:

Gel bakalım miu şuracığaaaaaaaaaa

öhöm öhömmm

aylardır yemelerin sonucu

annem dün gitti

sabah dolu mide ile tartıldım

veeee

matematik61 matematik61 kaydet kuzucum 61.8 :KK53:

Haydi bismillah diyip başladım 1 aya 55 olurum:21:

sonra 2 haftaya da 53 :21:

yaza incecik girerim inşallah :KK73:

mortilerim begum75 begum75 ve nehirnil111 nehirnil111 :ıslık:

spora da başladık değil mi mortingenler bugün

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yok artık gerçekten mi kuzucum :KK57:

Back
X