- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 35
Tabi siskosun diye lombur lombur olmus heryerin gidigindami cıktı kız konuş bakimimBen hiç anlamam ki
He valla ama cumaya inşallah güxel eksi ile geliyorum
Şişkoyum diye vuruyon demi bana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi siskosun diye lombur lombur olmus heryerin gidigindami cıktı kız konuş bakimimBen hiç anlamam ki
He valla ama cumaya inşallah güxel eksi ile geliyorum
Şişkoyum diye vuruyon demi bana![]()
Ne yapacam la. Senin -3 ise benim -4 hedefim o zaman![]()
Bak yazarım hedeflereAyyy çok güldüm eksi 3 hedef hadi bakalım bakak görek ölü taklidi falan yapma ama yok kongrede yım yok işte veremedim yok yol ödem yaptı anlamam
Aynen tatlim ekşi 4 yapcam simdiSüpersin esra... bize gözü kapalı hedef yazarken iyidi![]()
Nasıl soru bu... duymamış olayımMiı mu vayt mı?
Tarafını seç![]()
Yaz kuzum yaz yaaa net söylüyorum şuan 59 cuma 56 olacağım insallahBak yazarım hedeflere
Hoşgeldin ablacimSelam kızlar ben geldim
Yaz kuzum yaz yaaa net söylüyorum şuan 59 cuma 56 olacağım insallah
Kilo bildirimi yapayim dedim
112 aç kalarak kilo alan kişiyim ben
Yaz kuzum yaz yaaa net söylüyorum şuan 59 cuma 56 olacağım insallah
Kuzum iş yerinde az canım sıkkın başım ağrıyor, okuyorum sizi şimdi
Olmalısın canım diyet bize ayak uydurmalı esas bak Nisana girdikvalla hafta sonu he bi tırtık modundaydım ya
adapte olamadım hala diyete![]()
@MiuLego Kaptanım White 2 hafta sonra mı girebilecek gruplaraSpor gruplarına eklerseniz sporlarım
Cuma 1 saat tempolu 150 point
Cumartesi
1 saat tempolu 150 point
1 saat normal yürüyüş 60
Toplam 210 point
Pazar
1 saat tempolu yuruyus 150 point
@MiuLegonehirnil111
begum75
Ay çok iyi yapmışsın nilişkom o çorba cıs imiş
![]()
Kuzum iş yerinde az canım sıkkın başım ağrıyor, okuyorum sizi şimdi![]()
Hedefine 3 kilo var ama bu kiloda hiç zor değil bu hedef yapabilirsin pazartesi ne artılarla gelip 50 li kilolarda 2 kilo yakin verenler bile oluyorKilo bildirimi yapayim dedim
112 aç kalarak kilo alan kişiyim ben
Kuzum hafta sonu bahar temizliği yaptım, o görünen sporum, yoksa eğil doğrul ağırlık kaldır sil süpür hiç oturmadımEki Görüntüle 2131708
kızlar bu tablonun hali ney biz böylemi kayısı reçeli yapıcaz
Esra_4378 esroş cumartesi spor yok mu gülüm?
hepfit sende de performans düşüklüğü görüyorum
niden?
hippotalamus sınav spora engel değil ara verdiğin bir vakit lütfen sporunu yap,hem sağlam kafa sağlam vücutta olur biliyosun
@tevafuk55 yine en iyimiz sensin
@Floweroflife senin sporları gözden mi kaçırdım acaba hep sıfır olamaz,en azından bi 62,5 puan olmalı bir yerlerde
@Pamukseker19 kuzum birazda minnak minnak hafif kardio eklesen sporlarına 10-15 dakikalık,yada leslie aplamla çalışsan tadından yenmez
@pempisler cumartesiyi saymazsak iyi gidiyosun,biraz daha çalışırsan haftaya bi karpuz olabilirsinışığı gördüm sende
@Konyakk konyakım senden de biraz daha gayret bekliyorum hadi görim senisende de bi karpuz havası var
@malahit sanırım sporlarını kaçırdım beni etiketedin mi?
@vorones sende etiketlemedin sanırım
yani ikinizinde spor yapmadığını düşünmek istemiyorum
kızlar haydi kaldırın totoları,kayısı reçeli yapıcaz unutmayın
karşıda iğde gibi bir rakip varken oturmak bize günah
buda dün için bana gelsin