Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

belki kilo versem benimki de tazelenirdi ya... ayy ne güzel. imrendim :KK200:
Valla ben bile kendime başka bir güzel görünüyorum iste insan aynaya bile bakmaya utanabikiyor yani sen kendini sevmelisin beğenmelisin dedim ince kendime tabi eşimden öyle kırıcı bir laf duymadım kiloluykende ama insan yanına yakışmak istiyor zayıf olmak güzelmiş ya fmdaha ulyolun yarışındayım ama

Valla Melegiimm22 Melegiimm22 kusura bakma ama sevindim ben.. sende bebeğinde çok küçük .. hakkında hayırlısı olsun inş.. bende ilk bebeğimi 20 yaşında doğurdum.. tamam çok güzel ama arkadaşlarım ders çalışırken üni de gezerken ben çocukla,kocayla,kv derdiyle uğraştım. O yüzden 2.çocuk için olgunlaşmamı bekledim..27 yaşında doğurdum 2yi :KK66:
Ne yalan soylim bende sevindim :KK48: harbi harbi cok erkendi
7 yil sonra cok gec ama ya :KK45:
2.5 3 seneye 2.yi istiyoruz biz :olamaz::ıslık:

yok zaten banu yatmam ben
yatarsam işler sarpa sarar
evde zaten deli yaftasını yapıştırmeye hazır kişiler var
bu kez kızımı benden sakınmaya çalışırlar daha beter olurum

adamlara şunu anlatamam.Bende korku var herşeyden korkuyorum o yüzden diye anlatamam
,direk şizofren manik falan olduğumu düşünürler
kızımla beni biyere göndermezler kızımda bişeye kızsam direk delirdiğimi düşünürler

ayrıca böyle durumlar sicil gibi bişeye işleniyormuş
böyle bişeyi hiç kaldıramam

bilişsel terapi diye bişey buldum
şu anda onu araştırıyorum
korkuları arkaya atmaktan ziyade yüzleşmeyle ilgili
sloganı BIRAK GELSİN şeklinde bişey
Yazdıklarınizdan cok etkilendim storm.daha once ayni zaman dilimnde burda olduk ama tam anlamiyla tanisamamistik.
Benimde 3 yasinda kizim var benimde cok korkularim var kızımın kiyafetlerine bile dikkat ediyorum.onlar daha cook ama cok masumm bizim gorevimiz onlari korumak oyle bir zaman dilimindeyiz ki malesef herseyden huylaniyoruz sakın kendini kötü hissetme malesef zaman enteresan bir zaman

Tabi demetevlerde yasanan olay icin bise diyemicem malesef cok uzgünüm kafanı dagitacak hayatina renk katacak degisik hobiler bulsan fazla dusunmekten uzak dursan

öğle yemeğine gidiyoruuum.. yyip yürüyüşe çıkacağım inşallah yağmur yağmaz.. öğleden sonra buradayım.. öperim:KK15:
Bugun kabak yapicaktim ama malesef dün almayı unuttum nasıl yapsam dun senin gonderdigin corbayi yapicaktim kuzu
Onu patlicanla yapsam közlenmis patlicanla nasil olur acaba

Sabah hava gunesliydi bahcede nobetciyim.keske gozlugumu alsaydim dedim.simdi sakir sakir yagmur yagiyo keske semsiye alsaydim dedim :D

maşallah sana yaa:KK200: yaş kaç ki?
bak ben 40 oldum bu sene hala kursa gidesim vs. var. ama cocukla zor. senin ailede yardımcı olanlar var her halde.. :dondurma:
Yok kız kimsem yok burda yalnızım.. gurbetteyim.. yaş 28.. Benimde erken evlenmemeden dolayı üni okuyamamak içimde kalmıştı daha geç olmadan okuyorum şükür.. sonrasında gitmek istediğim kurslarda var...

yavruyu allah korumuş gerçekten. ama insan düşünmeden edemiyor. bu sapık pedofil hala o adiliklerine devam ediyor mu?
peki o kaç yaşlarındaydı canım ? seni incitecek bi soru olursa cevap vermeden gerek yok. sadece umarım o da o zamanlar cocuk yaşlardadır da aklı başına gelmiştir..
evet beni rahatlatan bu aslında birez
15 yaşlarında falandı

ancak ben genç kızlık dönemlerimde kilom fazlaydı göğüslerimden dem vururdu kaç bedendi falan diye
bigün sı...tım ağzına sanane dedim gerizekalı bana bak dedim aklını başına al yoksa iyi şeyler olmayacak

Back
X