Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2145303

kızlar spor tablomuzu kontrol edebilir miyiz?:KK31::KK31::KK31:

@Esra_4378
@tevafuk55
arden32 arden32
@Whiteblacklife
@Floweroflife
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil
@smykmy
Kedibochi Kedibochi :işsiz:
hepfit hepfit
@Konyakk :işsiz:
@masumm
@Bonus

şery ve konyak inşallah spor yapmışsınızdır yoksa sizi bu hafta spor grubundan çıkarmak zorunda kalıcam:KK43:
tabi kendimide:KK11:

kızlar ramazan geldi çattı, ramazanda spor yapamam diyen olursa bana bildirsin gruplara eklemiyim, yada spor yapmaya başladım diyen varsa kaydını hemen yapalım:KK9:
ben pilates yapacağım inşallah sadece begüm

Eki Görüntüle 2145303

@Esra_4378
@tevafuk55
arden32 arden32
@Whiteblacklife
@Floweroflife
@smykmy
hepfit hepfit
@masumm
@Bonus

şery ve konyak inşallah spor yapmışsınızdır yoksa sizi bu hafta spor grubundan çıkarmak zorunda kalıcam:KK43:

kızlar ramazan geldi çattı, ramazanda spor yapamam diyen olursa bana bildirsin gruplara eklemiyim, yada spor yapmaya başladım diyen varsa kaydını hemen yapalım:KK9:
ellerine sağlık canım benim tamamdır

Bugün memlekete gideceğiz.Eşim de yarın Ankara'ya gidiyor.Eğitimi varmış.Eğite eğite bi hal ettiler şu adamı ama hala :confused::KK48:
bir haftalık eğitim.Sonrasında yine Ankara da sınavı var.Bir hafta sonraya. Yani ki hafta Ankara da kalaacak. :KK47:

Eki Görüntüle 2145303

@Esra_4378
@tevafuk55
arden32 arden32
@Whiteblacklife
@Floweroflife
@smykmy
hepfit hepfit
@masumm
@Bonus

kuzum perşembe 150 p:KK60:

Günaydın..
Güya regl bitmek üzere ama benim bazı yerlerim hala şiş.
Anlamiyorum neden odemliyim. Havadan mıdır nedir.
begum75 begum75 geçen hafta yapmadim ama bu hafta yapacam hatta bugun baslicam. Çıkarmak istersen de sen biliin cnmmm :KK43:
şery ben neden çıkarmak istiyim
1 haftadır spor göremeyince yapmıyomu acaba diye sormak istedim,yapıcaksan tabikide çıkma

Back
X