- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
haftaya görüşürüzyav he hebak yazıcam bir gülme geliyor hahahaaha
smykmy nerde kız hazırladığın afiş
bak hele asil duruşlu höpfötö dümdüz ettim
dön de bir bak miu ya şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya görüşürüzyav he hebak yazıcam bir gülme geliyor hahahaaha
smykmy nerde kız hazırladığın afiş
bak hele asil duruşlu höpfötö dümdüz ettim
dön de bir bak miu ya şimdi![]()
2 kilosu ödem olsun hadi.. ki değil.. 1 kiloyu kim verdi layemiş yemiş ödemli tartı verdin tabi![]()
görüşelim bebeğim bekliyorumhaftaya görüşürüz![]()
NE İTEKLİYOR SENİ akşam yemeye.. çay kahve yanında birşeyler atıştırmak mı ne? bi anlat da bulalım çarePzt : 60.4
Cuma : 59.7
Dün daha iyiydi akşam saçmaladım ondan oldu böyle
Yaa ben akşamları cozutuyorum nasıl care bulcam buna.![]()
geçen hafta 54.2
bu hafta 54.9
fark +700
korktun muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuBiri %5 le mi gelmis
Yok ya ben buralarda yasayamam nefes alamam
Cakal ördek beyaz yazmis bi degeçen hafta 54.2
bu hafta 54.9
fark +700
Evet.NE İTEKLİYOR SENİ akşam yemeye.. çay kahve yanında birşeyler atıştırmak mı ne? bi anlat da bulalım çare
Kendine saglikli biseyler alsan onlarla idare etsen belki saldirmazsin.abartmamak kaydiyla kabak cekirdegi cig kuruyemis flnEvet.
Aksama kadar süper gidiyorum. Akşam yemeğinden sonra tamam bugünü bitirdim diyorum. Çayın yanına eşim birseyler istiyor mutlaka. Dün mesela toplamış bı poset abur cubur gelmiş.
Bir taneyle başlıyor devamı geliyor. Sonrası büyük bir pişmanlik zaten. Saçımı başımı yolasım geliyor.
Yok kuzum ya agzimi bir acinca devami geliyor. Hic yememem lazım. Daha önce yapabildiysem simdi de yaparım.Kendine saglikli biseyler alsan onlarla idare etsen belki saldirmazsin.abartmamak kaydiyla kabak cekirdegi cig kuruyemis fln
Benim külbastım güzel olur yahni yapmayın beni
sabah çok ödemli uyanıyorsun çünkü.. listeye girdiğinde illaki o işyerine tartı alınacak ve öğlen tartılınacakSabah kilom :69.7
Akşam kilom :69.1
Ay kafayı yiycem ya
Sabah neden daha fazla çıkıyorum ben bu