Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkes nerde yoksa spor mu yapıyosunuz gızlı gızlı ya daaa aclıktan baygınlık fılan mı gecırıyosunuz kızlar.mıu da wc de mi kaldı ne yaptı ılla gelecek dıye dıye:KK48::-) @MiuLego

:KK53: dün akşam 1 kere
sabah 1 kere
wc işi tamamdır Fatma :rapci:

dünden önceki sabah : 57.9 idi
dün sabah 59

şoklar bunalımlar ay sinir krizine girecektim ne oldu da +1.1 geldi diye.. baya üzüldüm ama cidden :KK43: tam dedim 57 ucundan gördüm la noliyiiii

sonra da bu sabah 57.1

ne ödemi tuttum acabaaaa:deli:

haftaya 56 geliyor ya yaşasın:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bu ne zalım
Fötümü harcamışlar matmazel:rolleyes:
Hibisküsün o dünki ödeme kesin etkisi vardır:KK8:

Kavanoza koyamaz şimdi o :olamaz:
hııı çok..

bi kere ben yılların fıstık ezme yapımcısıyım hadi ordan:110:
Miu'm:KK74::KK74::KK74:
Nevreste bu saate kadar yoğun :KK43:Daha yeni oturdum ve pcde halletmem gereken işlerim var:cry:
Ama artı yok :sus:Hareket edince yesem bile problem olmuyor.:ıslık:
Nasılsın iyisin inşaallah:KK19:

iyiyim canom.. okullar kapanınca bitcek mi yoğunluk.. özlüyorum.. kilo koruma devam demek harikasın :halay:

hııı çok..

bi kere ben yılların fıstık ezme yapımcısıyım hadi ordan:110:

iyiyim canom.. okullar kapanınca bitcek mi yoğunluk.. özlüyorum.. kilo koruma devam demek harikasın :halay:
Miuuu nasıl verdin o kadar kiloyu. Tam olarak benim Kiloma çok yakın bir kiloyla başlayıp istediğim kiloyu vermişsin bir haftada yaa

Geçen hafta: 60.1
Bugün: 57.1
Fark: 3
Yüzde: 4.99

mortim hepfit hepfit :kk77:

Ohaaaaaaaa naptın len sen çırpı bacak

Evet.
Aksama kadar süper gidiyorum. Akşam yemeğinden sonra tamam bugünü bitirdim diyorum. Çayın yanına eşim birseyler istiyor mutlaka. Dün mesela toplamış bı poset abur cubur gelmiş.
Bir taneyle başlıyor devamı geliyor. Sonrası büyük bir pişmanlik zaten. Saçımı başımı yolasım geliyor.
[/QUOTE

Sidelya işte aynı ben canım
Bende boyleydim inanki :(
Kurulcaksinnn başka yolu yok

sabah çok ödemli uyanıyorsun çünkü.. listeye girdiğinde illaki o işyerine tartı alınacak ve öğlen tartılınacak

Ay miu mümkün değil kuzum o iş :(

1526026078886.webp

@MiuLego :KK73:
hepfit hepfit üzgünüm bebegim haketti hemde 10 kat :confused:
:KK70:

Geçen hafta ;71.3
Bu hafta :68.8
Giden :2500

Tabi çok yenilen bir haftadan sonra
Tutulan boğaz ve spor sonucu
Ben 67 ler ve altını görmeden
Başarı saymiyorum çünkü aylardır bu rakamlar dayım zaten :KK43: