Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miu günü erken kapatıyo cnm.. bide bence çoğu ödemdi.. şimdi sende 1 hafta dikkat et bütün artılar gider..

Bıçak gibi kes o abur cuburları hemen
ramazan geliyor. Eğer şimdi oturmazsan gece yemelerin artabilir o dönemde
İnşaallah tamam kesmeye tam niyet ettim şuan itibariyle.
Ramazanda nasıl bir yol izlemeliyim onu düşünüyorum

şery ben neden çıkarmak istiyim
1 haftadır spor göremeyince yapmıyomu acaba diye sormak istedim,yapıcaksan tabikide çıkma
yapacam canım yapacam. gidişat iyi değil.
ben havalar iyi diye dışarıda yürümeye başlamıştım ama 1 haftadır hava kapalı olunca çıkamadım. koşu bandı da yatıyordu öylece. yine yürücem hava kapalı olsa da . evde ya da dışarda farketmez. çünkü memnun olmadım bu durumdan hiç.

Wc bekleyen bi hippo :işsiz:
+1000

ben havalar iyi diye dışarıda yürümeye başlamıştım ama 1 haftadır hava kapalı olunca çıkamadım. koşu bandı da yatıyordu öylece. yine yürücem hava kapalı olsa da . evde ya da dışarda farketmez. çünkü memnun olmadım bu durumdan hiç.
Şerim hiit yapsana. Hem vaktini de almaz. Ve ciddi yorucu kalori yaktıran bi egzersiz. Sporlarına ekle. 15 dk yla başlasan olur

Bu yaz zayıflatalım seni beya 6 lara gel:rolleyes:

ne güzel olurdu igdecim. bir türlü moda giremiyorum. ee moral olmayınca tabi zor.
gün içinde iyiyim de akşam olunca hiçbişi yememek zor oluyor. en azından bi bardak süt vs içiyorum o da tartıyı etkiliyor işte.
1 hafta dayanırsın aslında. Oruç tutuyormuş gibi düşün o bir haftayı. Geceleri çay kahve su...

Back
X