Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende bu hafta çaktırmadan bireyseli zorlayayim dedim senin bu kadar geleceğini düşünmemiştim mortim valla tebrik ederim iyi morti olduk biz lahana çorbasını kacgun yaptın versene tarifini deneyeyim bı ara bende belki gireriz ilk 3 ya

Daha bu hafta da yarisacayukkkk , 60 olayım da haftaya cuma iftara pideli köfte yemek istiyorum :KK37:

Hep seni sevdiğimden :KK74::KK74:

Tadı kötü ama 3 günde en en az 2 kilo vermezseniz gelin yüzüme tükürün o derece :super:

Orta boy lahananın yarisi
2 yeşil biber
2 büyük soğan
2 domates
Yarım demet maydanoz
İsteğe göre kimyon.

Hepsini doğrayıp tencereye atıyor ve üzerini geçecek kadar su ekliyoruz, sebzeler yumuşayıncaya brenderdan geçiriyoruz bu kadar :KK54:
Tüm gün bunu mu içiyoruz yoksa kahvaltı var mi

Yanlış tarif veriyorsun :skandal:lahana çorbası öyle olmaz:skandal:mısır yarması veya haşlanmış barbunya koyulacak ,mısır unu koyulacak ,maydonozun ne işi var lahana çorbasında :skandal:bol pul biber döküp off var yaa:KK53:
Bakınız nasıl kilo verilmez lahana çorbası ile diyenlerin tarifi :KK53:

Evet.
Aksama kadar süper gidiyorum. Akşam yemeğinden sonra tamam bugünü bitirdim diyorum. Çayın yanına eşim birseyler istiyor mutlaka. Dün mesela toplamış bı poset abur cubur gelmiş.
Bir taneyle başlıyor devamı geliyor. Sonrası büyük bir pişmanlik zaten. Saçımı başımı yolasım geliyor.
akşam ağzına tek lokma koymayacaksın.. ne olursa olsun.. o irade var nasıl yaptın eskiden? biz gece yiyicileri akşam yudum atmayacağız ağzımıza..
Eveettt 5 mil leslıe yapıldı gelındı ve cok acım kılo bıldıreym dogru kahvaltıya
Gecen hafta 67.1
Bu cuma 65.4
Fark 1.7 kılo
Bayrama tam 5 hafta var vee ben ıns 60 olucam o zamanlar da hehhe heehhhh
Whiteblacklife Whiteblacklife @MiuLego @matematik61
Hedef 66 yazmıslar ama hedefıde astm kı beennn
sonunda beklenen eksi geldi bravoooooooooooo

listeye alabilirim deneme süren bitti.. ama emin değilim istikrarın konusunda.. geçen hafta sabittin
Benim külbastım güzel olur yahni yapmayın beni
Fırında da etim kurur:110:

KORKTUN MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:KK53:yanlış kişileri desteklersen bele olur işte:dondurma:

Dün yotube da squat girl ün iç bacak egzersizlerini ekledim sporuma... Ben hiç mi çalıştırmamışım o kasları bugüne kadar
çok mu acıdı?
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bu ne zalım
Fötümü harcamışlar matmazel:rolleyes:
Hibisküsün o dünki ödeme kesin etkisi vardır:KK8:
o zaman devammmmmmmmmmm çare hibisküs:eğlence:
tamam 1 kiloyu ben de veririm:lülülü:
görüşeceğiz bu hafta:KK62:
:KK53:

Yimedi kaptan ama :110:
yemem ben ördek yiyeceğim midemi ona ayırdım:kk77::sinirli:
Ben yapayım sana göndereyim :KK60::KK68::KK36::KK200::KK60::KK22::KK23::ıslık::KK37:
hıııı istemem seni yiyeceğim yorulma da etin yumuşak kalsın:kk77:
Miuuu nasıl verdin o kadar kiloyu. Tam olarak benim Kiloma çok yakın bir kiloyla başlayıp istediğim kiloyu vermişsin bir haftada yaa
spor+akşam yemeği yok.. akşam hafif şeyler ile.. mesela 1 bardak süt 3-4 kuruyemiş
1 kase yoğurt ve 1 meyve gibi
akşam en geç 18:00 de bitirdim ve sonra bişey yemedim
Ohaaaaaaaa naptın len sen çırpı bacak

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bizi kimse bozamaz hepfitçiyim:rapci: asıl şimdi görsün o Miu ödem atmak kolay hıh:63:
huahauhauhaahuauahauha haftaya da görüşeceğiz cuma günü yine sizi yiyeceğimmmmmmmmmmmm:rolleyes:
:D:D:D:D işte bu doğru paylaşım oldu

höpfötö yatırdım

sosluyorum
az sonra pişirip yiyeceğim :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

teşekkürler simaaaaaaaaay doğru yolu buldun beeeeeeeeee:rolleyes::KK9:

Ahu060812 Ahu060812 canım hoşgeldin :KK74:
tekrar başın sağolsun :KK43: sabır dilerim,rabbim size sağlık uzun ömür versin
Hoşbulduk canım sabır sabır sabır elden bişey gelmiyo ki be bego:cry:
günaydın mortim hadi yine iyisin benden sana iyi haber bana kara haber :KK43:
geçen hafta 76,4 bu hafta 76,8 . + 400 gr.
bence bu bana kötü haber sen geleni katlayarak yollarsın be sherry..bende 3 gündür eliptiğe başlafım artı gördüm ya la ama olsun başladım sporu bırakmam haftya perşembe yapmam ödem olmasın demi ya.:15:

Back
X