- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
noldu nolduuuuu artılardan ördekkkkkkkkkkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noldu nolduuuuu artılardan ördekkkkkkkkkkk
kız en son ne zaman kontrol ettirdinAnladimla hepiniz bugün kararlisiniz beni kalpten goturmeye
kuzum listeden biri 5 gündür yok ortadaKime ya noldu
Havalardan havalardan kuzucumAnladimla hepiniz bugün kararlisiniz beni kalpten goturmeye
Benim beynim zehir gibidir,Kalorisi de fazladır doğal olarak,söyliyeyimAha flavırın beynine sakatat dediiiii. Kavga da bile söylenmez![]()
İyi ki miu yenmiş ohhh yenmiş işte hemde 10 katın yüzde ile yenmiş böyle yenilgi görülmemiştir çok pis yenildi ezdi seni yere yapistirdi
Hayatta yapamam ben öyle şeylerkız en son ne zaman kontrol ettirdinciddi soruyom, bi ipini kontrol et eline geliyor demi
kaymış olabilir
![]()
Fırında seni yiyecektim hadi neyse yirttin şimdilikHavalardan havalardan kuzucum![]()
elif değil mi. Bişey mi oldu acaba yakuzum listeden biri 5 gündür yok ortada
Havalardan geçiş mevsimi ya ondan. :))Fırında seni yiyecektim hadi neyse yirttin şimdilik
Miu perşembe yesinBenim beynim zehir gibidir,Kalorisi de fazladır doğal olarak,söyliyeyim
![]()
Yemin etHe ya valla kimse darılmasıntevafuk55 in tadını vermedi yavvv
Hep mi yener bir insan ayy cok sikildim fatmacim devamli yeniyorum
İnşallah oyle bisey yoktur keyfinden gelmemistirElif’e birşey olamamıştır umarım, en son çocuğu hastaydı..
Kiz nasi sabrediyon ben ilac kullaniyom dakkasi dakkasina gelir de bi kere benim de gecikti altima edecektim hemen test yaptim yokmus agri kesici icmistim o geciktirmisti muhtemelenAnladimla hepiniz bugün kararlisiniz beni kalpten goturmeye
al yap için rahatlasın. dert etmeye değmezCiddi ciddi gidip test mi alsam yaaa ufff pufff ayyyy
Eki Görüntüle 2145446 kim lan bu takimdaki abur keci
ohhh döv döv az daha döv fitim ellerine sağlık.. baştan korksun da sonra cozutmasınhemen tatlı ye
bi 53 e çık döverim seni
52 de kalacaksın![]()
Şöyle diyeyim yediğim tatlıyla 1 elma ın şekeri aynıydı
Ya canım aylardır çekiyordu benim
Yine de löp diye 12 kaşık koymadım diyet şeysi olsun dedim
dimi kaptan bizde teyze olacağimizi öğrenmiş oluruz melekten olamadıkal yap için rahatlasın. dert etmeye değmez