Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabahtan beri mutfak dolabi siliyorum:ruh:
@eflalim ile senin temizlik aşkın beni çok mutlu ediyo yalnız olmadigimi hissediyorum :KK19:
Hele eflalimin bir cok seyi planlayıp dagınık evde ne yapacagini sasirmasi aynı beeen :KK60:

Bugun esimin benim kıslıklarını kaldırdım baza altı düzrnledim verilecekleri ayarladım spor yaptim yemek yaptım kızımın karnı tok ütüm duruyo ona giriscem ama kızımın kısliklarini kaldırmam lazım onada hurç lazım nedeceyük bilmiyorm bugun olmaz bu is :-):-)

20180512_170202.webp

Yapmak istedigin şey diyo ya o şey:dua: ......
#oşey ... efil efil elbise giyinmek:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Haydi buyrun etiket alın gençler:-)

@eflalim ile senin temizlik aşkın beni çok mutlu ediyo yalnız olmadigimi hissediyorum :KK19:
Hele eflalimin bir cok seyi planlayıp dagınık evde ne yapacagini sasirmasi aynı beeen :KK60:

Bugun esimin benim kıslıklarını kaldırdım baza altı düzrnledim verilecekleri ayarladım spor yaptim yemek yaptım kızımın karnı tok ütüm duruyo ona giriscem ama kızımın kısliklarini kaldırmam lazım onada hurç lazım nedeceyük bilmiyorm bugun olmaz bu is :-):-)
Kiz ne aski ben zorunluluktan yapiyom :D
Pis degilimdir ama oyle temizlik delisi de degilimdir.dağınıklık sevmem ben ona tahammulum.yok takintiliyim biraz.bisey kirli bile olsa yerinde ve duzgun olacak.bi de aksam yatarken bütün evi toplamazsam uyuyamiyorum.salondaki yamuk duran yastik ruyama girer :D

Hele ki @eflalim ve Whiteblacklife Whiteblacklife in yanindan bile gecemem temizlik konusunda.
Eki Görüntüle 2145894
Yapmak istedigin şey diyo ya o şey:dua: ......
#oşey ... efil efil elbise giyinmek:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Haydi buyrun etiket alın gençler:-)
Ay ben normalde hic etek elbise fln giymem hep tunik pantolon ya da pantolon tisort hirka seklinde giyinirim.bu bayram ozendim kendime ya ince yazlik guzel bi elbise alcam ya da yuksek bel bi etek

Kiz ne aski ben zorunluluktan yapiyom :KK70:
Pis degilimdir ama oyle temizlik delisi de degilimdir.dağınıklık sevmem ben ona tahammulum.yok takintiliyim biraz.bisey kirli bile olsa yerinde ve duzgun olacak.bi de aksam yatarken bütün evi toplamazsam uyuyamiyorum.salondaki yamuk duran yastik ruyama girer :KK70:

Hele ki @eflalim ve Whiteblacklife Whiteblacklife in yanindan bile gecemem temizlik konusunda.

Ay ben normalde hic etek elbise fln giymem hep tunik pantolon ya da pantolon tisort hirka seklinde giyinirim.bu bayram ozendim kendime ya ince yazlik guzel bi elbise alcam ya da yuksek bel bi etek
Benimde en cok yapmak istedigim sey yapmaya calistigim sry gece yatmadan ev duzenli olması
Sabah heryer düzenli oh mis
Bu ara aksatiyorum bazıseyleri

Ayy yuksek bel uzun etek bende severim duz dar etek yakisiyo banada

Bu cok zor canım doktorun nasıl soyleyebildi anca dokular olusuyo 1 aylıkkken daha organlar net degil bence kendini hic bilmiyomus gibi resetle hemde acilen resetle 16 haftada netlesiyo cunku
kuzum test yaptim onda ogrendim zaten hesapladim netten oda 4 +2 olduk bugun biliyorum canim daha nokta gbi zaten 12. Haftada cok net gormustum oglumda rabbim sagliklisi i hayirlisjni versin insallah kuzum

Back
X