Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yalnız flo saolsun portekiz hakkında öğrenmediğimiz kalmadı :))
Türk Portekiz kardeşliği

Eskiden kimse bilmezdi , sağolsun Beşiktaş Portekizli oyuncu aldı da bizim memleket Portekiz’in varlığından haberdar oldu
:KK70:
Ben de size ayrıntısını anlatıyorum, ortamlarda hava atarsınız, mesela sütlaç Portekiz’de de varmış diye
:KK36:

Hoşgeldin fulya inşallah bu daimi gelmissindir
hoşbulduk vaytım. özledim sizleri. geleceğim inşallah. ara ara dışardan bakıyordum zaten.

Hoşgeldin tekrardan
Çok geçmiş olsun, depolansın bir an önce demirler
:deli:
Daha iyi misin?
hoşbulduk çiçeğim. teşekkür ederim. valla demir ancak depolanacak sanırım. çok düşük çünkü. zaten son birkaç aydır aşırı bir yorgunluk vardı. bezdirmişti beni. saçlarım da avucuma geliyordu sürekli. ben de miyom var. son r.... çok şiddetli geldi. fena oldum. hemen ardından kan tahlili yaptırdım. herşeye baktırdım.
d vitaminim 51 çıktı. kışın 3-4 ampül d vitamini kullandığım halde. neyse normal sınır yine de çok şükür diyeyim. demir 20 lerde. ferritinim düşük. kışın 3,5 kutu demir hapı kullandım oysaki. B12 ve magnezyum normal aralıkta ama alta yakın. üstelik ben kışın 2 kutu B12 ve 1 kutu da magnezyum kullandım. yani tedbir almasam göçmüşüm. halada biraz magnezyum kullanmam lazım kramp giriyor çünkü. durum bu tatlım.
saçlarım da çok döküldü. bugün dip boya ve uçlarından aldırmak için kuaföre gittim. saçların azalmış dedi. evet dedim biliyorum. ama moralim çok bozuldu.
şu demir az daha toparlanırsa daha iyi olacağım. özel günlerime de az kaldı. inşallah kolay atlatırım :dua:
sen nasılsın? :KK200:

Menum
10
Firin kabak yoğurt zeytin peynir

Öğlen 14.30
Tavuk
Taze fasulye salata yoğurt

Ara 17 neskafe
4 çilek 3 erik

Akşam 20 eşim anca geliyor
Taze fasulye salata yoğurt 4 5 kaşık tarhana çorbası aldım

Şu 2.5

Spor
1000 bölgesel

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife smykmy smykmy begum75 begum75
Senin akşam yemekleri çok geç oluyor esra, gittikçe kilo vermede zorlanacaksin böyle olursa :(

Sabah kalkınca
10 erik

Kahvaltı 08:30
2 yumurta k.biberli
Peynir
Zeytin
6-7 zeytin

Öğlen 14:30
Et döner (ekmeği yemedim)
Ayran

Akşam 19:00
1 kabak ve 1 salatalık rendesi
Üzerine yoğurt ve baharat

Vee sonra hemen sonrasında
Sütlü kahve
2 kare bitter yüzde 80

Vee sonra
Sade duble kahve

Regli geliyor ya ye krizi geliyor
Bitter ve kahveler kesti
1 bardak su :( yarın bol maydanoz icicem

Daha yeni oturdum çok yoruldum
Çocuklar yatınca sizmazsam spor yaparım

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife @eflalim

Etiketler gelmiyor bacı bana
Niye ki canım :KK64:
Şu kafami kessem ne olur acaba çok basım basım agiryor iki ağrı kesici huplettim gram azalmadi yine
Geçen de d3 çok ağrımıştı vaytim migren mi var
Eki Görüntüle 2145894
Yapmak istedigin şey diyo ya o şey:dua: ......
#oşey ... efil efil elbise giyinmek:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Haydi buyrun etiket alın gençler:-)
Benim için, herkesin normal bile dememesi.. zayıf diye tabir edilmek ve basit bir tişörtün bile salaş durması :deli:
kuzum test yaptim onda ogrendim zaten hesapladim netten oda 4 +2 olduk bugun biliyorum canim daha nokta gbi zaten 12. Haftada cok net gormustum oglumda rabbim sagliklisi i hayirlisjni versin insallah kuzum
Aaa hayırlı olsun canım :anneadayı:
@MiuLego bırak ders çalışmayı ben seni çalıştırırım:KK53:
Ders:erötüzm
Konu:elleri kullanmadan tuman nasıl indirilir:KK53::KK53:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X