- 30 Kasım 2014
- 29.914
- 132.046
- 798
ben filtre kahve isterimYArdıma gelsenize, temizlik bitince türk kahvesi de yaparım valla bak : (

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben filtre kahve isterimYArdıma gelsenize, temizlik bitince türk kahvesi de yaparım valla bak : (
Camışlar öyle değil böyle uyur adlı belgeselimmalipina
Güüüüüüüüüünaaaaaaydıııııııııııııııııın
Dün bonus simit yedim dediydi. Nası korktuysam bozmasından rüyamda bonusu gördümBonus
Bonus bi geliyor menü bildirmeye dün çeyrek simit demişti. Bi bakıyorum 2 simit gömüyor karşımda sonra yiyor da yiyor. Kavga ediyoruz. Nası kızıyorum ama en son zorla aldım kuşlara verecem dedim oturdu ağladı beni aç bırakıyorsunuz diye
Bilinçaltı![]()
Bonus o bel ağrının geçmesi için spor yapman sart belinde 2 tane fıtık olan biri olarak soyluyorum ben kitlenince WC ye bile eşim götürürdü komple felçli gibi olurdum 1 yıldır çok hafif tutulmalar oluyor ama eskisi gibi değil bu yüzden 4 verdim önce sağlık bonus önce sen sonra diğer işler ve digerlerri
günaydıııııınnnnnnnnnnn
Bütün annelerin ve anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin anneler günü kutlu olsun
fit anneler seviliyorsunuz![]()
Okuduysan simit benimde rüyamdaydı iki çatak yedim rüyamda kusuyodum az daha
Biliyorum yapıyorum zaten daha da fazlasını yapıcam artıcak inşallah.
Yapılcak işler var ihmal ettiğim onlarında yapılması gerekiyo bi kaç gün böyle ağrılı idare edicem artık.
Şişko anneler bağrına daşmı bassın![]()
Nası etkilendiysek artık gece seni düşünerek uyuduydum![]()
hazır elin değmişken benim eve de el atsanaYArdıma gelsenize, temizlik bitince türk kahvesi de yaparım valla bak : (
Ben de 4 guş 6 kedi anasıyıııııımAnneler gününüz kutlu olsun
Hepinizin
Anne olmak isteyen burdaki bütün arkadaşlarımın en çok ya sizin anneler gününüz kutlu olsun.
Allah gönlünüzdekini ve hayırlısını nasip etsin sizlere.
Hepiniz bi çok anneden daha çok annesiniz zaten.
Evlat özlemini çok yakından bildiğim için çok şey ifade ediyosunuz benim için.
Etiket yapacağım çok kişi var hem burdan hem eskilerden ama böyle olsun.
Ausencia seninde ayrıca kutlu olsun anneler günün
takımın anasız kaldı aylardır için el vermez artık inşallah.
Anneciğininde mekanı cennet olsun
Whiteblacklife evlatlarından yana allah yüzünü hep güldürsün inşallah.
İçimden çok fazlası geçsede başka bişey yazamıyorum şu an.
Özel bir annesin anneler günün kutlu olsun.
Ben de 4 guş 6 kedi anasıyıııııım![]()
2 çocuğum olsa aklım salıncakta sallanır bonusAllah bağışlasın kendi çoçuklarınada bakmayı nasip etsin inşallah
Allah söyletti demek 1 adetten fazla olacaklar![]()
Yalnızmı kalsın çocuk kardeşi olmadan onun saçını yolmadanmı büyüsün?2 çocuğum olsa aklım salıncakta sallanır bonus![]()
Yalnızmı kalsın çocuk kardeşi olmadan onun saçını yolmadanmı büyüsün?
Bak yine allah söyletti demek önce oğlan olucak sonra olan kızın saçını çekicek![]()
o zamanlar youtube mu biliyodukBuuuuuuuu neeeeeeeeeeeeeeeeey
Bi de dansöz kıyafetli hatunlar
Pazar pazar bu libido![]()
İlk defa gördüm şarkıyı da klibi deo zamanlar youtube mu biliyodukdream tv de çıksın diye beklerdik
klibin sonundaki cinsel imalı meyveler de son noktayı koyuyo yalnız hehehehe![]()
o zamanlar youtube mu biliyodukdream tv de çıksın diye beklerdik
klibin sonundaki cinsel imalı meyveler de son noktayı koyuyo yalnız hehehehe![]()