Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü
Bugün camış gibi uyuma eylemini gerçekleştirdik
Sabah yok :uykucu:
1 kaşık zeytinyağı (12.30)

Öğlen (13.30)
İki yağda yumurta
2 dilim t.b ekmeği
Yarım kapya biber
5 zeytin
5 dilim sucuk
4 çilek
1 bardak portakal suyu

Ara:1 sütlü kahve(14.30)

Akşam(20.30)
2 dilim et
Salata
Spor yürüyüş (112,5 p)
Su bol
Wc Perşembe’den beri yok :cry:
@MiuLego hepfit hepfit begum75 begum75 Whiteblacklife Whiteblacklife
5 sucuk çok üstüne meyve suyu sıkmada olsa şekerli üstüne meyve akşam geç
Puanın:5

13 mayıs menüsü

8.30: Terayağında 1 yumurta, peynir, 3 zeytin, dom, sal, bib, 2 dilim tb ekmeği

12.00: 3 kaşık yoğurt

15.00: 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık sebzeli tavuk sote, 3 kaşık yoğurt , 3 kaşık şekersiz kayısı hoşafı

19.00: 3 ceviz, salatalıklı 1 kase yoğurt

Su: 3 litre
Spor: 30 dk normal yürüyüş, 30 dk eliptik yapabilirsem hastayım maalesef :KK43:

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife @masumm
Geçmiş olsun menü de sabah ekmek varsa başka karbon olmamalı canım
Puanın:7

Hiç mevsiminde ayakkabı almıyorum ellam:KK51:
Sezon sonu indirimleri kovalamaktan adım beleşçiye çıktı:KK53:
Spor ayakkabıyı da kıştan aldım bu sene.
Bi de benimki ayakkabı sektöründeydi. Bu sene 1 spor 1 sandaleti de ordan beleşe getirmiş olabilirim:halay:
ama dediğin doğru. İşin içinde olunca daha net gördüm ki felaket kar payı var ayakkabıda.
Aynı koşu ayakkabısı sezonunda 400 tl yken bi indirime girdi 160 a düştü:duduk: Ama ben beleş aldım demiş miydim:KK53:
aynen öyle hayrişim. indirim dönemini bırak numarası kırıldığında bile cort diye düşüyorlar fiyatı şok oluyorsun. izmirde barcın spor var. onun indirim katında bir outdoor ayakkabısı buldum. renk süper. doğa yürüyüşü için. o ayakkabıların fiyatları normalde 450 falan. hatta 500. bu Adidas marka. 600 e yakın orijinal fiyatı. numarası kırılmış anında indirim katına göndermişler kalanı. 269 TL ye mi ne aldım. yoksa hayatta 600 TL vermem. ha bi de şans barcın kartımda güzel puan da vardı :KK53: uygun geldi. o fiyata bulamazsın o ayakkabıyı.

senin beleşler daha iyi olmuş tabi :halay:
midem almıyo artık kuzum ne yesem rahatsız ediyo:110:
bak sennnn :KK8:

Menumu vereyim

Kalkinca biraz kabak cekirdegi

Kahvalti 11.30
9 zeytin
5 6 tane kızarmış patates
Yarim dilim kek
Salatalik
Sekersiz cay
(Misafirlikteydim peyniri cig ve yumurtayi haslanmistan baska yemedigim icin boyle oldu kotu oldugunu biliyorum)

Ara 13.00
Sade turk kahvesi

Ara 15 16 arasi
Yarim muz
Ceyrek elma
6 kiraz
5 cilek
Biraz kabak cekirdegi

Aksam 18.30
1 lahmacun
Salatalik

Su 2yi gecti
Spor var eklicem
Whiteblacklife Whiteblacklife
Sabah cissli meyve kabak çekirdeği çok akşam da yenmiş beğenmedim
Puanın:0

Pazar menüm
Kahvaltı 12.00
Bi parça peynir
Bi salatalık
2 etimek

Akşam 19.30
Bi tabak kabak yemeği
Bi kase cacık
3e yakın su
20 dk tempolu yürüyüş
30 dk oryantal
Whiteblacklife Whiteblacklife @nehirnil111
Mali sen bu ara az yiyorsun kuzum ya kıtlık besleniyorsun en azından şu kahvaltıyı hafta sonu dolu dolu yap canım
Puanın:10

ben geldim kızlar butun gun dışarıdaydık
10:00
kuçyk tabak yumurtalı menemen salatalık peynir 7 zeytin 1 dilim tb ekmeği kızımdan kalan yarım yumurta 1 bardak kuşburnu
15:00
dşarıda yedik
1 küçük kase mercimek çorbası tatlı tabağı buyukluğunde 1 tane lahmacun bol salata 1 bardak ayran
17:30
1 hurma 1 ceviz
birazdan da kuşburnu içeçeğim
su 2.5
spor 4 saat normal yürüyüş
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife begum75 begum75
Listede bu menü pempisler ne diyeyim sabah ekmek öğle lahmacun çorba sevmedim
Sabah ekmek olmasaydı öğle çorba olmasaydı 1 tane lahmacunun içine yeşillik.doldurup yeseydin inan ki şahane derdim karbon batağında yuzmuzsun

Menü vereyim hemen çok hastayım üstüne regl üstüne başağrısı üstüne bademcikler yine hortladi rabbim başka dert vermesin
Sabah 11
2 dilim TB ekmek
1 yumurta
Azıcık.dometes
1 salatalık1 zeytin
Kk peynir
1 tane sütlü Nescafe
Akşam 19:30
1 tane köfte
3 parça citir tavuk
1 tane kanat ızgara hepsi
Bol salata
Sumaklı zeytinyağlı kuru soğan
Şu 3
Spor :1 saat koşuya yakın tempolu yürüyus
2 saat sahilde normal yürüyüş
Spor puanın yok ama hepsinde kızım kucaktayken 12 kilo ağırlıkla yaptım bunları
@MiuLego @Lunya @eflalim @masumm begum75 begum75

Listede bu menü pempisler ne diyeyim sabah ekmek öğle lahmacun çorba sevmedim
Sabah ekmek olmasaydı öğle çorba olmasaydı 1 tane lahmacunun içine yeşillik.doldurup yeseydin inan ki şahane derdim karbon batağında yuzmuzsun
Canım benim sesim çıkmıyor dişarıda yiyrceğimizi bilseydim sabah ekmek yemezdim çorbayı içmeyecektim eşimde baya kotu kızdı içte sesin açılsın diye hasta olunca eşim zorla yedirdi yoksa evde kabak yemeğim vardı gelince onu yiyecektim ki eve geç geldik

Mali sen bu ara az yiyorsun kuzum ya kıtlık besleniyorsun en azından şu kahvaltıyı hafta sonu dolu dolu yap canım
Puanın:10
pazarları izinliyim ama genelde tekim evde, canım hiçbişey istemiyo kuzum niye bilmiyorum.farkındayım az ama almıyo midem artık ağrı yapıyo.akşamları da 2 3 kaşık yemek yetiyo hemen şişiyorum ama besinsiz kalmiyim diye tabağı bitiriyorum

aynen öyle hayrişim. indirim dönemini bırak numarası kırıldığında bile cort diye düşüyorlar fiyatı şok oluyorsun. izmirde barcın spor var. onun indirim katında bir outdoor ayakkabısı buldum. renk süper. doğa yürüyüşü için. o ayakkabıların fiyatları normalde 450 falan. hatta 500. bu Adidas marka. 600 e yakın orijinal fiyatı. numarası kırılmış anında indirim katına göndermişler kalanı. 269 TL ye mi ne aldım. yoksa hayatta 600 TL vermem. ha bi de şans barcın kartımda güzel puan da vardı :KK53: uygun geldi. o fiyata bulamazsın o ayakkabıyı.

senin beleşler daha iyi olmuş tabi :halay:
bak sennnn :KK8:
hiç güzel bişey değil :KK35:

Back
X