Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kime devretcen kız beni :KK12: devretme. sen hergün girmiyor musun ki? zaten ben de ancak akşamları gelebiliyorum :işsiz:

tarife gelince..... ben sana bi tarif vereyim. 1 küçük kabağı verev verev doğra, 3-5 taze fasulyeyi verev verek kes, yeşil biber, 1 minik havucu çubuk çubuk kes yine. tavada zeytinyağın içine ay şeklinde doğradığın soğan ve diğer sebzeleri sotele. baharat karabiber ekleyebilirsin. haşladığın makarnayla karıştır. üzerine de çırpılmış yoğurt. offf miss oluyor valla.

yok 21 geç oldu biliyom vaytım da wc ye çıkmadım lif olsun diye yedim. patatesi de yine bağırsaktaki probiyotikleri besliyor diye yedim. ama tabi bundan sonra sabah veya öğlen az yemeye bakarım. akşama dikkat ederim.
araları ben de istemiyorum ama son bir iki aydır sürekli acıkma isteği var. ben psikolojik sanıyordum ama sanırım tamamen öyle de değilmiş. çünkü kan tahlilinde insülinim 7 çıktı. yani insülin direncine ilerliyorum. hatta karataya göre var. o 5 ten yukarısını sayıyor. 2 yıl önce 6 çıkmıştı. ilerlemiş yani.
acıkma hissettiğim için yedim. sonra yemekte çok abartmayayım diye. düzenimi sağlayayım aralar bu kadar çok olmayacak inşallah.
inşallah bayrama 75 olacağım vaytım. sizin de desteğinizle :KK19:
O meyveyi lif istiyorsan 4 öncesine çekeceksin ki yağa donusmesin kuzum
Patates bağırsak için ama.aksam karbon alırsak yine vücut önce onu yakıyor yani öğle ki sarmayı cikar patates koy illa yiyeceksen evet bu şekilde beslenmek senin insülin daha da çıkaracak bunu unutma o yüzden yarın sende 3 ana öğün bekliyorum arasiz meyveyi sabah ekle karbonu sadece sabah görmek istiyorum sende fulya kuzum ne olur yanlış anlama ama bu diyet işini uzattık diye düşünüyorum artık bitirsek demi ama koruma yapıyor gibisin 1 ileri 2 geri artık bitirelim su isi da

Valla bi tarif var favorim ama içine krema giriyo. Pesto soslu içine tavuk mantar havuç brokoli karnıbahar katılıyo. Çok lezzetli oluyo:kk77:. Tbyın tadı daha güzel ya buğday gibi biz çok beğendik. Normal makarna yesek çok yavan gelir heralde
:KK15::KK15::KK15::KK15:
İşte bele şelerle gel bana:KK49:

kime devretcen kız beni :KK12: devretme. sen hergün girmiyor musun ki? zaten ben de ancak akşamları gelebiliyorum :işsiz:

tarife gelince..... ben sana bi tarif vereyim. 1 küçük kabağı verev verev doğra, 3-5 taze fasulyeyi verev verek kes, yeşil biber, 1 minik havucu çubuk çubuk kes yine. tavada zeytinyağın içine ay şeklinde doğradığın soğan ve diğer sebzeleri sotele. baharat karabiber ekleyebilirsin. haşladığın makarnayla karıştır. üzerine de çırpılmış yoğurt. offf miss oluyor valla.

yok 21 geç oldu biliyom vaytım da wc ye çıkmadım lif olsun diye yedim. patatesi de yine bağırsaktaki probiyotikleri besliyor diye yedim. ama tabi bundan sonra sabah veya öğlen az yemeye bakarım. akşama dikkat ederim.
araları ben de istemiyorum ama son bir iki aydır sürekli acıkma isteği var. ben psikolojik sanıyordum ama sanırım tamamen öyle de değilmiş. çünkü kan tahlilinde insülinim 7 çıktı. yani insülin direncine ilerliyorum. hatta karataya göre var. o 5 ten yukarısını sayıyor. 2 yıl önce 6 çıkmıştı. ilerlemiş yani.
acıkma hissettiğim için yedim. sonra yemekte çok abartmayayım diye. düzenimi sağlayayım aralar bu kadar çok olmayacak inşallah.
inşallah bayrama 75 olacağım vaytım. sizin de desteğinizle :KK19:
Kuzum her gün giremeyebiliyorum...
Sen bu hafta bi başla burda vayt vaaar föt vaaar:deli:
Buna da hindi eklerim ki ben:halay:

:KK15::KK15::KK15::KK15:
İşte bele şelerle gel bana:KK49:

Kuzum her gün giremeyebiliyorum...
Sen bu hafta bi başla burda vayt vaaar föt vaaar:deli:
Buna da hindi eklerim ki ben:halay:
restorantta çalışırken bizim şefler yapardı bize.ama onlar havucu konserve kullanıyolardı minik olanlarından..karnıbaharı brokoliyi bayıltmadan haşlarsın.pesto yoğun bi sos ya azar azar koyup kontrol ederek hazırla sosunu kuzum.ben bir iki kere yapmıştım kremasını da tam tutturamamıştım kremayla aram pek yok

restorantta çalışırken bizim şefler yapardı bize.ama onlar havucu konserve kullanıyolardı minik olanlarından..karnıbaharı brokoliyi bayıltmadan haşlarsın.pesto yoğun bi sos ya azar azar koyup kontrol ederek hazırla sosunu kuzum.ben bir iki kere yapmıştım kremasını da tam tutturamamıştım kremayla aram pek yok
Oyy ben çok severim...
Dediğin iyi oldu boca ederim hepsini kesin:halay:

Menum pazar
12 piknikte kahvaltı
1 dilim ekmek
Aci sos haşlama yumurta zeytin peynir bir çay kaşığı pekmez kadar peynir dom sos sal. Bib.

Akşam
Mangal et
Salata soğan

Şu 2
Spor 1 saat tempolu yürüyüş

Pazartesi

Sabah 10
Dom. Sal. Tavada yumurta peynir zeytin biber.

15
1 yk nohut salata
Temizliğe girisecektim yedim

Akşam 8 menemen peynir zeytin acı sos yoğurt
Ben temizlik yapınca anca bu saatte oldu eşim bunları yaptı sagolsun

Şu 2.5
Spor 1 saat leslie
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife smykmy smykmy begum75 begum75

Back
X