Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Karanfil Suyu İçmek, Karanfil suyu içerek metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Karanfil mis kokusu ile yağ yakıcı ve vücuttaki istenmeyen toksinleri atıcı etkiye sahip bir baharattır. Karanfili sağlık bakımından da birçok faydası bulunmaktadır. Kış aylarında soğuk algınlığı için demleyen ıhlamur çayı içerisine karanfil atarak denediniz mi? Karanfili kulak ağrısından, anne sütü artırmak için birçok yerde kullanılmaktadır
Sagol vaytim ellerine saglik
Bundan sonra limonlu yesilcayima bi tane karanfil aticam

Ne guzel maşallah bende 5sene önceki deri pardesüm vardı evlendikten sonra hiç giyemedim dun denedim ayy öyle bir güzel olduki

Pembişşşşş tam yazıcaktım 5 sene önceki pardusemi giydim ay çok güzel oldu üstümdeki çuvalmıs ben bilememisim ayyy şok olduk eşimle

Aklım sizde kaldı dedim simdi merak etmişlerdir beni ama babamlara kaldım eşimde yoktu onların teldede internet yok asker telofonu gibi yazamadım biryerden
Esra iyiysen sorun yok kuzum bugun biraz gec olmus aksam yemegi kuzu :KK51:
bu haftada seni yicemmm hazır ol hemde çig çiğ:süslü::süslü::süslü:
#2de2 yapcam :süslü::süslü::süslü:

Anaaaa
KEPİM gelmiş bile
:KK73::KK73::KK73:
Ya diyet bitti mi ben hala inanamıyorum, ben hala kilo verme modundayım..
Neyse böyle gitsin, en azından kilo almayayım
:KK31:
hayırlı olsun flo çok yakısmıs geliyom bende takacam:rapci:

Sagol vaytim ellerine saglik
Bundan sonra limonlu yesilcayima bi tane karanfil aticam

Pembişşşşş tam yazıcaktım 5 sene önceki pardusemi giydim ay çok güzel oldu üstümdeki çuvalmıs ben bilememisim ayyy şok olduk eşimle

Esra iyiysen sorun yok kuzum bugun biraz gec olmus aksam yemegi kuzu :KK51:
bu haftada seni yicemmm hazır ol hemde çig çiğ:süslü::süslü::süslü:
#2de2 yapcam :süslü::süslü::süslü:

hayırlı olsun flo çok yakısmıs geliyom bende takacam:rapci:
Hepimiz birer birer takacagız zaten , huninin yanına takıveririz,kaçarı yok
:deli:

Vaytım çok üzülerek yazıyorum spor yüzünden bu saate kaldım hakkını helal et

Sabah
7.00 1 kuru kayisi 1 bardak su ile

11.30 4 dlm suzme peynir.bool domates salatalik.4 siyah zeytin.3 çatal tavada yumurta .1 dlm ekmek

14.30 sütlü nescafe sekersiz

17.00 4 yk mantarli tavuk sote.1 kase semizotlu salataliklı yogurt

Su:2.5lt
Spor:
30 dk leslie
1000 pilates

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Esra_4378 Esra_4378 begum75 begum75 Nare83 Nare83

Whiteblacklife Whiteblacklife @MiuLego
Geciktigim icin cok özür dilerim. Bugün nerden geldiyse bir temizlik telaşı aldı beni sabahtan şu saate kadar temizlik yaptım. Şimdi totom yeri gördü şükür.
Beslenme olarak berbat birgündü. Telaştan su içmeyi unuttum. Spora zaten vaktim de enerjim de kalmadi pertim çıkmış haldeyim:ruh:
Yazayım da ne olacaksa olsun.
Sabah demeyelim öğle yemegi icin bile gec bir vakitte saat 2de kahvalti yaptim. Evde ekmegim de yumurtam da yesilligim de kalmamıştı.

Tb krep vardı ( 2 tane )
2 üçgen peynir
7 zeytin

Akşam 7:00
Yarım firinda alabalık
2 ince dilim patates

Suyu 1,5 litreye tamamlayacağım.
:KK22:

Whiteblacklife Whiteblacklife canım ben eski karataycılardanım onda iki öğün yaptım ben bunda adapte olamıyorum birde bunda mercimek çorbası filan karbon deniyor ama Karatay’da serbest kuru fasülye de kafam karıştı ama ekmek yok tabi hiç yerine kuru yemiş var
Şuan emzirme döneminde ek gıdaya geçmeden karatay yapamazsın çünkü onda iki öğün Yemen lazım ne kadar uzun süre açlık o kadar iyi kuru fasulye ye mercimek ye ekmek yemediğin süreçteki bunu sana yazmıştım ben sabah ekmeği çıkarıp kurufasulye mercimek bakliyat ye diye bende çakma karatayciyim ekmek yemek zorundayım yoksa bende WC iptal oluyor mesela
Açlık sureme ağzıma attığım lokmaya dikkat ediyorum sen şuan farkında değilsin ama öğle yemek yerseniz akşama kadar seni yok tutacak 4 ara çok kuzum 3 ana öğün yapman süt açısından önemli şuan bebeğin ek gıdaya geçince 2 ana 1 ara yaparsin

Günaydın kizlar dunku kermes yorgunlugunun uzerine eve gelip bi de bi odayi temizlige giristim 2 baza 2 dolap vardi onlari cekerken belimi agrittim bi onceki gun sacim islak yatmistim usuttum sanirim.oglumu uyuttun onun yanindan kalkip geldim bi karin agrisi vurdu banyoya zor kostum ishal istifra..bunda dun midemin icine etmemin de etkisi buyuk tabi..oturdugum yerden kalkamadim zaten rahat 1 saatim banyoda gecti soguk soguk terledim durdum.biraz rahatladim sonra da yattim hemen simdi daha iyiyim.

Menunun menuluk tarafi yok
Sabah 1 yumurta beyazi ve 7 zeytin saat 8 gibi
Oglen de saat 11 den 2 ye kadar kermeste ayakustu sunun da tadina bakin derken miktarlari az olsa da epey sey yedim.ama asil vurusu evde yaptim 2 tane kucuk kuru pasta yedim 7 gibi.okulda yesil cay ve sade nescafe icmistim.su 3e yaklasti da yediklerimden sonra cok bi faydasi yok.

Spor da
15 dk twister=30 puan(miu 2 olsun demisti)
Bi de pilates cemberoyle 15 dk bacaklari actim kapadim puani varsa eklersin nehirnil111 nehirnil111
Whiteblacklife Whiteblacklife

Günaydın kizlar dunku kermes yorgunlugunun uzerine eve gelip bi de bi odayi temizlige giristim 2 baza 2 dolap vardi onlari cekerken belimi agrittim bi onceki gun sacim islak yatmistim usuttum sanirim.oglumu uyuttun onun yanindan kalkip geldim bi karin agrisi vurdu banyoya zor kostum ishal istifra..bunda dun midemin icine etmemin de etkisi buyuk tabi..oturdugum yerden kalkamadim zaten rahat 1 saatim banyoda gecti soguk soguk terledim durdum.biraz rahatladim sonra da yattim hemen simdi daha iyiyim.

Oglen de saat 11 den 2 ye kadar kermeste ayakustu sunun da tadina bakin derken miktarlari az olsa da epey sey yedim.ama asil vurusu evde yaptim 2 tane kucuk kuru pasta yedim 7 gibi.okulda yesil cay ve sade nescafe icmistim.su 3e yaklasti da yediklerimden sonra cok bi faydasi yok.

Spor da
Bi de pilates cemberoyle 15 dk bacaklari actim kapadim puani varsa eklersin nehirnil111 nehirnil111
geçmiş olsun canım

Akşam çıkışta sordular naptınız Banu hanım diye dedim yani ben netim
Benim için zor o olay ve benim hakkım yeniyor ama anlamazlar
Pişman olmam umarım

Canım cumartesi çalışmamı istiyorlar
Ben ofis sekreteri yım ama
Başka bir yerde cumartesi akşama kadar mesai isteniyor her hafta değil ama arada bir, bu arada bir ayda birde olabilir
İki de olabilir , hiç belli değil yani

Ve hiçbir karşılığı yok
Mesai veya alacak izin filan yok
:KK43:
O ne ya öyle joker eleman gibi, eğer maddi olarak çıkmak seni zorlamayacaksa taviz verme kuzum

Kuzum pek sık giremesem de bu hafta takip ederim haftaya birine devrederim olur mu?
İlk haftanda bırakmak istemiyorum

Ya mali ben de aldım da böyle sebzeli bi tarif arıyorum var mı bildiğin? Sen nası yapıyorsun
Yeminle yemeye yemeye unutmuşum:KK70:
Bi de makarna tadı geliyor mu? Yani yerken hımm aynı makarna işte diyebiliyor muyuz
yoksa boşuna karbon almayım diyorum
Kuzu
1 kabak
1 yeşil köy biberi
1 kırmızı kapya biber
1 küçük havuç
Incecik incecik julyen doğra
Küçük bir diş sarımsak incecik doğra
Hepsini çok az tereyağında sotole(hafif diri kalacak, orjinalinde soya sosu da koyuyorum ben ama soya çok ödem yapıyor aklında olsun)
Makarnanı haşlayıp bu sosla karıştır(ekstra yağ koyma) mis gibi tereyağlı sebzeli makarna oluyor

Spor da
Gecmis olsn canım, bnde fark ettim birsz fazla yiyince cok rahatsız ediyo

Öhümm
Balkon konuşması yapayım
Öncelikle
@MiuLego beni 1 haftalık listeye alıp kep almama olanak tanıdığın için çok teşekkür ederim
Cansın
hepfit hepfit ben girmem listeye dediğimde beni ikna ettiğin ve 1 hafta boyunca ağlayıp zırlamamı dinlediğin için çok teşekkürler
Whiteblacklife Whiteblacklife menü yorumun ve önerilerin için çok teşekkürler
Esra, bana inandığın için öpücükler
Be tüm takım arkadaşlarım her an bana destek olduğunuz için çok teşekkürler
Yaşasın 7.takım
:KK37::KK37::KK37::KK37:
:KK73::KK73::KK73:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Back
X