Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel haberler beeeeeeeeeeOnda problem yok mium minnakta olsa gelecek o eksi inşaAllah
Bu cumadan sonra eksiler minnak olmicak geri devam
InşaAllah inşaAllahAllahhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel haberler beeeeeeeeee
6 lara geçisşini mi kutlayacağız![]()
yok la aslında pro yedim genel olarak dün. Tuz da hiç eklemedim. Bence regl takvimden erken gelecek.Tuzlu mu yedin dün?
anlamadım ama kızdım çok.. hiç yakışmıyor bu durum..
Tamammmezunlar topiğinde, analizler, birinciler sırlarını paylaşıyor falan işte ..
fit kal gebertrim
+10000000000000000000000055237. sayfada bırakıp gidiyorum
Acaba akşam geldiğimde kimler burada olacak kaç sayfa ilerlemiş olacak bakalım..
Sessizliğin sonu şişkoluktur![]()
Sıkıntı yoksa, sıkıntı var demektirteneffüslerdegirmeye çalışacağım. Sessizlik devam ise sıkıntı büyük
![]()
yok la aslında pro yedim genel olarak dün. Tuz da hiç eklemedim. Bence regl takvimden erken gelecek.
kk evimiz diyet anamızTamamm![]()
:
+100000000000000000000000![]()
Sıkıntı yoksa, sıkıntı var demektir![]()
![]()
Ay ben orayi paylasim alani sandimdio topikte muhabbet yok olmaz ki
bu arada soulllllllllllll yakışmış kep mezuniyetin hayırlı olsun![]()
Yaw çok cahil kalmışım bu konuda
benimde evin yanında canım ben okuyuyorum buyuk kız oynuyor arkadaşları ile kuçuğede bakıyorlar az kişi zati hemen okuyup geliyorumBen gidemem kız küçük oğlanda durmaz evde okuyacak ins.
Sağol teyzesi kız kıza temizlik yapiyoruz
Jillian yaptim.baslarsam yapmak.zorundayim diye devamini getirebilirim dedim.inşallah aksatmadan yapabilirim @MiuLego
Aklimda kuzu yarin alcam bugun baslayacagimi ben de bilmiyodumAhaaaa
Ölçülerini al başlangıçta mutlakaaa
Almadıysan yarın sabah al kesin
Sonuçlaronı da yaz emi
Herşey bir anda gelişti diyorsunAklimda kuzu yarin alcam bugun baslayacagimi ben de bilmiyodum![]()