Tamam yapcam kuzumAcı ye bolca.. ve sana elma detoksu mu iyi gelmişti detoks suyu onu yap mutlaka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yapcam kuzumAcı ye bolca.. ve sana elma detoksu mu iyi gelmişti detoks suyu onu yap mutlaka
Tamam o iş sende. Karbon yeme sakın. Bol su maydonoz unutma.hasta olunca hiç spor yapamadım kaptanım ya cuma ile pazar karbon vardı gerçi pzar baya yuruyuş yaptım gunude 3 de kapadım bugun düzene koyarım inşallah ödem çünkü artı ve oruç olmama rağmen 3 lt suyumu içiyorum
Kızcam tam çok sevdiğim aklıma geliyor Allahın esmer çirkiniTamam yapcam kuzum![]()
Dostum ben ip atlayamıyorum :)) ama zıplıyorum ip aldığımda elime birbirine giriyor :))@MiuLego miuşum portim zıplamayı adet yazmış ondan hesabını alamadım
dakika yazsa zumba gibi 3,5 la çarpıcamda adette napıcam bilemedim, tam 500 kere zıplamış porti
kız porti çekirgemisin sen niye zıplıyon ip atlasana![]()
Munzevi Zencefil
Zıplama ise de adet olarak jumping jack gibi sayabiliriz benziyorlar
Benimki deFit beni yenecek mi yabenim tartı bana mısın demiyor
![]()
hasta hasta nasıl yapayım kaptan pazar gık sesim çıkmıyordu kısıldı gitti her tarafım ağrıyor kızlar bi tarafa durmaz haftasonu öldüm resmen yoksa kaçak goçek yapmıyorum ki cuma 1 kepçe nohut 2 kaşık bulgur pilavı. Pazar tatlı tabağı buyukluğunde lahmacun küçük kase mercimek çorbası. Bunu da eşim kıza kıza yedirdi ne çektim haftasonuSporsuz gitmez tabi. Pazartesi -400 gelinecek dedim sen geldin +300 ya
Vallahi vuracam çiviliyle haaaa![]()
Canım sıkılmıştı harika olur kaptanımsağol kuzummmmmmm Eki Görüntüle 2146543
kalkın lunaparka gidelimEki Görüntüle 2146544
menüleri aynı gün vermelisin bonus.. malum salı.. artık minnak da olsa dün konuştuğumuz gibi kaçamak yok!
hergün bin zıplıyorum. Bu arada dün 120 dk normal yürüyüş varyani
SPOR SÜRE/ADET PUAN
HIIT Cardio dk 5 Puan
Spinning dk 4.5 Puan
Eliptik dk 4 Puan
Koşu dk 4 Puan
Tempolu Yüzme dk 4 Puan
Jillian dk 4 Puan
Cardio dk 3.5 Puan
Zumba/Oryantal/zıplama dk 3.5 Puan
Step dk 3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk 3 Puan
Egzersiz (Bölgesel çalışmalar: Pilates, mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.) adet 100 e kadar 10 tanesi 1 Puan 100 den sonrası 5 tanesi 1 Puan
Video Pilates dk 2.5 Puan
Leslie dk 3 Puan
Stepper dk 2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş dk 1 Puan
Keyfi Yüzme dk 1 Puan
Park Aletleri dk 1 Puan
İp atlama 5 Adet 1 Puan
şu tabloda bi türlü yerini bulamadım
kız çekirce porti @Portakal Sulu Ordek karıştırdın ortalığı![]()
su bol da maydanoz sut azaltıyormuş diye duymuştum gidecek inş geldiği gibiTamam o iş sende. Karbon yeme sakın. Bol su maydonoz unutma.
Egzersiz canomyani
SPOR SÜRE/ADET PUAN
HIIT Cardio dk 5 Puan
Spinning dk 4.5 Puan
Eliptik dk 4 Puan
Koşu dk 4 Puan
Tempolu Yüzme dk 4 Puan
Jillian dk 4 Puan
Cardio dk 3.5 Puan
Zumba/Oryantal/zıplama dk 3.5 Puan
Step dk 3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk 3 Puan
Egzersiz (Bölgesel çalışmalar: Pilates, mekik,şınav,kol ve bacak hareketleri vb.) adet 100 e kadar 10 tanesi 1 Puan 100 den sonrası 5 tanesi 1 Puan
Video Pilates dk 2.5 Puan
Leslie dk 3 Puan
Stepper dk 2.5 Puan
Tempolu Yürüyüş dk 2.5 Puan
Yavaş Tempo Yürüyüş dk 1 Puan
Keyfi Yüzme dk 1 Puan
Park Aletleri dk 1 Puan
İp atlama 5 Adet 1 Puan
şu tabloda bi türlü yerini bulamadım
kız çekirce porti @Portakal Sulu Ordek karıştırdın ortalığı![]()
ben bi türlü anlamadım ya,ramazan öncesi alıştırma yapıyo beynim sanırımEgzersiz canom
sağol kuzummmmmmm Eki Görüntüle 2146543
kalkın lunaparka gidelimEki Görüntüle 2146544
menüleri aynı gün vermelisin bonus.. malum salı.. artık minnak da olsa dün konuştuğumuz gibi kaçamak yok!
dün 1000 mi zıpladın çekirgehergün bin zıplıyorum. Bu arada dün 120 dk normal yürüyüş var
120 puan
500 zıplama 90 puan yaniben bi türlü anlamadım ya,ramazan öncesi alıştırma yapıyo beynim sanırım
aslında bi espiri yapacaktım ama vazgeçtim![]()
Yok dün yürüyüş günüydü. Pazar başladım.dün 1000 mi zıpladın çekirge![]()