Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada dün pardesü baktım kendime. 38 beden pardesü ne güzel oldu öyle:) ama ben 40 aldım biraz bol dursun diye:) 38 beden de olurdu ama amacına ters olurdu dış giysi mantığının:)) burdan 7. Takım ve kaptanımı tekrar öperim :))

Bir feracem bollaştı sıra diğerinde inş. Çuval gibi olacaklarmı bi gün?

kızlar yeni haftanın spor tablosu bu şekilde:KK31::KK31::KK31:
ramazanda spor yapamam diyen varsa bana cumaya kadar bildirin,listeden sileyim,çünkü her sıfır puan, hesap yaparken ortalamayı düşürüyor ama ben sizin ramazandada çok şahane sporlar yapacağınıza inanıyorum
:KK36::KK36::KK36:

@Esra_4378 :nazar:
@tevafuk55 :110:
arden32 arden32 :nazar:
@Whiteblacklife:nazar:
@hepfit:110:
@smykmy:nazar:
Munzevi Zencefil Munzevi Zencefil bas gaza portim:spor:
@Sherrysherrylady sende spor yapacak gayreti görüyorum şerim ha gayret :spor:
@masumm spor yapılıyo demi masum :KK43: sadece bildirmeyi unuttun sanırım:KK43:
Bonus Bonus sende bas gaza bonuscan:spor:
@Floweroflife:nazar:
@Konyakk:KK12::KK12::KK12:
eksiklik de varsa etiket yapın kızlar hemen tamamlıyım

Begüş pazar 1 saat tempolu yürüyüş yazdıydım onuda bugünemi ekledin toplayınca?
Cumayıda hatırlamıyorum bakıcam.

Bonus Bonus nasılsın?
Belin nasıl oldu
Tam olarak neyi var belinin ?
doktora gitmiş miydin?

Hamileyken başladı ağrımaya 1 senedir daha çok. Küçük fıtıkmış böyle ağrı yapmazmış kilodan çok hissediyormuşum ben. Böyle dedi dr. 1 sene geçti bunu diyeli şimdi o zamandan daha şiddetli ağrıyo belimden kalçama vururdu şimdi dizime kadar vuruyo. Mr sonucu çıkınca bakıcak işte hala aynımı ilerlemişmi falan.
Spor yapcaksın yürüyüş yetmez dedi. Kaç kilo verdin dedi o günden bugüne 14 oluyo dedim.
Verdiğin kiloda yetmez dedi.
Görünen köy işte.

Geldik oruçlu günlere :KK45: Allah kabul etsin:dua::KK200: @MiuLego Kaptanım oruç tutanlar kilosunu ne zaman bildirmeli :KK15:

img_5a842fce83340_1518612430.webp

Begüş pazar 1 saat tempolu yürüyüş yazdıydım onuda bugünemi ekledin toplayınca?
Cumayıda hatırlamıyorum bakıcam.

Hamileyken başladı ağrımaya 1 senedir daha çok. Küçük fıtıkmış böyle ağrı yapmazmış kilodan çok hissediyormuşum ben. Böyle dedi dr. 1 sene geçti bunu diyeli şimdi o zamandan daha şiddetli ağrıyo belimden kalçama vururdu şimdi dizime kadar vuruyo. Mr sonucu çıkınca bakıcak işte hala aynımı ilerlemişmi falan.
Spor yapcaksın yürüyüş yetmez dedi. Kaç kilo verdin dedi o günden bugüne 14 oluyo dedim.
Verdiğin kiloda yetmez dedi.
Görünen köy işte.
İnşallah kilolardan da kiloya bağlı hastalıklardan da kurtulursun
Spor olarak ne yapman lazımmış peki?
Sana bi de müjde
Kilo verince o boyun ağrısından da eser kalmıyor bonuscan:rapci:

Back
X