Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İftar menüm
Cacık
Salata
Mercimek çorbası
1 avuç içi kadar pide
2018-05-16_23.10.19.webp

Arada 5 çilek, 5-6 tanede kiraz yedim.

Iyi geceler hanımlar bugun dersim vardı sonrasindan kv dedeydik iftarıda orda açtık eve gec gelince burayada geciktim.

Sahur. 3 çatal salcali yumurta 3 zeytin 1 dlm ekmek 1 kuru kayisi 1 ceviz 1 salatalik yarim domates

Iftar. 1 kase Yagsiz bugday corbasi. Salata yoktu bezelye yemegi pattatesleri ayırdim yedim.3 kasık kadar 1 kase yogurt 1 hurma 3 çatal fasulye kavurması
Bolca su ictim(kayinvalidem pide cok sicak yemelisin dedi yemedim o ladar zor tuuttum kendimi ki gerek yok dedim ekmek yemiyorum aksamlari bide onlari ben kestim.visne serbeti yapmısti onuda icmedim kizim ramazanda diyet mi takatten dusucen dedi.gorumcem israr etti onada yok abla o çok sekerli olmaz dedim bu sıkıntilar beni aldı gotürdü sofrada yeter ya müdahale etmeyin arladas kac yasındayim ben )

Neyse dewam
Şimdi 1 kupa limonlu yesilcay icip yaticam uarin cok onemli bir gun benim icin bakalim hayytata hersey nasip
Bugun su 3 olmustur
Spor. Malesef sadece 15 dk leslie

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Esra_4378 Esra_4378 begum75 begum75 Nare83 Nare83

Son düzenleme:
Günaydın :KK200: hayırlı sabahlar :KK200:

İlk gün hali diyim gece spor yapamadım kusuruma bakmayın.
Dün gecedende kafam leyla uyumuşum masal dinletirken tablet üstümde.

Hamdolsun iyi geçirdim gibi ama şişkinlik hissi var ya beni öyle tedirgin ediyoki hiç huzurum yok bu yüzden.
Çok yedim düşüncesi var hep.
Demek daha az yemeliyim iç huzuru için.
Whiteblacklife Whiteblacklife @MiuLego igdedali igdedali

Çarşamba

Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 dilim kaşar
Domates, 1 avuç nane
15 tane fındık

İftar
1 kepçe soğuk çorbanın buğdaysız yerinden koyu ayran gibi zaten 3-5 buğday var yok.
2 büyük dilim ızgara et
1 tabak karışık salata 1 kaşık mısır vardır içinde

Peşinden 6 bardak çay içtim.

Suyuda sofrada 2.5 bardak içtim. Evde 1.5 litrelik suyum vardı ananaslı biraz yatmadan içtim gerisinide niyetlenmeden önce bitirdim 2 litreyi zar zor gördüm.

Bi parça al bari falan dinlemedim tatlı yemedim. Görülmemiş doğa olayı benim ramazanda tatlı yememem.

Sorun şu ki etin dilimi büyüktü 1 dilim yeterliymiş aslında.
O an başka bişey yemediğim için bari et ye diye koydular yedim ama zor bitirdim.
Miktar olarak fazla geldi. Birazda tuzluydu hem et hem salata. Ben baya azalttım salatalara hiç koymuyorum nadiren koyuyorum.

Tok olayımda tatlı kaçıracak halim bile olmasın dedim salata tabağınıda yedim.

Şişince bu sefer moralim bozuldu bi de etin çokluğunu hesaplayınca :110:
Aus derdi erol taşmısın sen diye :110:bonus taş oldum.

Şu yaşıma kadar hiç bir ramazanda yediğimi kısmadım bırak diyet yapmayı aksine serbest bıraktım iyice.
Hele son senelerde uzun oruçlarla zorlanınca.

Günaydın :KK200: hayırlı sabahlar :KK200:

İlk gün hali diyim gece spor yapamadım kusuruma bakmayın.
Dün gecedende kafam leyla uyumuşum masal dinletirken tablet üstümde.

Hamdolsun iyi geçirdim gibi ama şişkinlik hissi var ya beni öyle tedirgin ediyoki hiç huzurum yok bu yüzden.
Çok yedim düşüncesi var hep.
Demek daha az yemeliyim iç huzuru için.
Whiteblacklife Whiteblacklife @MiuLego igdedali igdedali

Çarşamba

Sahur
2 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir
1 dilim kaşar
Domates, 1 avuç nane
15 tane fındık

İftar
1 kepçe soğuk çorbanın buğdaysız yerinden koyu ayran gibi zaten 3-5 buğday var yok.
2 büyük dilim ızgara et
1 tabak karışık salata 1 kaşık mısır vardır içinde

Peşinden 6 bardak çay içtim.

Suyuda sofrada 2.5 bardak içtim. Evde 1.5 litrelik suyum vardı ananaslı biraz yatmadan içtim gerisinide niyetlenmeden önce bitirdim 2 litreyi zar zor gördüm.

Bi parça al bari falan dinlemedim tatlı yemedim. Görülmemiş doğa olayı benim ramazanda tatlı yememem.

Sorun şu ki etin dilimi büyüktü 1 dilim yeterliymiş aslında.
O an başka bişey yemediğim için bari et ye diye koydular yedim ama zor bitirdim.
Miktar olarak fazla geldi. Birazda tuzluydu hem et hem salata. Ben baya azalttım salatalara hiç koymuyorum nadiren koyuyorum.

Tok olayımda tatlı kaçıracak halim bile olmasın dedim salata tabağınıda yedim.

Şişince bu sefer moralim bozuldu bi de etin çokluğunu hesaplayınca :110:
Aus derdi erol taşmısın sen diye :110:bonus taş oldum.

Şu yaşıma kadar hiç bir ramazanda yediğimi kısmadım bırak diyet yapmayı aksine serbest bıraktım iyice.
Hele son senelerde uzun oruçlarla zorlanınca.
Et gec sindirildigi icin bence o tokluk hissi.
Dusunme bu kadar ilk ve gayet guzel atlatmissin.
Cok iyi gidiyorsun bonusum.

Hayirli sahurlar kizlar .
Masallah menulere baktim da hafif yenmis icilmis.
Ramazan maalesef yeme icme ayi gibi.
Oysa nefis ve beden terbiyesi olmali.
Beden de mide de dinlenmeli.
Bi corba yemek salata tamm.
Cok guzel menuler.
Abartmadan ne guzel pisirmissiniz .ellerine saglik.
Afiyatler olsun.

Back
X