Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur kuzucum@MiuLego ben akşam iftardan önce kilo bildirimi yapsam mı![]()
Süslenip püslenip geleceğim. Birazını da Cız bız yaparız miununIgde yarin muhakkak gel miu çevirme yapicam
Sen
Munzevi Zencefil
Esra_4378
Davetlimsiniz, porti ve esra için iftar yaparız miu ile![]()
Kimi etiketlemem gerekiyor benide alması içinMerhaba ben dün diyetisyene gittim ve listemi aldım ama benim listem 1 aylık doktorum bana 15 eylülde gel bakalım dedi. Evdeki tartim bozuk bir kaç kilo eksik tarttığını farkettim. Ben de bu gruba girmek istiyorum ama aylık olarak doktoruma gittikten sonra sonucu yazsam olur mu günlük olarak listemi paylaşırım dediklerinizi de yaparım. Motivasyona gerçekten ihtiyacım var. Lütfenn benide alır mısınız![]()
Kıııııızzzz hiiiiç sevmem ben onu
MiuLego okurKimi etiketlemem gerekiyor benide alması için![]()
@MiuLegoMerhaba ben dün diyetisyene gittim ve listemi aldım ama benim listem 1 aylık doktorum bana 15 eylülde gel bakalım dedi. Evdeki tartim bozuk bir kaç kilo eksik tarttığını farkettim. Ben de bu gruba girmek istiyorum ama aylık olarak doktoruma gittikten sonra sonucu yazsam olur mu günlük olarak listemi paylaşırım dediklerinizi de yaparım. Motivasyona gerçekten ihtiyacım var. Lütfenn benide alır mısınız![]()
merhaba,Kimi etiketlemem gerekiyor benide alması için![]()
Peki teşekkürlermerhaba,
Takımımız şuan üye sayısı olarak dolu. diğer takımlara bakabilirsiniz..
hacı numara çekmiyosun değil mi ulaaaaaaaaa hele öyle yap bak ben seni şişe takıp çeviremezmiyim
Emin miyizGünaydın kizlaaaarrr
Sukur bu günden sonra fulll evindeyimkvalidemler gidiyo 15.45te
![]()
Hiç acımamÇok morali bozuk ya hic laf sokasim yok yapamiyorum
Ya çocuklar var onları adamla bırakıp gidemem zaten ama kendim açıp çorba içtim sonra kızı doyurdum misafir vardı yemekleri ayarladım sonra devam ettim
Bence de omzumda ağlasınAy kıyamam çok ağlamasın birazını cumaya saklasın.
Puhahahahahahaha![]()
![]()
![]()
Soslayip fırına atalım portiSüslenip püslenip geleceğim. Birazını da Cız bız yaparız miunun![]()
Ya ondan değil bizim tartilar kötü diye üzülüyor ondan dedim kussammi ben ya başımı kuma mi gomsemHiç acımamfeci dalga geçti
![]()
Kız deliNaber len![]()