- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Tamam kuzu sen bitir bi rahatlaAyyyytamammmmmm 2 hafta okula zaten son artık
Bu hafta 3 ödev yapcam
Sonraki hafta da sınav var 1 tane ona çalışcam bitiyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzu sen bitir bi rahatlaAyyyytamammmmmm 2 hafta okula zaten son artık
Bu hafta 3 ödev yapcam
Sonraki hafta da sınav var 1 tane ona çalışcam bitiyor
![]()
Aynen. Spor varsa sabitte kalır o kilo.Sporu aksatmadigim surece yememden yana sıkıntı olacagini dusunmuyorum ben de acikcasi.simdiye kadar her ramazanda kilo almisimdir.bu sene korusam bana yeter.bikac tane ozledigim anne yemegi var ama onlari ozellikle yicem :)
Ne demek yani ördek yiyemeyecek miyim bugünGünaydın demişmiydim Eki Görüntüle 2147574
Anlaştık. İyi ki varsınızTamam kuzu sen bitir bi rahatlabak mali de var
![]()
Heee ödemli halim bile yener seniBen sabahın köründe tartıldımbeklesem de ne değişecekti sanki -3 daha mı gelecekti
Ödemli bile yeneceksin beni
Kiloları topliycan mi topliyim miAnlaştık. İyi ki varsınız![]()
Aynen. Spor varsa sabitte kalır o kilo.
Ne demek yani ördek yiyemeyecek miyim bugün![]()
Ayyy o tarafa yolum düşmüyor, düşerse bakacam la nasıl farketmedim ben
Ben seni etiketledim içimden geldi :))Kiloları topliycan mi topliyim mi
Sen de iyi ki varsın kuzucum, sen olmasan ben nasıl erir biterim![]()
Ayyy o tarafa yolum düşmüyor, düşerse bakacam la nasıl farketmedim ben![]()
Ben de sana etiket yapacam, şenlik var bugün, menü de de miu izgaraBen seni etiketledim içimden geldi :))
Toplarım ben müsaitim. Hııı çok erimiş miş.. daha 1-1 olacak anca beni yakalyacaksın bu haftaKiloları topliycan mi topliyim mi
Sen de iyi ki varsın kuzucum, sen olmasan ben nasıl erir biterim![]()
Körüm galibasiKizzzzzzzzzz tonla ahahaha
Dayııııı
Ay ben bi kısmını yahni yaparım. Nasılsa benden şişko halaBen de sana etiket yapacam, şenlik var bugün, menü de de miu izgara![]()
Ben de sana etiket yapacam, şenlik var bugün, menü de de miu izgara![]()
Ay evet haftaya ben de zorlanicam ama bugün kendimi çok iyi hissediyorumToplarım ben müsaitim. Hııı çok erimiş miş.. daha 1-1 olacak anca beni yakalyacaksın bu hafta![]()
Göbüşümden yap da işe yarasınAy ben bi kısmını yahni yaparım. Nasılsa benden şişko hala![]()